MaxMaraWillyLizaBučka

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 17, 2012 2:09 pm

Re: MaxMaraWillyLizaBučka

Uf, bo še aktualna, brez skrbi, samo da malo bolj zahladi... Pri 30tih stopinjah zunaj moji tudi niso v njej.
Dogs have Masters. Cats have staff.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po sep 17, 2012 2:36 pm

hehe ja upam ja..bomo vidli zdej ko bo hladno če jima bo všeč...za zdaj je sploh ne pogledata kaj šele povohata :D sta najraje na praskalniku pa na postelji :D
Nejči,Lumpi in Ron najini :sunny:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 01, 2012 8:49 pm

Nedeljsko večerno svaljkanje po kavču z vsaj dvema "termoforjema"

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Lepotec Willy

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Zlovoljna Bučka :D

Slika

Slika

Slika

Slika

Mara

Slika

Slika

Pa še naša čuvajka Liza

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 8:53 pm

ej pa vi kopirate naše mačke :O najprej cvetka, zdej pa še bučka? (ista faca ko willy)... zanimivo, da pri vas moški del posnema naš ženskii :lol:

obožujem tako svaljkanje!
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To okt 02, 2012 5:59 am

Luštana banda in dobre fotke! :) Se mi zdi pa da imate podoben problem kot pri nas, na kavču ni več prostora za nas rofl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 6:26 am

Krasni. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To okt 02, 2012 7:50 am

Se mi zdi pa da imate podoben problem kot pri nas, na kavču ni več prostora za nas

Pri nas je zelo podobno. :) Krasne slikce. :good:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Maribor

Odgovor To okt 02, 2012 11:22 am

Bučke pa brki ne ubogajo, vsak je obrnjen v svojo smer :D . Eleganten Willy s prekrižanimi nogicami :kiss: ......o najlepši čuvajki pa itak ni več kaj dodat. Max, tvoj trebušček pa se že po sliki vidi, da je zelooo mehak, celi za prelubčkat.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 02, 2012 12:59 pm

Max je cel ful mehek in je en tak hudo trpeč muc, ker mora prenašat moje mečkalno lupčkalne izpade... Čeprav je pa od vseh najbolj moj moj <3 in sta z dragim hudo ljubosumna drug na drugega.
Ampak zadnje čase ne vem, kaj jim je, nonstop so vsi trije pri meni, kakor hitro samo sedem na kavč, se takoj zvrstijo ob in/ali na mene, sploh Willy je zadnje čase izredno naročen in to od takrat, ko mu je uspelo imeti izlet na prosto (je skočil z balkona, ker je videl miš v koruzi, ki jo je potem tudi ujel :O in smo imeli celo paniko, ker celih 5 ur ni hotel nazaj... tako da smo zdaj zaključili z brezskrbnim balkončkanjem :S , mi je pa žal, ker sta Max in Mara ful pridna na balkonu in sta zdaj za to prikrajšana, če pa hočem jaz imeti odprto, pa moram mačke deložirat na hodnik :( )

TiAnRu je napisal/-a:Se mi zdi pa da imate podoben problem kot pri nas, na kavču ni več prostora za nas

Zato pa sem vztrajala na veliiiiiiiiiikem kavču ;)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To okt 02, 2012 6:54 pm

joj kok so lepi vsi 4je :kiss: pravi cukri :kiss: :kiss:
Nejči,Lumpi in Ron najini :sunny:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 4:36 pm

MaxMara je napisal/-a:Zlovoljna Bučka :D

Slika

:S To pa sploh ni zlovoljen, ampak tak nežen in mil pogled. :kiss: Lepotička!
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če nov 08, 2012 3:07 pm

Moja Mara, briketifreak, je prešla na naslednjo stopnjo. Zdaj jé že pasje brikete :O :O :O
Včeraj sem jo zalotila, da si je (bogvekdajže) odprla pospravljeno vrečo briketov od enega pasjega starčka, ki je bil čez praznike pri nas "na počitnicah" in jih je lepo hodila hrustat enega po enega.

Sicer pa kratka reportaža z nekaj slikicami teh zanimivih dni sledi... žal sicer še nismo prišli tako daleč, da bi lahko kogarkoli ujela v skupni kader s psom, ampak prav dosti pa ni več manjkalo
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 10, 2012 12:41 pm

Hja, na veliko grozo prav vseh mačjih prebivalcev naše hiše smo za nekaj dni gostili pasjega starčka Bajta

Slika

Bila je panika :shout: :scare: :sos: (ki je nismo poslikali) in bila je groza, ki je prešla v vzvišeno zgroženost :S :negative:

Slika

Slika

Slika

in prišleka je bilo treba imeti ves čas pod kontrolo z varne razdalje,
Slika

Slika

čeprav se je po treh dneh ta razdalja že bistveno zmanjšala in predvsem Max je upal že zelo blizu, pa tudi Willy si je kužija prišel pogledat od blizu, jo je pa ob prvem zamahu repa ucvrl na varno. Edino Mara je vztrajala v zgornjem nadstropju in ni niti pomislila priti bližje, je pa res, da je bila ona ob prvi paniki najbolj izpostavljena, saj si je izbrala okensko polico, do katere je pes najprej prišel in ni mogla nikamor.

Še kak dan, pa bi jih najbrž že dobila v skupno fotko, ampak je bilo praznikov žal konec in Bajt se je vrnil domov.

Tala fotka pa je za Heleno. Toliko o (ne)ješčnosti Orijen briketov (levo so MH, sicer res da zadnji ostanki velike vreče, kar pomeni, da niso več najbolj sveži, pa vendar... :rolleyes:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 12:49 pm

Če prav razumem, so se ti zapodili v Orijen? :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor So nov 10, 2012 12:53 pm

Točno tako... brezupni primer, kaj?? :D

Edina dobra stvar v tej konkretni fotki je ta, da so to Max, Willy in Bučka, Mara pa se ne spomnim, kje je bila.... Ker če bi bila ta situacija stalna, bi bila jaz :yeey:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 12:58 pm

brezupni, ja. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 10, 2012 5:49 pm

haha kva sta dobra iz opazovalnice dol kukata :good:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 02, 2013 3:51 pm

Živjo, tukaj Willy.
Ah, ta moja ..... ne samo, da pozablja rojstne dneve ta glavnih pri hiši (BTW, tu itak govorim v imenu mojih ta starejših cimrov, ker jaz svojega RD sploh NIMAM :'( !!!! ), ampak očitno gladko ignorira tudi najpomembnejši dan v MOJEM življenju :negative: :fool: :dash: .
Namreč natančno 1.1. pred 2 letoma sem prišel k tej hiši.

Žalosten in prestrašen
Slika

Ampak ker me je tale moja imela fejst fejst rada, sem sčasoma popustil in ji dovolil, da me boža. Potem sem ugotovil, da je to pravzaprav strašno fajn in da je lepo, ko te ima nekdo rad. Nadalje sem se kar pol leta trudil, da se prikupim tudi drugi polovici in da dobim dovoljenje za stalno bivanje. Pred enim letom mi je to tudi uspelo in postal sem gospodar svojega kavča.
Slika

Še poročilo za leto 2012: moj največji dosežek je to, da sem do konca osvojil moško polovico, ki me ima zdaj že tako rad kot Bučko. Drugi pomembnejši dosežek (z mojega gledišča) je ta, da sem ujel eno miš, s čimer se pa moja človekinja ne strinja in sem si tako namesto pohvale, diplome in pogostitve prislužil popoln arest in niti na balkon več ne smem :O :dash: . Ampak ok, naj jima bo, vseeno ju imam zelo rad, ker mi dajeta najboljše konzerve na svetu.

Slika

Pa srečno dvatisočtrinajstico (tudi v imenu celotne naše druščine) vsem želim!

Lep mijav, Willy

P.S. Pa prosim za pesti in tačke za našo Lizo, ki je pristala s poškodbo repa in tačke v hospitalu veterine MH
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 02, 2013 4:05 pm

Willy, hvala za lepe želje, čestitam za umišeni dosežek (saj veš, da tistih, ki so pred svojim časom nihče ne razume - poskusi na nerazumevanje, ki si ga deležen, pogledat s tega zornega kota) in obletnico, za Lizo pa stiskamo tačke, šape in pesti, da bo čim prej spet doma in je ne boli preveč.
Pozdravi svoje sotrpine in odpirača konzerv :nyam: .
Rea ti pošilja :kiss: in pravi, da si zelo fejst poba, pa še miši znaš lovit, Ami pa pravi, da se bosta že "po svojih kanalih zmenla", kar koli to pomeni :O .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 02, 2013 5:18 pm

Joj, Willy, ti si en tak srček mačji. <3 Naj bo tudi tebi in vsem tvojim srečno, še posebej fejst pa mislimo na Lizo. :angel: :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost