udomačen tiger
Re: Daj si duška

Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
nevidna bolha
moksa je napisal/-a:Nika je napisal/-a:Men ni všeč edino, če pes hodi poleg z repom med nogami ali pa se vleče. Pes na videu pa je očitno zelo zainteresiran za delo in ves čas veselo maha z repom. Tko da ja, odvisno od osebnega mnenja a ti je nekaj všeč al ne, jaz samo povem da psu nič ni škodi takale hoja in se sploh ne sekira, da ne hodi "prav".
Njegov zadnji del me spominja na sklonjene glave konjev v Lipici med predstavami. Drugačna drža, isti mesidž.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Koper
taperverčki je napisal/-a:Sej ni res duškanje, bl začudenje. A ste vedli, da Dalai Lama ni vegi? In budizem sploh ne prepoveduje uživanja mesa? Jaz sem bla ziher, da tibetanski menihi samo sadje pa zrnca žvakajo.
udomačen tiger
slavica je napisal/-a:Flowerbomb, probaj se čim manj sekirat; saj vem, lahko je rečt, ampak malo se da samega sebe prepričat.
dragi duško, jaz bi tudi šla na veterino rihtat moje zobe, ker me bo enkrat hercenšus, ko mi pri mojem zobarju
na koncu povejo račun. Pa noben več ne jemlje na koncesijo, seveda, ko pa takole fejst služijo
.
Ali pa če bom v naslednjem življenju morski pes, bo novih zob kar naprej kolikor hočeš
IsKrIcA je napisal/-a:Ok, bom vseen mal duškala...na polno mi grejo na jetra tele debate o debelosti in cela gonja (nardila sm napako in mam pržgan pop tv- Preverjeno). Čedalje več zdravnikov opozarja, da so tele indeksi telesne teže postavljeni prenizko in, da si tisti ki imajo indeks malo višji precej hitreje opomorejo po operacijah itd. kar se meni zdi logično ker ima telo pač malo zaloge iz katere lahko črpa.
Jaz res nisem suha še zdaleč pa to ne pomeni, da ne pridem niti po štengah ne da bi sopihala. Sem bla na rednem pregledu za službo in mi tista zdravnica razloži, da bi blo fajn če bi pa jaz shujšala. In pol me vpraša, če se sploh kej gibam nakar ji razložim, da že 6 let plešem 2x - 3x na teden, pol pa ni vedla več kaj bi rekla pa je vseen zagodrnjala, da kej kil bi blo pa vseen fajn shujšat. Nakar gre na pregled sodelavka, ki je res res suha...in seveda ji zdravnica ni nč rekla, no ona pa res ne pride do tretjega štuka ne da bi se zadihala, ker je njeno edino gibanje shopping in šetnja po trgovinah.
Skratka na polno mi gre na jetra percepcija, da če ma nekdo neki kil preveč pa nč ne miga in samo je, medtem k če je nekdo suh pa zihr zdravo živi.
No, da ne omenim kakšne še bedarije zdj vmes kvasijo o tehle genih...ja, ja...za nekatere bolezni lahko že rečejo kateri geni vplivajo in, če so dedne. Za nekatere pa pač ni še dokazana povezava pa kokr bi blo mogoče fajn, da bi bla.
Arrrrgggh
udomačen tiger
taperverčki je napisal/-a:Sej ni res duškanje, bl začudenje. A ste vedli, da Dalai Lama ni vegi? In budizem sploh ne prepoveduje uživanja mesa? Jaz sem bla ziher, da tibetanski menihi samo sadje pa zrnca žvakajo.
udomačen tiger
udomačen tiger
jernejch je napisal/-a:IsKrIcA je napisal/-a:Ok, bom vseen mal duškala...na polno mi grejo na jetra tele debate o debelosti in cela gonja (nardila sm napako in mam pržgan pop tv- Preverjeno). Čedalje več zdravnikov opozarja, da so tele indeksi telesne teže postavljeni prenizko in, da si tisti ki imajo indeks malo višji precej hitreje opomorejo po operacijah itd. kar se meni zdi logično ker ima telo pač malo zaloge iz katere lahko črpa.
Jaz res nisem suha še zdaleč pa to ne pomeni, da ne pridem niti po štengah ne da bi sopihala. Sem bla na rednem pregledu za službo in mi tista zdravnica razloži, da bi blo fajn če bi pa jaz shujšala. In pol me vpraša, če se sploh kej gibam nakar ji razložim, da že 6 let plešem 2x - 3x na teden, pol pa ni vedla več kaj bi rekla pa je vseen zagodrnjala, da kej kil bi blo pa vseen fajn shujšat. Nakar gre na pregled sodelavka, ki je res res suha...in seveda ji zdravnica ni nč rekla, no ona pa res ne pride do tretjega štuka ne da bi se zadihala, ker je njeno edino gibanje shopping in šetnja po trgovinah.
Skratka na polno mi gre na jetra percepcija, da če ma nekdo neki kil preveč pa nč ne miga in samo je, medtem k če je nekdo suh pa zihr zdravo živi.
No, da ne omenim kakšne še bedarije zdj vmes kvasijo o tehle genih...ja, ja...za nekatere bolezni lahko že rečejo kateri geni vplivajo in, če so dedne. Za nekatere pa pač ni še dokazana povezava pa kokr bi blo mogoče fajn, da bi bla.
Arrrrgggh
![]()
res!
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov