Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če okt 04, 2012 5:54 pm

Re: Daj si duška

čeprav, rahel popravek... ne mislijo uvesti davka na hrano za domače živali, ampak zvišat ddv z zdajšnjih 8,5% na 20%.

Kot tudi na frizerske storitve, čiščenje oken, dostavo lončnic in rezanega cvetja...

sem najprej mislila, da se nekdo ornk zafrkava
Dogs have Masters. Cats have staff.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če okt 04, 2012 5:57 pm

ja tako tako, MaxMara, hvala :) sem se, pismo rosno, tako razburla, da sem brala prav in pisala narobe :D
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če okt 04, 2012 6:33 pm

jernejch je napisal/-a:Vlada in ministri, VSI PO VRSTI, še tisti, do katerih sem še pred kratkim čutila vsaj malo spoštovanja ... pojdite se solit. Uvesti davek na hrano za živali. Reči, da naj še gospodinjstva kaj prispevajo k reševanju krize. :dash: :dash:
Slaboumneži. To je isti prekleti populizem in tako popolnoma brez haska, kot če bi se vi odpovedali dragim službenim avtomobilom. OSLI. :fool:

:O A to si danes prvič slišala? :O Je the secret out že vsaj en teden. Se pa sicer ne strinjam s haskom - ukinitev dragih službenih vozil seveda ima hasek, tudi moralni. Tudi dvig DDV seveda ima hasek, le ocene o vrednosti ne morejo bit najbolj optimistične...

jernejch je napisal/-a:Kdaj se bo že, VRAGA, tej vladi zgodila ena poštena ulica???

Takrat, ko bo procent tistih, ki jih ne skrbi samo za lastno rit, dovolj velik. Do tja pa je pot še (neskončno) dolga...
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 10:56 am

Eh, pri nas gresta mačka pač na dieto za teh 11,5 % :P Jima ne bo nič skodilo :P Ko shujšata, bosta pa človeško hrano jedla, ker ta bo imela še naprej enako stopnjo :D
(ja, hec, da ne bo kakšne pomote)

Dragi Duško, a to imam samo jaz tako srečo, da se ob mojih zelo redkih obiskih zdravstvenih ustanov celo osebje sprašuje, če danes kaj zastonj delijo, da je taka gneča?! :dash: Ura in pol čakanja za minutko posega :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 11:03 am

Še vedno boljše kot minutka čakanja za uro in pol posega! ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 11:10 am

:P

sej je res, ampak me je tista množica ljudi še dodatno nervirala - itak vsi živčni in sitni, jaz pa poleg vsega še laaaaačnaaaa :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 1:28 pm

A jaz res v kakšno paralelno zdravstvo hodim, ker me začenja skrbet? Ker moje bogate izkušnje iz zadnjega leta kažejo, da me v 90% primerov vzamejo še pred časom, za katerega sem bila naročena. OK, vedno se zadeva razloži tako, da prec vidijo, da me mogoče ne želijo dolg časa met zraven :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 1:42 pm

Ma, jaz skoraj nimam izkušenj z zdravstvom, tako da ne morem kaj prida komentirat :) V mojem konkretnem primeru je težava v tem, da ni naročanja, ampak prideš in čakaš.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 1:50 pm

No, to pa res sodi v misterije, kako v 21. stoletju nekateri še delajo, kot bi bili v srednjem veku. Pa za to ni treba imet vesoljske tehnologije, zvezek in kuli je dovolj. :fool:

Drug misterij je, kako naj Mušu v glavo vlijem, da ne sme lukenj delat v vrečah s peskom. Fant je tako pogumen, da nadaljuje s kriminalom tudi, ko vpijem in tečem proti njemu :devil: GP pri njemu ne zaleže, ker špricanje je žur :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 1:53 pm

Tale Muš je bil tudi pri Tatigrasti vajenec? :lol: Pepper ima podobne ideje :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 1:57 pm

Ne, Muš je bil še z bratoma pri zmagici, ko smo ga prestavili v prestolnico.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 05, 2012 2:03 pm

khm, potem pa ne vem, kaj je vzrok za podobne finte ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe okt 05, 2012 9:07 pm

Današnji dan je pa samo za čimprej ga končat :girlsad: . Med vračanjem iz službe na sredi ceste do nerazpoznavnosti speštan črn mačji mladič, ko sva se vračala od Slavice še en identičen prvemu, tokrat živ ves krvav in pokakan. Na kliniki MH uspavan, ker mu res ni bilo pomoči :'(. Za zaključek dneva sva pobrala na cesti še dementno psičko (poznam jo od 7 tedna starosti), ker je odtavala od doma in ni vedela ne kje je, ne kdo sem jest :( .

A lahkooooooo :girlcry: :girlcry:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 06, 2012 8:16 am

Kolikor je bil tvoj dan slab Pola toliko je bil tudi dober .V situaciji v kakršni je bil ubogi mali mucek si bila zanj edina odrešitev. Pomagala si mu, da ni umiral tam še dlje in rešila si psičko, da je sedaj spet na varnem doma.Bogve kje vse bi revca tavala. Upam, da jo bodo njeni bolje čuvali.
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So okt 06, 2012 2:47 pm

Duško, KTG!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 06, 2012 6:51 pm

Andreja ti popestrim večer? 8)

Včeraj zvečer mi je moja tamočna polovica razkrila, kaj ta kratica pomeni. Do takrat sem mislila, da to pomeni kraljica tatinskih gat :shout:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 06, 2012 7:47 pm

Jaz sem pa do danes mislila, da tale kratica pomeni: kabelsko televizijo glej. :D :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 06, 2012 8:28 pm

A ni Kristusove Tabolše Gate? :O
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So okt 06, 2012 8:30 pm