Nujno - začasna namestitev

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če nov 08, 2012 10:43 am

Nujno - začasna namestitev

Bi lahko kdo pomagal z namestitvijo mačke do oddaje? Oglasila se nam je starejša gospa, ki bo v naslednjih dneh odšla v bolnišnico, nima pa nikogar, ki bi skrbel za njeno mačko. Ker je zelo bolana, bi rada mačko oddala za stalno, v dobre roke. Mačka je izredno scrkljana, navajena samo notranjega bivanja in sterilizirana. Išče tudi tak začasen (in stalen) dom. Društvo bo začasnemu namestitelju pomagalo s stroški hrane in veterine. Je kje kdo, ki lahko pomaga?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 6:37 pm

Re: Nujno - začasna namestitev

Za muco imamo zagotovljeno namestitev. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 7:01 pm

:clap: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 7:09 pm

:good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 10:15 pm

sam` omojbog, tale zgodba me je pa danes dopoldan fajn ocmizila, zadnji udarec mi je bila tista slika, pa čeprav simbolična, na našem FBju... Tale stara gospa mora bit prav faca, cela modelka. Poštimana muca, notranja, redno cepljena, ampulce, vse takle - pa svojo mačko s prelepim imenom obožuje neizmerno... Ni fer, da se morata ločit, ni fer... in vse pohvale in moje spoštovanje tej gospe, da se je s tako strastjo odločila, da gre mačka samo na enako dobro, še raje pa še na boljše....čeprav, po pravici povedano, jaz res ne vem, kako bi lahko šla iz dosedanjih razmer na še boljše. Poklon, pa kapo dol, gospa, res!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 09, 2012 8:20 am

Sem šla pogledat in res, gospa je ena tistih, ki se ti vtisnejo v spomin. Grem stavit, da je šla skozi življenje z dobro mero poguma in optimizma, saj je vse to zapisano na njenem obrazu. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 09, 2012 8:39 am

Sploh ne znam povedat kako sem vesela za to namestitev! :good:
Taki primeri se meni najbolj usedejo v srce... in cmizdrim glih tako kot oaza88... :girlblush:

Upam/prosim/držim pesti, da bi dobra duša, ki je mačkico namestila tudi občasno gospe sporočila, da je vse OK... :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 09, 2012 8:42 am

muca je še pri gospe, skrbnica pa "na pocuk", da vskoči prec, ko bo prišel tisti trenutek...
In brez skrbi, bosta na vezi! :)
ah spet imam mravljince po telesu in solze v očeh...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 09, 2012 9:25 am

Zlate ste! :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 6:48 am

muca s prekrasnim imenom je že pri skrbnici, zgodilo se je v petek popoldan, prav na brzino. Nekaj odlomkov iz skrbničinega pisanja...omojbog, kako sem jokala ob branju, uboga, uboga gospa... :girlsad: :

"......Kljub temu, da je težko dihala, ni nehala migati, dokler ni bila Svila spakirana. Muco ima res zelo rada in Svila je prava kraljična. Je popolnoma siva z zelenimi očmi...."
"...Svila se je sedaj malo umirila, je dokaj plašna in nežna. Čeprav že ima svoje momente, ko se igra, nori in prede. Spremlja še vsak šum in zvok, ki ga ne pozna. V naročje še ne pride, danes ponoči je tacala po najini postelji, čeprav se še ni upala uležti zraven. Mislim, da bo rabila malo časa in potem bo bolj mirna. Pouštre na kavču je že okupirala, čeprav mi še ne zaupa toliko, da bi ležala poleg mene. Na oknu ima vodo - po navodilih gospe in dekco, da se tam razteguje :)......"

Zdaj smo še močno močno držim pesti, da se skrbnici v pravem trenutku zgodi prava stvar, da bo Svilo lahko obdržala za zmeraj... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 1:10 pm

Uh, tole pa je zgodba.. Držimo pesti! :angel: :angel:
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 1:21 pm

Kako žalostno. :( Upam, da vsaj muca ostane, kjer je zdaj.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 1:28 pm

Kako je to žalostno, ko morajo ljudje oddati svoje najboljše prijatelje :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 25, 2012 6:14 pm

Jaz imam že od obiska pri Svilini začasni skrbnici prejšnji petek dve slikci, da si jo boste vsaj predstavljali. Fotkala sem sicer bolj zato, ker sem ji prinesla hrano MH in je skoraj zlezla v vrečo :lol:

Pri začasni skrbnici ji ni hudega, nasprotno, prav lepo se ima, se pa z gospo tudi redno slišita, tako da je vsaj malo olajšana ta žalostna situacija.

Slika

Slika
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 20, 2012 9:07 pm

Svila se seli med uradne iskalce doma, zato prosim, da gre ta tema v arhiv in ji bom odprla novo.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov