Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 8:27 am

Re: Daj si duška

Hehehe, no ja, pri nas je sicer še zmeraj dež, ni sneg, ampak moji prostoživečkoti so se kar odločili da ne bojo več prostoživečkoti ampak domačkoti in sploh ne grejo več ven iz veže, kar moji so postali vsi po vrsti in ne pomolijo niti nosa več ven.

Bo pa zanimiv Ljubljanski maraton danes... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 8:37 am

Naš prostoživečko se je tudi že preselil v hišo, njegova prijateljica pa še okleva. Mogoče si bo danes premislila.

Kar se pa maratona tiče: naj jih fejst napere, bando. Cela Ljubljana je blokirana, do 16ih sploh ne morem do staršev, ker so blokirane vse ulice okrog njih. Vse lepo in prav, zdrav duh v zdravem telesu, ampak da je pa treba mesto paralizirati, pa tudi ni ok. Nazadnje so me tako razkurili v Firencah, ko se zaradi maratona ni dalo niti na drugo stran ulice priti. :devil: Oz, če povzamem prijateljico, ki veliko teče: zakaj naj plačam, da bom lahko tekla v slabih vremenskih razmerah :fool: , na koncu mi bo pa še župan hotel dati roko( :bad: )?

Včasih je bilo prestavljanje ure enostavno: zbudil si se in nastavil vse ure. Zdaj je hudič, ko se nekatere ure nastavljajo same in ne veš, a se je že ali se še bo, tista, ki bi se morala pa sama, se je pa prestavila v čisto svoj časovni pas. Ko sem se zbudila, je bila ura 8:15, ko sem šla nato na sprehod, je bila (ista) ura 7:50, ta tretja mi pa kaže, da je zdaj 10:30. Pol se pa znajdi. Eh, saj vem, sporočilo je najbrž: čas je, da grem delat, pa vseeno, koliko je ura.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 12:51 pm

Smo se šli zdaj malo vozit s fotrovim terencem: fajn je zalilo spodnjo vipavsko dolino. Renče, Miren, Prvačina... čist zalite ceste, hiše založene z žaklji, zalite z blatom, vasi odrezane od sveta... Vipava se je razlila čez cela polja, z vseh hribov so pridrli potočki, hudourniki, nanosili blato in veje, zalili ceste in vasi... štala... :O
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne okt 28, 2012 1:15 pm

mateja je napisal/-a:A je kdo iz Vrhnike in mi ve povedati, a je tisti potok, ki se vije čez Vrhniko, poplavil ali pa je še v strugi? :scratch:

ja včeraj je bil še v strugi ob ene 19:00 pol pa ne vem, je pa po tistem kar fajn dež nalival tko da lahko da je tud kje drugje kot samo v strugi :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 1:31 pm

Hvala. :) Verjetno bi sicer do zdaj že klicali, če bi prišla voda v klet.
Zoprno je, da smo tik pred sanacijo kleti in če bi voda prišla noter, bi spet dela morali odložiti za bohve koliko časa. :girlsad:

Pri nas se narod očitno zabava nad maratonom. :O Samo psa sem peljala ven, pa je bilo skoraj celo naselje ob cesti in še en ansambel z govejo muzko je nekje zraven, ki so navijali za kenijce, ki so takrat dirkali mimo. Potem pa jaz mislim, da imam čuden hobi. :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 5:12 pm

:lol: Moja pastorka je tudi tekla za kenijci...........precej za njimi. Po 42. km teka sploh še ni preveč utrujena, samo jutri....hm, jutri pa jo zna vse boleti, kakor ponavadi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 7:55 pm

o maratonu sploh ne bi zgublala besed ker sem besna k hudič. nimam nobenga cajta, še k si ga vzamem da grem pomagat nekam, pa ne moreš nič ker ne prideš do prevoznega sredstva. dobesedno smo cel dan lahko gledal čez štrikce kombi ki smo ga najeli pa ne mogli do njega. res, tole je skrajno neprimerno, mislm, da imamo lepše konce po lublani za laufat pa manj problemov in glavobolov bi blo.
zakaj se mi zadne cajte tale forum tako zelo nerad odpira? moj net je super hiter in računalo je super odlično za brauzanje, toreeeeej? nabavte en srverček, parknite ga v lj, pa optiko pa gasa :) .
njah...moj paketek je v dubaju pravi ups. mo vidl če bo res jutr že pr nas. banda kitajska :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 8:56 pm

Sem se sama odločila gledat Gostilno in se mučit, ampak šiiiit no, pa kok ene babe lahko prejokajo no?? :O :devil: :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 28, 2012 9:24 pm

Ja ane. Jaz bi rada gledala Gostilno, morda se kaj novega naučim, pa takoj, ko tista Petra spet cmera preklopim na drug program, ker tale njena jokavost je pa tumach. Pri odrasli osebi nekako pričakujem zrelo obnašanje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 10:22 am

Ko ti mehanik reče: Nič kaj dobro ne kaže, gospa...potem veš, da je bolje da se usedeš preden ti ceno pove.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 10:48 am

Zobar :dash:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 10:54 am

pa ne, da maš mojga? :O
Grobjan prtegnjen... :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 10:57 am

prav zanimivo, da večina zateženih in nesramnih (vsak mesec istih) strank pride/pokliče večinoma na isti dan.
Ne vem, ali je kakšna luna ali vsi na isti dan pozabijo tablete vzet :rolleyes: .
No ja, me vsaj ne pošiljajo vsak dan nekam, sem napotena tja samo parkrat mesečno :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 11:05 am

Uf, jaz sem pa pozabila danes klicati! :truce: :P :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 11:11 am

samo ti nisi, saj res :lol: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 12:50 pm

ful me zabava, ko moram nekaterim že nekaj let skupaj razlagat, da so v cc-ju. in mi ne rabijo mejlov, ki so naslovljeni name, posredovat. :lol:
slavica, mene danes rešuje samo to, da so počitnice in je malo manj klicev ko po navadi na takle dan (polna luna je baje, ja).
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 1:10 pm

aha, da je luna. Bi morali delovni čas dodati " v času polne lune zaprto, stresajte se kje drugje " :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 1:41 pm

Zakaj morjo ptiči povsod srat? :girlsad: A ne morjo pridt jest, pa se posrat kje drugje... ne morm vsak dan balkona pucat nooo :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 1:42 pm

Polna luna je? Kako so lahko moji :angel: :angel: :angel: to zgrešili? :shout:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 29, 2012 1:58 pm

all je napisal/-a:Zakaj morjo ptiči povsod srat? :girlsad: A ne morjo pridt jest, pa se posrat kje drugje... ne morm vsak dan balkona pucat nooo :girlsad:

To se tud jaz sprašujem... :devil:

tapervercki v bistvu je danes zvečer polna, tko da se ne prehitr veselit. ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov