muc MATJAŽ

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 7:35 am

Re: muc MATJAŽ

:clap: Bravo, super, je že res čas! Srečno! :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 3:49 pm

Arhiv, prosim!

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 20, 2012 8:17 pm

Super!! :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 21, 2012 9:48 pm

Maži, medvedek lepi, :kiss: pa si mi ušel na svoj kavč...ah, sama sem kriva, da te nisem videla v živo, zdaj je, kar je... važno je le, da bo tebi lepo in da boš užival s čisto svojimi, čim dlje ... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 21, 2012 10:21 pm

Maži je že prvo noč v novem domu diktiral svoj tempo. :D Zbudil je vse ob 1h ponoči in so se igrali do 4h. Potem je Maži hotel ves dan spati, se je kar skrival po kotih, da bi ga pustili pri miru. :D Smo skupaj s posvojitelji skovali plan, kako mu to preprečiti... ;)
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po okt 22, 2012 9:30 am

Pozdravljene,

sem ponosna lastnica Matjaža :clap:. Končno se je uresničila moja želja, zato se ga kr ne morem nabožat in nacartat. Sam kaj, ko se mi je pa ves dan skrival po kotih, ker je hotel spat :O . Ko ga najdem, kje se skrije, se ona potem prestavi :( . Malo ga zbujam, samo preveč pa ne morem, ker se mi smili. Ga kr skupi vleče. Je čist opravilno nesposoben. Še stoje spi.
Prvo nič je naredil vsesplošni preplah. Sem mislila, da mu kaj manjka, da ne spi, samo ko sem ga vzela pa na posteljo in ga cartala, je bil pa tiho :P . In ugotovila sem, da je njegovo zdravilo cartanje. Sam kaj ko je tako živahen ponoči, da kr naprej na posteljo, pa iz nje, čez dnevno in ostale prostore, pa zopet na posteljo. In tako vse do štirih zjutraj, ko smo omagali in nas tudi njegovo mijavkanje ni več držalo pokonci. Ob desetih, ko smo mi ustali, je bila pa kontra plata :lol: . Našel je kotičke, za katere še sama ne vem, samo, da je lahko spal.
Nocoj sem ga dala pa v drugo sobo, da smo se naspali. Samo tako, mislim, da bo počasi prišel na pravi tir. Ponoči mora biti čisto sam, da vidi, da se res nič ne dogaja in da ni druge, kot pa, da spi. Čez dan pa, čim več prebujanja in igranja. Dovolila mu bom samo še popoldanski počitek :) . Pa dopoldan bo mal goljufal, ko sem v službi, moj pa vprašanje, koliko ga bo prebujal. Bo, po moje, še on zraven spal :good:

Prilagam par slikic, kako je, kot asistent pomagal mojemu na računalniku :D .

Slika

Slika

Lep pozdrav vsem in še poročam :) .

Matjaž pa vas tudi pozdravlja, se zahvaljuje, da ste tako pridno spremljale njegovo zgodbo in držale pesti. Lepo, lepo :cat:-
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 22, 2012 9:43 am

josephine je napisal/-a:opravilno nesposoben

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, taki so mucki!! Super predstavitev, zelo lepo si ga opisala! Me veseli, da se mata lepo. Prej ali slej se bosta navadila eden na drugega. Jaz moram moje mačke tudi ponoči zaprej posebej v sobo, drugače mi ne pustijo spat. Čez dan si pa veselo privoščijo. Čez en cajt se navadijo.
Dobrodošla na forumu, komaj čakamo na zabavne opise tvojih in Matjaževih dogodivščin!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po okt 22, 2012 11:33 am

Dobrodošla! :good: Fajn bo brat njegove dogodivščine :)

Vedno znova pa opažam, kako se muci razcvetijo, ko pridejo v čisto svoj dom. Matjažku prav nič ni manjkalo v začasnem domu, pa vendar sedaj zgleda še veliko bolj ... gosposki kot prej. Super <3
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po nov 12, 2012 1:23 pm

:S Lepo pozdravljene, mačje mame in seveda, hvala lepa za izrečeno dobrodošlico :truce:.

Bi se javila kaj prej, samo, kaj, ko pa je tako malo časa :( .

Sem pa iz ogromno slik, ki jih naredim tako na hitro z telefonom, izbrala par, da pokažem našega zaspančka :).

Spanje v novi posteljici :D:

Slika

"Me nič ne briga, jaz bom spal tam, kot vi :devil: ! Kaj pa ste mislili, da me bote ven vrgli :O ?! Se bom kr delal, da spim, potem me ne bodo prestavljali :P."

Slika

"Tu me ne bo nobeden našel. Še par minut si vzamem za dremanje 8)."

Slika

"Men je vseen, jaz potrebujem zelo veliko spanca, ker jaz zelo veliko pojem in potrebujem čas, da vse to prebavim :nyam:."

Slika

"Še kr spim, ne me motit!! :fool: "

Slika

"Joooj, če ne bo miru... :negative:"

Slika

"Tu sem pa res, povsem neviden :yahoo:"

Slika

"Pa ja, no...saj že bedim :dash:. Mate kaj za jest :D?

Slika

Ja, drage moje, tako ti je to pri nas, kjer se večinoma je, igra in spi. Če je pa gdo preglasen in me slučajno moti, pri mojih obredih, ga pa malo v red spravim. In naj vam povem še to, kako me kličejo moji lastniki: "Buši" :S. Ker imam baje tako velik trebuh, v pomanjševalnici buši, da je to postalo kr moje ime. In verjele ali ne, mi je všeč :clap:. Saj ni važno, glavno, da jaz dobim svojega piščančka in da se je :nyam:.

Tak šef je postal naš muc Buši. Kaj čem govorit, saj je pa on vse povedal :rolleyes: .

Lep pozdrav vsem skupaj :kiss: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po nov 12, 2012 2:12 pm

Bravo Buši :kiss: :kiss: :kiss: uživaj še naprej na polno
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 12, 2012 10:41 pm

kot sem že omenila, me Maži spominja na mojega Miškota, ki pa sem ga zaradi kodrčkov po trebuščku tudi jaz klicala Buši oz. kar "Buško moj lubiko"...ti dolgodlakci so tako zelo prijetni, da je tiščanje glave na njihove trebuščke kar obvezna procedura pri crkljanju, kako zelo vam zavidam, da se lahko zakopljete v njegovo mehko dlako...Buši-Maži, uživaj na polno. :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 17, 2013 2:37 pm

Extremno razvaje(a)ni Matjaž:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Prejšnja