Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 7:26 am

Re: Daj si duška

Kako stehtaš zajca, ki je prevelik za kuhinjsko tehtnico, na navadni pa noče biti niti pol sekunde?
Težko :rolleyes: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 8:07 am

Prilepi ga na tehtnico... :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 8:08 am

No, primeš ga v naročje in se skupaj z njim postaviš na tehtnico, nato pa stehtaš le sebe in izračunaš razliko, da dobiš težo zajca. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 8:59 am

Ko je bila zadnjič debata o kolesarjih ...
Na eni bližnji osnovni šoli danes očitno opravljajo izpit za kolo. Proga je krožna po zelo mirnih ulidah, kjer je še najhujša ovira kakšen kuža na sprehodu, enih par metrov (res zelo malo) pa morajo otroci dejansko peljati po malo bolj prometni cesti, seveda vse pod nadzorom učiteljev.
In nek živčnež teh par metrov, ki so že tako v območju z dodatno omejeno hitrostjo, ni mogel zdržati in je ubogo kolesarko prehiteval v škarje :fool: :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 9:06 am

Trixi je napisal/-a:No, primeš ga v naročje in se skupaj z njim postaviš na tehtnico, nato pa stehtaš le sebe in izračunaš razliko, da dobiš težo zajca. :D

khm.... no če pa nočeš vedet, koliko tehtaš sama, zajčka zapreš za pol minutke v eno škatlo z luknjami za zrakec, seveda, mu daš noter še neki tacga, da bo lepo mirno papcal in ne poskakoval (ker potem zna prist do 10+ kg) - pa je 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 9:08 am

če nočeš vedet, kolk tehtaš sama, za tehtanje pooblastiš nekoga, ki nima teh problemov :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 9:37 am

:lol: :lol: face ste :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 10:29 am

:girlyes: Ja, pri nas tehta mačke mož! :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 11:56 am

nujno kupim nekaj cajta :rolleyes: . V zameno prodam občutno količino dela 8) .
Mož me danes kliče v službo, ki je itak postala moj prvi dom, in sprašuje, kako se pegla naštima na pravilno temperaturo :lol: :fool: , "revež" nima več kaj oblečt :D.
Pa da ne more vrta frezat, ker nisem še nič dol pospravila, ti katastrofa :rolleyes: .
Mačjad je pa iz predalov (ja, unih zavarovanih z magneti :dash: ) zvlačila darilne vrečke in trakove, sredi sobe
je eksplozija barv in papirjev; na podlagi iz peska, k že sto let nismo sesali :rolleyes: .
Če ne bo hujšega...... :angel: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če okt 04, 2012 12:16 pm

Mah Slavica, zamenjaj moža za takega, ki zna peglati in pospraviti za mačkami, pa pobrati pridelke in iz njih kaj finega skuhati. In ko prideš zmatrana iz službe, te najprej zmasira, potem pa postavi hrano na mizo. Aja, pa prej še iz trgovine prinese vse potrebno, saj ve, česa pri hiši manjka. Mimogrede pa še na banki plača položnice, ki so dospele. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 12:18 pm

:O kako, če ima moža, ki razume, da je nujno treba met veliko mačkov in da se lahko zmeraj tudi kakšen nov pojavi ... kar se mene tiče, je to vse, kar hočem od moža ;)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 12:23 pm

gipsy, a si ti ziher budna, men se zdi, da sanjaš :lol: :lol:

saj je priden,večinoma on kuha, jaz kuham mogoče dvakrat letno, pa še
pridno pomije posodo, kot se zagre, ne samo na pol. Je pa včasih lesen ko dila in nič ne najde, kot da je včeraj k bajti prišel :lol:

Smešni so včasih, tile dedci :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 12:32 pm

Ženske moje, a ne veste, da najbolje pridejo skozi zahtevne žene, tiste uvidevne in pridne ga pa naj.... Verjemite, drži kot pribito. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če okt 04, 2012 12:38 pm

gipsy je napisal/-a:Ženske moje, a ne veste, da najbolje pridejo skozi zahtevne žene, ...

Odvisno skozi kaj.... :P
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 12:41 pm

ja, "robo" se da večkrat zamenjati, mene vprašajte Slika .
Samo veliko košta menjava dokumentov, če kar naprej menjaš priimke in naslove.
Zadnja leta šparam 8)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 12:46 pm

jernejch je napisal/-a::O kako, če ima moža, ki razume, da je nujno treba met veliko mačkov in da se lahko zmeraj tudi kakšen nov pojavi ... kar se mene tiče, je to vse, kar hočem od moža ;)

Kva si skromna :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 1:31 pm

ane, cel :angel:

rofl
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 5:09 pm

Ravno sem hotla pojamrat, kaki usrani dan je danes, brez sonca, ko je vstopil starejši gospod, da odda naročilo.

No, ko tako prijetno kramljaš, pa mi je zaupal, da je star 80let in da sta z ta boljšo polovico skupaj že 48 let, na koruzi. Sem rekla, da zdaj je itak že vsa mehka, pol se je pa usulo. Da je gospa nepokretna, z vsemi mogočimi in nemogočimi odprtimi ranami, dementna in sam skrbi zanjo, ob minimalni penziji, brez vsakršne pomoči, ker je hčera izučena negovalka ostarelih, da sam kuha puca, pegla, pere.... Skratka sam za vse. In ker je to še premalo gorja, stanujeta v 5 štoku brez lifta.....

Sem kar onemela.

Torej, danes je prekrasen dan, sem zaspana, ker je bil včeraj praznik, pa smo ga iskoristili na polno z izletom k jezeru, dobro papico, na katero smo potem v želodčku z dobro pijačico špranje zalili. Bom zdaj naštimala dober kofetek, poklicala tečno stranko, ki je naenkrat le poprček v juhici in se začela veseliti odhoda domu, k mojima srčkoma kosmatima.... :truce:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 04, 2012 5:50 pm

Vlada in ministri, VSI PO VRSTI, še tisti, do katerih sem še pred kratkim čutila vsaj malo spoštovanja ... pojdite se solit. Uvesti davek na hrano za živali. Reči, da naj še gospodinjstva kaj prispevajo k reševanju krize. :dash: :dash:
Slaboumneži. To je isti prekleti populizem in tako popolnoma brez haska, kot če bi se vi odpovedali dragim službenim avtomobilom. OSLI. :fool:

Kdaj se bo že, VRAGA, tej vladi zgodila ena poštena ulica???
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če okt 04, 2012 5:52 pm

ravnikar sem mislila bentit čez isto stvar, sem poslušala studio ob 17h po poti domov... :D

sem mislila, da so naredili že vse mogoče bedastoče, ki jih lahko, pa me še vedno znova presenetijo
:bad: :bad: :bad: :bad:
Dogs have Masters. Cats have staff.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov