Tako, minil je skoraj že mesec dni in mi smo vsak dan bolje

Ruby se je že čisto udomačila, nekaj navad prevzela od Tigra, nekaj pa ostaja zvesta sama sebi

Ruby je uspelo vmes narediti luknjo v stiroporju in na tla vreči lončnico, pa tudi stropni praskalnik ni zdržal napadov in čakamo novega, to je pa tudi vse

Včasih ju opazujem ko se lovita in kloftata ju ne poštekam ali se kregata ali se igrata

No, glede na odsotnost krempljev in zvokov se nagibam k igri, čeprav bi mi bilo ljubše če bi se igrala tako da bi si podajala.. žogico npr
Suho hrano imata skupaj, vodo tudi, mokro hrano pa dobita ločeno ker je Ruby vedno tako zalaufala do krožnika da je odrinila Tigra in pol je revež sedel zraven in čakal da bo prišel na vrsto

Jesta tudi z različnim tempom in je treba kr paziti da tisti ki prvi pomljaska ne zavije še k drugemu v njegov krožnik. Kaj se je še dogajalo? Ja, kooooooooončno smo se tudi malo lizali in stisnili oz. ritnili, pa še to samo zato ker je pod ritjo zažarela grelna blazina ki se ji nista mogla upreti
Pa še slikce
Kamuflaža:

Kralj in kraljica:

Kraljica popoldan počiva v.. hmm.. nenavadnih položajih:

Kraljica počiva kraljevsko:

Kraljica pozna najbolj nenavadne načine spanja

Kraljica od daleč:

Kraljica na omari:

Plaža:

Kralj se čisto nedolžno steguje in se seveda čisto slučaaajno dotakne ritke kraljice:

Prvo naključno stiskanje:

Prvo ritanje podkupljeno z grelno blazino (Ruby ima še letak pod tačkami ker krempeljčke rine v vse kar je pod, nad in ob njej

)

Takle imamo pa danes:
Tačkanje:
Veš, saj nisi tako slab partner, pogrešam pa svoje bratce in sestrce in prejšnjega kralja, ampak saj si tudi ti čisto ok..

Hvala Mačji hiši za free paketek Meowingheads briketov. Jima gre tako v slast, da me kr malo skrbi kaj bo z ostalimi briketki..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell