Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 07, 2012 3:55 pm

Re: Daj si duška

Telefonski pogovor z mojo mamo ravnokar.

Ona: Imam problem...

Jaz: Nimaš, nimaš...imaš izziv.

Ona: Ok povej mi kako rešit en majhen črn izziv (jaz že začnem ooo a se ti je spet kakšen muc naselil), ki leze in ki ni maček.

Jaz: Kaj pa je?!

Ona: Kuščarček.

:O

Skratka, če katera kaj več ve o kuščarjih...na primer kako ga spraviti izza omarice v njeni spalnici nazaj ven v njegovo okolje naj prosim napiše, lahko tudi na ZS. HVala :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 07, 2012 7:54 pm

Jao jaz bi se odselila :lol: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 07, 2012 7:57 pm

Sej ona se bo tud - k men. :truce: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 07, 2012 8:08 pm

Verjetno je prišel na toplo... kuščarji so hladnokrvne živalce. Mogoče če mu nastaviš lavor ali skledo pod kakšno žarnico se bo prišel spodaj gret in se ujel. Meni so se poleti zunaj zmeraj po nesreči lovili v globoke plastične lavorje, ki so imeli preveč gladke stranice da bi kuščarčki lahko splezali ven. Kako velik pa je?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 7:06 am

Ja sej mu je naštimala infra rdečo svetilko pa se noče pridet gret :lol: Je malo večji in bolj temen kot martinček.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 7:31 am

Pa je prepričana, da ni aligator? :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 7:35 am

Mislm da ja, ker res ne vem kaj bi delal aligator sred dolenjskih gričkov :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 7:36 am

Kaj pa je delal slon sred Domžal :D šel malo v turizem, valjda :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 7:38 am

IsKrIcA je napisal/-a:Mislm da ja, ker res ne vem kaj bi delal aligator sred dolenjskih gričkov :P

krokodilov pankrt v reji na gorenjskem, pobegnil od doma. :lol: :lol: :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 7:40 am

krokodilov pankrt :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po okt 08, 2012 8:25 am

IsKrIcA je napisal/-a:Mislm da ja, ker res ne vem kaj bi delal aligator sred dolenjskih gričkov :P

Mislim... kakšno vprašanje?! :fool: Grozdje za cviček nabiral?

Bemtiš, samo da ne bo močeradovca skuhala, zdej ko ma material, ker v teh kriznih časih je to baje eno redkih učinkovitih pomagal... :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 8:36 am

Babe smotane :P :D Nč ne bo kuhala, ga hoče lepo ujet nepoškodovanga pa spustit ven. Grozdja pa nimamo, sam dve jablani pa en oreh. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 8:59 am

visinnox je napisal/-a:

Sicer pa, ena mala zmaga, h kateri sem pripomogla - čuteči družini je uspelo, da je podala prijavo zaradi mučenja živali, danes (tretji dan od prijave) je prišla uradna veterinarka in psico (na zavozlani ketni, pod milim nebom, brez vode in hrane, popolnoma onemoglo že) takoj odpeljala s seboj. (Lastnik pa - kako tipično - že grozi domnevnim prijaviteljem.)

Oh, psica je že nazaj. Zdaj tako zaplankana, da je nihče ne vidi... :( Kako naivno je misliti, da VURS služi namenu... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 9:08 am

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 6:55 pm

dragi duško, če sem že postala fejst pozabljiva, a se lahko to neha vsaj pri živalih, lepo prosim? :angel:
(pozabla mačko v kuhinji, polulala se je zajcu v kočo, ki je zmeraj odprta, ta jo je pa očitno namlatil, ker ima
svežo krvavo rano na tački :dash: ; kateri od njiju je naredil ikebano iz vrečke kostanjev in papirnatih brisač, še ugotavljamo :devil: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 09, 2012 6:12 pm

Dragi zlati Duško,

hvala ti iz srca za vse današnje dobre novice in lepe stvari, ki si jih naredil :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To okt 09, 2012 6:22 pm

visinnox je napisal/-a:
visinnox je napisal/-a:

Sicer pa, ena mala zmaga, h kateri sem pripomogla - čuteči družini je uspelo, da je podala prijavo zaradi mučenja živali, danes (tretji dan od prijave) je prišla uradna veterinarka in psico (na zavozlani ketni, pod milim nebom, brez vode in hrane, popolnoma onemoglo že) takoj odpeljala s seboj. (Lastnik pa - kako tipično - že grozi domnevnim prijaviteljem.)

Oh, psica je že nazaj. Zdaj tako zaplankana, da je nihče ne vidi... :( Kako naivno je misliti, da VURS služi namenu... :bad:

služi , služi :devil: , predvsem samemu sebi, oziroma ko ti pošljejo tak vljuden opomin (kjer ti razložijo, da če stvari ne urediš v 5 dneh, boš kaznovan po tem in tem členu), da so ob redni kontroli registra ugotovili, da imaš štiri pse in nobeden ni cepljen proti steklini v zadnjih 12 mesecih :dash: , ti pa veš da imaš samo tri in vse cepljene.Pa da imaš pod isto številko pasoša in čipa registrirana dva psa, kar je tudi kaznivo :devil: , pa jim niti na pamet ni prišlo, da je mogoče en pes registriran dvakrat. Meni pa ni jasno, kako za vraga sem en čip uspela spravit v dva psa :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 10, 2012 9:05 pm

Pa od kje živali pobirajo ideje. :D Grem na sprehod s Pino, v croksih seveda. :rolleyes: Prideve domov, obrišem Pino in oblečem (obujem?) frišne nogavice. Se usedem za računalnik, Pina "prinese svojo rit" in potem sem jo morala par minut masirat/brisat s frišnimi štumfi. :O :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 10, 2012 9:20 pm

Danes je bil en tak zoprn dan, pa mi ga je prav polepšal (poleg Romzy :P ) en črn kuža, ki se je nenadoma prikazal iz neke pisarne na hodnik, kjer sem čakala, se najprej naslonil name, potem pa se mi je ulegel na noge in zahteval čohanje. :dog:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 10, 2012 9:39 pm

Vklopili so centralno grejte. :O Letos se jim pa res mudi služiti. Ponavadi smo se še nekaj časa greli z el. grelci, preden so vklopili gretje. Oderuhi. :devil: Radiatorji imajo preko 20let in si ne upamo zapirati gretja ker so ventili že bolj bogi, kot najemniki stanovanja pa itak nimamo nobene možnosti za spremembo. Lastnik stanovanja (občina) sigurno ne bo menjal vetilov. :dash: Pa ne vem kater genialni arhitekt je dal radiatorje na zunanje stene, direktno nad njimi pa ogromna okna, da gre ja ogromno toplote v nič. Pa ker smo v pritličju, so tla mrrrrzla". :( :devil:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov