Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 07, 2012 9:50 am

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Alexx je napisal/-a:A je kdo, ki zna nemško in bi mi lahko (osnovno) prevedel dva dopisa iz Švice?
Prisežem - nič kompliciranega, je pa eden malce daljši...

Zaželeno ob kavi/soku/vstavi poljubno... Lokacija Gorenjska, Ljubljana... :)

Pozabila :girlblush:
Seveda plačam, nakažem društvu/zavodu... po želji.
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 07, 2012 10:06 am

hjah, neki moj zna, tko da lohk prideš po gobe pa na en pir :D . sej me bo v rit sunu itak k ga spet tlele ponujam naokoli...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 1:03 am

:girlblush: Če komu dolgujem kaj iz licitacij, naj mi kar pogumno napiše ZS, sem sigurno pozabila, če nisem še izpolnila. ?
Da dolgujem MM trixi torto, to pa vem, se bova pa zmenili, ko boš želela.

Podarim pa barvni TV, še star model, ne zelo velik in ne prav majhen, če poznate kakšnega, ki bi mu prav prišel. Sedaj, ko so poplave marsikomu uničile marsikaj, bo mogoče tudi ta bolje kot nič oz. kot takoj v nakup novega, če ni dovolj denarja za še bolj nujne stvari. Bomo sicer še preverili, če še dela, ampak ko smo ga spravili, naj bi delal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 7:08 am

Tudi jaz tebi dolgujem MM torto, brez skrbi, nisem pozabila :D

Enkrat se bova zmenili, magari da prideš dol na obisk prečohat vso mojo zverjad, jaz tvojo sem že parkrat :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 08, 2012 2:08 pm

knedl je napisal/-a:hjah, neki moj zna, tko da lohk prideš po gobe pa na en pir :D . sej me bo v rit sunu itak k ga spet tlele ponujam naokoli...

Ker mi je zelo dobro znano kako "navdušeni" :devil: so naši dragi, ko jih takole "ponujamo", bom raje preslišala tvojo ponudbo...
Hvala vseeno! :coffeecup: (itak že težim eni forumski prfoksi) :blush:

Na pir pa po gobe pa pridem (prideva)! 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 12, 2012 8:38 am

Podarim Orijen: http://www.supercombe.si/orijen/1162-orijen-cat.html

2kg (cele 0,5 pa sta pojedla)

Prosim sporočite mi če kdo pozna koga (lahko tudi preko ZS). Pošljem tudi po pošti.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 9:34 am

Tole bi se pa jaz zagrebla, če še nisem zamudila. Takole bi naredila: dve pesti bi vzela za moje, da preverim ješčnost, preostanek pa pustim pri eni od skrbnic za začasnike. Kaj praviš?
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 12, 2012 9:50 am

To je hudo nehvaležno delo :( Prva se je odzvala Patricija, zato gredo briketki k njej.
Če želiš testirati ti lahko pošljem dve pesti :D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 10:27 am

Sploh ni problema. Moji verjetno itak ne bi marali, tako da ni treba. Glavno, da ti ne bo stalo v omari in da bojo muce jedle. :)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 11:08 am

Mislim, da skrbnice začasnikov bolj potrebujejo hrano, zato odstopim. Pomagam stari gospe iz vasi, ki ne more nahraniti svojih pet mačkov, nosim ji najcenejšo varianto briketov, pa sem mislila, da bi Boševe namešala vmes. Vendar lačni niso. :)
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 12, 2012 11:26 am

No, saj se strinjam. Mislim da bodo to jedle le bolj sestradane muce :girlsad:

taperverčki pošlji mi ZS z naslovom kam pošljem, ti zaupam da bo šlo v prave roke :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 13, 2012 2:45 pm

A je mogoče katera slišala, da bi kdo oddajal kakšno hiško na Rakitni?
Meni je tam ful všeč in bi se šla zabubit v zimsko idilo za par dni (no, k bo kkšna zimska idila) pa nikjer nisem zasledila, da bi kdo kaj oddajal, najde se kak Bohinj itd. Rakitna pa ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr nov 14, 2012 8:01 am

Mi imamo vikend tam, bom povprašala preko vikenda, če želiš?
To err is human, but to get even? THAT is divine.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 14, 2012 8:50 am

Daj prosim povprašaj, če ti ni odveč. :) Sicer se bojim, da bolj nič ni, ker so sami vikendi ampak bomo videli. :) Hvala :)

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če nov 15, 2012 11:53 am

Živjo,

ima morda kdo kakšno idejo kako oz. s čim bi se mucek v času odsotnosti (beri: službenem času) lahko zabaval v majhnem stanovanju? Ima kar precej igrač, ampak ene so že pase, za druge rabi mene, potem pa malo sama ustvarja, s tem kar najde, sicer ni še nič uničila, ampak vseeno bi jo rada malo bolj zaposlila. Mislim, da ji je všeč, če jo miselno zaposliš, ker vidim, da ima potencial. Sprva bolj za hec kot za res, sem jo poskusila naučiti ukaz "sedi", in je brez težav uspelo.
Imate morda kak predlog glede igrač, morda kakšno bolj interaktivno igračo, eno ima in ji je všeč. Razmišljala sem, da bi kakšno kar doma naredila, imate kakšen fanj recept:) Če ima kdo kakšno odveč doma, se priporočam (seveda jo kupim).

Hvala.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 12:08 pm

Nočem bit buzzkill, ampak pomoje mačka spi ko te ni doma. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 12:11 pm

Predlogi:
- poberi igrače, ki jih ima, in prični "rotirati" z njimi: ko bodo kakšen teden v omari, bodo postale nenadoma spet zanimive,
- pred odhodom v službo se 15 min igraj z njo: npr. s peresi na palici, nahrani jo tik preden greš,
- nabavi ji kakšne škatle in tunelčke in jih prestavljaj po stanovanju, škatle so super,
- razporedi igrače po strateških mestih, preden greš,
- lahko ji narediš ali kupiš škatle/žoge/labirinte, v katere skriješ priboljške,
- obstajajo miške s čipom, ki zacvilijo, ko jo maček premakne, naš maček se s tem precej dolgo samostojno zabava.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če nov 15, 2012 12:29 pm

@all: ne spi, ker ko pridem domov, so tepihi zmečkani in transporter na drugi strani stanovanja, ne vem kaj počne, ampak full ga ma rada, resno, zato, ker hodi na obisk v veliko hišo z njim:) Drugače je pa mlada, 6 mesecev, pa ima kar precej energije.
@skuiki: ql, bom poskusila, predvsem ideja o začasnem umiku igrač je zanimiva in tuneli/škatle. Žogo s priboljški sva poskusili, pa ji nekako (še) ni bila všeč. Miška s čipom, hm, kje pa se jo kupi? Sicer je imela eno, ki se je premikala, ko si so navil, pa ji je šla full na živce. Ima pa eno podobno igračko, žogico, ki se premika, ko jo maček premakne, pa ji tudi ni všeč. Malo se zmišljuje, ker ima vsega preveč, verjetno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 12:34 pm

pred časom smo ustvarjali igračke iz rolic wc-papirja :D malo pobrskaj z iskalnikom, kako se naredi - je fajn zabava za skrbnika in mačko :)

sicer pa bom namignila čisto potiho: posvojitev še ene muce ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 15, 2012 12:39 pm

daisy85 je napisal/-a:@all: ne spi, ker ko pridem domov, so tepihi zmečkani in transporter na drugi strani stanovanja, ne vem kaj počne, ampak full ga ma rada, resno, zato, ker hodi na obisk v veliko hišo z njim:) Drugače je pa mlada, 6 mesecev, pa ima kar precej energije.
@skuiki: ql, bom poskusila, predvsem ideja o začasnem umiku igrač je zanimiva in tuneli/škatle. Žogo s priboljški sva poskusili, pa ji nekako (še) ni bila všeč. Miška s čipom, hm, kje pa se jo kupi? Sicer je imela eno, ki se je premikala, ko si so navil, pa ji je šla full na živce. Ima pa eno podobno igračko, žogico, ki se premika, ko jo maček premakne, pa ji tudi ni všeč. Malo se zmišljuje, ker ima vsega preveč, verjetno.

Nazadnje sem jih videla v Mr. Petu. Miška je čisto navadna plišasta, se ne premika (moji mački se premikajočih zadev bojijo), ampak zapiska, ko jo maček premakne s taco. Pri nas ima predvsem Brut veselje s to mišjo, ko prične zanimati Lauš, se večinoma slabo konča, saj jo po koncu igranja utopi v svoji posodi z vodo :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov