Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To okt 02, 2012 6:10 am

Re: Daj si duška

Problem je samo v tem da ko postane bolečina življenja prevelika ti take "tolažbe" ne pridejo do živega in res izgledajo kot neko pametovanje. Če je tako hudo kot pišeš, potrebuješ pomoč strokovnjakov, ne naših amaterskih tolažb :scratch:

Sem pa včeraj - preden sem zaspala pomislila na možno rešitev....................... travco? ;) 100% bio,eko,vegan pa menda blaži vse sorte bolečin :girlyes:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 7:15 am

Mačja mama je napisal/-a:No pa poglejmo.

Že kr neki cajta nazaj sem popolnoma izgubila vero in smisel življenja, ampak to sploh ni tako hudo, niti v resnici prav dosti važno.

Izgubila sem vse bližnje živeče sorodnike razen enega.
Izgubila sem vse prijatelje razen enega, ki živi na diametralno nasprotnem koncu Evrope.
Zgubila sem tudi svoje zdravje.

Zdravila ki jih moram jemat, imajo tako svinjske stranske učinke, da me popolnoma onesposobijo, mi onemogočijo opravljanje dela, me poneumijo na intelektualno stanje 8-letnega froca in me zato seveda spravijo v globoko depresijo.
Če bom po 14ih dneh slučajno še vedno imela svojo službo bo to popolnoma vseeno, ker je v tem zdravstvenem stanju ne morem več opravljat.
Vse to skupaj me dela zelo depresivno, za kar je edina stvar, ki situacijo vsaj malo in vsaj za nekaj časa navidezno ublaži, alkohol.
Alkohol je zadeva, ki najbolj radikalno poslabša moje zdravstveno stanje, zato ga niti pod razno ne smem.
Antidepresivna zdravila zelo poslabšajo stranske učinke mojih originalnih zdravil.

Zaključek:
Jst se ne grem več. Najbolj da se grem kr fentat.
:dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

Mah sem hotla napisat en tak ful optimističen post pa ga ne bom, ker en delček tegale poznam in vem da včas se je treba zlajat in nočeš da te kdo tolaž oz. je pol še slabš. :) Bi bila pa vesela, če bi se ti zdj zlajala itd. pol pa vseen globok vdihnila pa razmislila malo bolj sebi prijazno :) na primer:
A lahko zdravila zamenjaš? A bodo stranski učinki minil s časom oz. s tem če spremenijo dozo? A jih morš jemat cel lajf al bo tega enkrat konc? In sploh kako morš rečt da si vse prjatle zgubila. Kaj pa Kai?! No pa seveda vse punce tuki gor ampak Kai zihr zaleže tud za kkšnga sorodnika. :)
No pa še to kr se tiče zdravja, ne vem sicer kakšne težave imaš ti ampak jaz sm neki časa nazaj tud ful letala okrog dohtarjev (ja, ja nevrološka je zakon pa te fore...) in sm bla takrat prov čist iz sebe in sesuta tko da sm ugotovila da največ enga dohtarja na mesec si doziram (pa čeprov bi na kkšno kontrolo morala že zdavnaj), da me ne sprav preveč iz tira. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 7:24 am

MM, jst sem pa čist užaljena, ker sem mislila, da sva vsaj malo prjatlce. <3
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To okt 02, 2012 7:43 am

Jaz sem pa včeraj izgubila za 5 let slik, vključno z vsemi novimi, pa sploh ne dojamem kako :(
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 10:10 am

Mačja mama

Slika
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 11:53 am

TiAnRu je napisal/-a:100% bio,eko,vegan pa menda blaži vse sorte bolečin

To kok je bio in eko ne moreš vedt, razn če svoje ne prideluješ da si ziher. Sicer pa ne vem kakšne so koristi od tega, da si poleg vsega še ekstra zadet zravn?

Jaz bom pa samo neki rekla: Dokler se človek lahko še sam zase odloča in kolikor toliko vse sam počne... potem še ni konec, potem še lahko upaš na kaj...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 12:02 pm

Mačja Mama, jaz ti bom tkole povedala, malo pa tudi iz lastnih izkušenj: ne ga sr*t no! :D A zdaj boš vsem tistim, ki te nimajo radi veselje naredila in se kr predala? :D :D Vsaj iz trme se splača vztrajat :devil: Nasmej se pobalinsko, pomežikni tisti punci v zrcalu in ji povej, Ej stara, tole bova zvozili, hočeš-nočeš :D :D

Duško pa itak že ve, kaj mora zrihtat, a ne, Duško? Priti pliz ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 12:20 pm

MM, jaz se z depro borim že ene 13 let, vmes 2x poskus samomora, ena hospitalizacija... Par antidepresivov, ki sem jih sprobala, razen stranskih ni imelo nobenega učinka.
Zdaj sem prvič v življenju malo bolje - pomagajo pa mi (presenetljivo) vitamini B kompleksa in omega 3 kapsule... Me ful jezi, da tega nisem sprobala že prej.

Pojma nimam, koliko časa bo življenje znosno, lahko že jutri grem... V tretje gre rado, ne vem.

Saj ne vem, kaj naj ti napišem, razen tega, da te razumem, pa da mogoče reskiraj tistih 10€ in poskusi z zgoraj omenjenimi prehranskimi dodatki. Škodili ne bojo. Aja, pa da mislim nate. :kiss:

Lp, Petra

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 02, 2012 4:40 pm

Mačja mama, prosim ne se vdat :girlsad:
:praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 03, 2012 2:19 pm

Če ti nekej res veliko pomen, si se pripravljen za to tudi malo žrtvovat. Ane? Al se motim? Al sem samo jaz tako naivna, da se vedno postavim na zadnje mesto, za vse ostalo, kar delam? :fool:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 2:32 pm

Nisi.
:dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 2:38 pm

Jaz sem tud ugotovila da sm naivna...pa bom kr ostala rajši kot pa da bom postala čist in popolnoma cinična. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 2:39 pm

jernejch je napisal/-a:Če ti nekej res veliko pomen, si se pripravljen za to tudi malo žrtvovat. Ane? Al se motim? Al sem samo jaz tako naivna, da se vedno postavim na zadnje mesto, za vse ostalo, kar delam? :fool:

Razen če si že tako na koncu, da ti itak nič več nič ne pomeni, ker si zmeraj ta zadnja copata katero vsi izkoriščajo in je itak zmeraj na zadnjem mestu, pa če hoče al pa ne....

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 2:44 pm

Eh v takem primeru pa pač že prej zaropotaš in ljudi, ki te izkoriščajo pošlješ na zelena polja in hvala na svidenje. Ja, je težko ampak je treba. Sčasoma pol ugotoviš, da si super spucal lajf nepotrebnih zajedalcev pa čeprav te občasno mal daje kakšna slaba vest, ker bi se pa res spodobl met stike s kkšno sestrično pa čeprov nimata prov nč skupnega itd. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 4:40 pm

MM, poklič kaj, bom poslušala...

Sicer pa, ena mala zmaga, h kateri sem pripomogla - čuteči družini je uspelo, da je podala prijavo zaradi mučenja živali, danes (tretji dan od prijave) je prišla uradna veterinarka in psico (na zavozlani ketni, pod milim nebom, brez vode in hrane, popolnoma onemoglo že) takoj odpeljala s seboj. (Lastnik pa - kako tipično - že grozi domnevnim prijaviteljem.)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 5:57 pm

to je velika zmaga, sploh za ubogo pasjo dušo :clap:

duško, jaz sem tako zmatrana :( , pa spati ne morem, ker se nočejo možgani umirit od podatkov, pa kaj še moram narediti,
pa kako me roki preganjajo... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 6:21 pm

MM jst vem da tebi to ne pomaga ampak jst vseeno ful mislim nate!

Dragu Duško!
Se mi zdi da že cel teden nisem nič težila da kej zrihtej ane? Tako da zdej to moreš pa res zrihtat. Tale moja gnojna angina more bit do P.E.T.K.A. uredu!
1. Ker mam v petek prva predavanja ku jih nesmem zamudit in
2. Ker grem na HOKEJ 8) in to direkt s faksa

PS: ful fajn se sliši ko rečem da zdej sm pa že na faksu, tko frajersko se človek počuti :lol: :lol: :lol:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Sr okt 03, 2012 6:37 pm

jernejch je napisal/-a:Če ti nekej res veliko pomen, si se pripravljen za to tudi malo žrtvovat. Ane? Al se motim? Al sem samo jaz tako naivna, da se vedno postavim na zadnje mesto, za vse ostalo, kar delam? :fool:

slavica je napisal/-a:Nisi.
:dash: :dash: :dash:

Spodbuden odgovor, ni kej :lol: :lol: :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 6:42 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Jaz sem tud ugotovila da sm naivna...pa bom kr ostala rajši kot pa da bom postala čist in popolnoma cinična. :S

A maš ti kej proti cinikom? :S Slučajno? :aggressive: Mogoče? :threaten:

Prvič: Cynic, n: a blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be.
(Ambrose Bierce)

In če ti to ni dovolj, potem še drugič:
Remember, beneath every cynic there lies a romantic, and probably an injured one.
(Glenn Beck)

:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 03, 2012 6:59 pm

visinnox je napisal/-a:MM, poklič kaj, bom poslušala...

Sicer pa, ena mala zmaga, h kateri sem pripomogla - čuteči družini je uspelo, da je podala prijavo zaradi mučenja živali, danes (tretji dan od prijave) je prišla uradna veterinarka in psico (na zavozlani ketni, pod milim nebom, brez vode in hrane, popolnoma onemoglo že) takoj odpeljala s seboj. (Lastnik pa - kako tipično - že grozi domnevnim prijaviteljem.)

Kako pa ve, kdo so (domnevni) prijavitelji?

MM en ameriški nevrolog, Dr. Norman Doidge, zdravi en kup težav namesto z zdravili z drugimi metodami, ki sicer menda niso še priznane kot uradna medicina, so pa menda uspešne. Uporablja sicer tudi zdravila, kadar je potrebno, ampak samo kar je nujno. Ker se možgani ne nehajo razvijat oz. se kar naprej spreminjajo in prilagajajo. In on z določenimi vajami, spodbudi, da se nazaj obudijo pravi signali v možganih oz., da se kratek stik odpravi. Odvisno za kakšno napako gre in kje pride do prekinitve. Zdravi na tak način vse od kompulzivnih motenj, depresij, post travmatskih izkušenj, shizofrenije... je napisal knjigo Brain that changes itself, če te zanima. Imaš tudi na youtube kakšen njegov intervju in kakšen filmček.

Drugače pa je menda EFT metoda precej uspešna pri odpravljanju depresij, sem pa pozabila zakaj že, ma pa nekaj veze z akupresurnimi točkami.
http://www.psychotherapy-center.com/eft_intro.html

Tko, pejmo zdej še kej delat. Recimo :mocking:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost