Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To okt 16, 2012 12:27 pm

Re: Daj si duška

Ni vsaka palca tudi dejansko palca, lahko je tudi target stick. Jaz sem prej na to pomislila na posnetku.
Bolj pasja kot mačja ..... zaenkrat :)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 16, 2012 12:41 pm

Tipična hoja vaje poleg, trenirane na target stick. Brez cukanja, zatezne, le pozitivna motivacija in en srečen, vesel pes :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 16, 2012 1:16 pm

Kakor sem zasledila treniran z električno ovratnico, kje je torej tukaj pozitivna motivacija?! Tale njegova hoja mi ni nič všeč.
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 16, 2012 1:38 pm

Men ni všeč edino, če pes hodi poleg z repom med nogami ali pa se vleče. Pes na videu pa je očitno zelo zainteresiran za delo in ves čas veselo maha z repom. Tko da ja, odvisno od osebnega mnenja a ti je nekaj všeč al ne, jaz samo povem da psu nič ni škodi takale hoja in se sploh ne sekira, da ne hodi "prav".
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 16, 2012 4:12 pm

Moje delo me zadnji mesec RES spravlja ob pamet!!! :dash: :dash: :bad: Duško, naredi naj neha.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To okt 16, 2012 4:50 pm

Nika je napisal/-a:Men ni všeč edino, če pes hodi poleg z repom med nogami ali pa se vleče. Pes na videu pa je očitno zelo zainteresiran za delo in ves čas veselo maha z repom. Tko da ja, odvisno od osebnega mnenja a ti je nekaj všeč al ne, jaz samo povem da psu nič ni škodi takale hoja in se sploh ne sekira, da ne hodi "prav".

Njegov zadnji del me spominja na sklonjene glave konjev v Lipici med predstavami. Drugačna drža, isti mesidž.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 16, 2012 6:46 pm

Flowerbomb, probaj se čim manj sekirat; saj vem, lahko je rečt, ampak malo se da samega sebe prepričat.

dragi duško, jaz bi tudi šla na veterino rihtat moje zobe, ker me bo enkrat hercenšus, ko mi pri mojem zobarju
na koncu povejo račun :dash: . Pa noben več ne jemlje na koncesijo, seveda, ko pa takole fejst služijo :devil: .
Ali pa če bom v naslednjem življenju morski pes, bo novih zob kar naprej kolikor hočeš :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 16, 2012 6:56 pm

Leia, je dober nasvet samo nekaj stvari pa še moram prej uredit preden katerokoli skrbnico karkoli sprašujem. :D

Drgač pa ne bom nč duškala, kjub totalni štali v službi in delu vsak dan po xy ur meni uspeva ne zgubljat živce (prvič v življenju verjetno). :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 16, 2012 7:26 pm

Ok, bom vseen mal duškala...na polno mi grejo na jetra tele debate o debelosti in cela gonja (nardila sm napako in mam pržgan pop tv- Preverjeno). Čedalje več zdravnikov opozarja, da so tele indeksi telesne teže postavljeni prenizko in, da si tisti ki imajo indeks malo višji precej hitreje opomorejo po operacijah itd. kar se meni zdi logično ker ima telo pač malo zaloge iz katere lahko črpa.
Jaz res nisem suha še zdaleč pa to ne pomeni, da ne pridem niti po štengah ne da bi sopihala. Sem bla na rednem pregledu za službo in mi tista zdravnica razloži, da bi blo fajn če bi pa jaz shujšala. In pol me vpraša, če se sploh kej gibam nakar ji razložim, da že 6 let plešem 2x - 3x na teden, pol pa ni vedla več kaj bi rekla pa je vseen zagodrnjala, da kej kil bi blo pa vseen fajn shujšat. Nakar gre na pregled sodelavka, ki je res res suha...in seveda ji zdravnica ni nč rekla, no ona pa res ne pride do tretjega štuka ne da bi se zadihala, ker je njeno edino gibanje shopping in šetnja po trgovinah.
Skratka na polno mi gre na jetra percepcija, da če ma nekdo neki kil preveč pa nč ne miga in samo je, medtem k če je nekdo suh pa zihr zdravo živi.

No, da ne omenim kakšne še bedarije zdj vmes kvasijo o tehle genih...ja, ja...za nekatere bolezni lahko že rečejo kateri geni vplivajo in, če so dedne. Za nekatere pa pač ni še dokazana povezava pa kokr bi blo mogoče fajn, da bi bla.

Arrrrgggh :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 16, 2012 7:57 pm

prsežem da ne bom skrbela za nobenga mladiča več. to kar preživljam zadnje dni je cela j***. zvečer komi zaspim ker se bojim, da bom spet sanjala kako bo vsa trda zjutri, ko se zbudim. želodec itak živi svoje živlenje, srce pa nabija k da je apokalipsa. mati mila na koncu z vsem, pa je samo EN mali cmokec. kako ve preživite vse te mavrice in slabe in grde stvari, men ni jasn. vem da sem paničar, mal se mi oprosti, ker je prvič. hvala za poslušanje.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To okt 16, 2012 10:12 pm

O, moj bog...sej res! Jutr mam zobarja, še ta udarc! Nč ne bo, ni dnarčka, tole z nekoncesijami je že res tu mač!!!! :ireful:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 5:52 am

1. po moje bi bilo treba v naslove tem s črnimi mačjimi lepotci in lepoticami dodati opozorilo, da je ogled na lastno odgovornost :P
2. v dobrih starih časih sem se lahko celo noč učila, spala par uric in bila zjutraj že skoraj prisebna na faksu. ni mi jasno, kaj se je vmes zgodilo :S
3. vedno si želim svoje storitve opravljati res res dobro. ampak to včasih pomeni, da moram hkrati popraviti še vso packarijo, ki so jo za sabo pustili drugi :dash: mrbit sem res malo prismojena :fool: ampak res ne znam drugače :fool:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 7:17 am

Leia je napisal/-a:2. v dobrih starih časih sem se lahko celo noč učila, spala par uric in bila zjutraj že skoraj prisebna na faksu. ni mi jasno, kaj se je vmes zgodilo :S

Khmmm kok si pa stara? :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 7:23 am

blesav zob, pa blesava zobarka, celo noč nisem spala in zdaj mi bo živec ven pipala, mar
bi ga takoj :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 7:33 am

Leia, se spomnim, da smo včas žurali med tednom pa sem se šla samo stuširat domov pa direkt v službo. Sej sem bla pol cel dan mačkasta, ampak nisem pa trpela kej dost bl kot če zdej zvečer grem spat po polnoči. Trezna. :girlblush:
Mislim, da je fora v kondiciji. Dokler smo redno žurali na hard vsaj 2x na teden, smo bili tega vajeni. Zdaj pa ob polnoči že fejst zeham in ratam sitna, če tak cajt nisem doma v postlci. Pomojem to ni razlika med 20 in 30, temveč smo samo pomehkuženi. :girlsad:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 7:47 am

Tenkju, TPV, tole o pomehkuženosti je fajn slišat :kiss: od jutri naprej samo še med tednom žuram (ker danes bom po moje padla v posteljo ob 20h :lol: )
iskrica, dovolj, da se še spomnim študentskih časov? :lol:

slavica, vsi mate probleme z zobmi ta teden :O držim pesti, da bo čim prej v redu :good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 8:08 am

taperverčki je napisal/-a:Leia, se spomnim, da smo včas žurali med tednom pa sem se šla samo stuširat domov pa direkt v službo. Sej sem bla pol cel dan mačkasta, ampak nisem pa trpela kej dost bl kot če zdej zvečer grem spat po polnoči. Trezna. :girlblush:
Mislim, da je fora v kondiciji. Dokler smo redno žurali na hard vsaj 2x na teden, smo bili tega vajeni. Zdaj pa ob polnoči že fejst zeham in ratam sitna, če tak cajt nisem doma v postlci. Pomojem to ni razlika med 20 in 30, temveč smo samo pomehkuženi. :girlsad:

Jaaa, takrat k sm žurala 3 - 4x na teden pa hodila praktično direkt na fax sm mela od vseh študentskih let najboljše ocene pa največ izpitov sm v enem roku nardila. :D Zdj sm se pa res pomehkužla...bom začela spet mal trenirat ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 10:53 am

slavica je napisal/-a:blesav zob, pa blesava zobarka, celo noč nisem spala in zdaj mi bo živec ven pipala, mar
bi ga takoj :dash:

slavica, imam res dobrega zobarja, samoplačniška varianta sicer, vendar precej bolj prijazne cene v primerjavi z mojo prejšnjo zobarco. In precej bolj prijazen način... do mojih zob in do moje denarnice. Prej sta mi dve! zobarci obe hoteli 7 plomb nadomestiti s keramiko. Kar je po predračunu naneslo precej čez dva tisoč evrčkov. Eno je sicer cena, drugo pa je (še bolj pomembno), koliko zdravega zoba more odbrusit, da lahko to keramiko gor nalepi... česar pa nihče ne pove.
No, hvala bogu sem prišla do zdajšnjega zobarja, ki očitno ne razmišlja samo z denarnico in mi je do potankosti razložil postopek in sva se odločila za bele plombe in ne keramiko. Rezultat je, da imam za ceno ene keramične "plombe" zamenjane skoraj vse plombe.
Tako da, če te zanima...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 11:03 am

taperverčki je napisal/-a:Leia, se spomnim, da smo včas žurali med tednom pa sem se šla samo stuširat domov pa direkt v službo. Sej sem bla pol cel dan mačkasta, ampak nisem pa trpela kej dost bl kot če zdej zvečer grem spat po polnoči. Trezna. :girlblush:

Se strinjam - fora je v kondiciji. Zato danes lahko en pir čutim, včasih smo ga pa pili, da me je skor sram povedat kok, pa smo bili vsi lepo ok. :D

Isto je z vstajanjem zgodaj, pa delom pozno v noč... :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 17, 2012 11:08 am

Račka, po moje boš v par minutah dobila zelo veliko prošenj za kontakt tegale zobarja :D

no, saj pravim, po novem žuram(o?) samo še med tednom :good:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov