Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 8:56 am

Re: Daj si duška

Ne razumem, da je cirkus v Lj., ko pa sem še nedavno zasledila, da je MOL edina občina, ki prepoveduje cirkuške predstave ..... hm.Nič mi ni jasno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 9:00 am

Občina baje ne more prepovedati gostovanj na zasebnih zemljiščih.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne sep 30, 2012 10:44 am

Zna bit, da je kakšna bedasta fora v omejevanju podjetniške svobode... Čeprav vsaj meji ni razumljivo, da imamo toliko držav v dražvi - lastnik zemljišča v neki občini je torej NAD njenimi akti? Čudno... Al pa ne, če ob tem pomislimo, za katero državo gre... :fool: Potem je v bistvu tako logično! O vursu pa itak nima smisla zgubljat besed. Redke izjeme, če sploh so, potrjujejo pravilo.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 10:47 am

Občina lahko samo prepove gostovanje na svojih zemljiščih, ker dejansko so cirkusi žal pri nas še vedno dovoljeni ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 10:59 am

V skladu s katerim predpisom pa to je tako? Ker kolkor jaz vem so občine hudo avtonomne, njihova jurisdikcija al kako bi se reklo pa sega do mej občine, ne do mej občinskih zemljišč.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 11:01 am

P-S-
Sej v centru MB je zagotovo tudi kakšno zasebno zemljišče, pa avti starejši od 15 let so pri nas tudi dovoljeni, ampak v center MB pa ne smejo...
Ne vem no, jaz ne štekam Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 11:11 am

Jah, najbrž mora biti v kakšnem občinskem pravilniku določeno, kako in kaj ...
Ampak ne vem, kako so si zakoni nad/podrejeni ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 1:50 pm

Meni pa vse skupaj bolj smrdi na tisto:plačaj pa ti bo dovoljeno tudi tisto kar ni dovoljeno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 5:58 pm

Kdaj veš da imaš majhnega psa? Ko greš na obisk in mačka zasleduje psa. :lol: Ob tem jo je Pina gladko ignorirala (se jih boji..). Drugi mačkon jo je gledal iz varne razdalja, je pa večji od nje. :O Sta pa imela ta mačka včeraj na obisku drugega mačka in seveda ni minilo brez pihanja. Sedaj pa ne vem, imajo mački raje pse ali pa jim ni čisto jasno kaj točno je Pina. :O :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 8:35 pm

Leia je napisal/-a:Ampak ne vem, kako so si zakoni nad/podrejeni ...

Hja jaz nekaj malega vem, mi pa prav nič ne pomaga. Nasprotno, boljše je vedet nič!

Patricija je napisal/-a:Meni pa vse skupaj bolj smrdi na tisto:plačaj pa ti bo dovoljeno tudi tisto kar ni dovoljeno.

Eno je gotovo. Money makes the world go around... ;)

Če ima človek alergijo na prah, in to še zelo močno, potem pač ne gre nezaščiten cel dan kopat po leta in ohoho leta zakopanih rečeh in brskat, kaj mogoče pa je že za v smeti... :fool: no, al pa gre. Ampak pol so pa pač posledice, a ne. :fool: Sem pa zato ugotovila, da je nekje v eni hrvaški banki še nekaj mojih DEM :lol: Ziher sem zdej ultra bogata. Če Grki iščejo kaj vem kakšne stoletja stare dolžniške papirje, bom pa menda ja jaz to lažje unovčla. Mogoče se pogodim za kakšen nnnnnnLB :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 2:16 pm

aaaaaaaaaaaa :fool: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 2:49 pm

:goodpost:

Grem jaz kr rajš čimprej iz službe ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 2:52 pm

Tudi jaz :D Jutri bom pa po moje kar telefon izklopila :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 6:39 pm

No pa poglejmo.

Že kr neki cajta nazaj sem popolnoma izgubila vero in smisel življenja, ampak to sploh ni tako hudo, niti v resnici prav dosti važno.

Izgubila sem vse bližnje živeče sorodnike razen enega.
Izgubila sem vse prijatelje razen enega, ki živi na diametralno nasprotnem koncu Evrope.
Zgubila sem tudi svoje zdravje.

Zdravila ki jih moram jemat, imajo tako svinjske stranske učinke, da me popolnoma onesposobijo, mi onemogočijo opravljanje dela, me poneumijo na intelektualno stanje 8-letnega froca in me zato seveda spravijo v globoko depresijo.
Če bom po 14ih dneh slučajno še vedno imela svojo službo bo to popolnoma vseeno, ker je v tem zdravstvenem stanju ne morem več opravljat.
Vse to skupaj me dela zelo depresivno, za kar je edina stvar, ki situacijo vsaj malo in vsaj za nekaj časa navidezno ublaži, alkohol.
Alkohol je zadeva, ki najbolj radikalno poslabša moje zdravstveno stanje, zato ga niti pod razno ne smem.
Antidepresivna zdravila zelo poslabšajo stranske učinke mojih originalnih zdravil.

Zaključek:
Jst se ne grem več. Najbolj da se grem kr fentat.
:dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 7:15 pm

mačja mama, imaš čas ta konec tedna in se lahko pripelješ nekako vsaj do Ljubljane. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 7:22 pm

Ne smem vozit.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po okt 01, 2012 7:27 pm

@ Mačja mama
Res imaš zaj*** krog. Ker te ne poznam pa ne bom preveč pametovala, ti pa pošiljam malo sliko z velikim sporočilom..

Slika

lp
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Vse živali so enakopravne, vendar so nekatere enakopravnejše od drugih." George Orwell

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 7:45 pm

Mačja mama, ne bodi žalostna prosim, veš že jutri je lahko bolje. Verjamem, da ti je trenutno težko verjeti ampak je resnično. Pridejo trenutki ali celo obdobja, ko ne znamo naprej, ko izgubljamo upanje. Ko pride vse slabo na kup.Vendar slej ko prej se dnevi razjasnijo, nenadoma se prikaže svetloba iz daljave, ki nam je vedno bližje in bližje in takrat smo neskončno hvaležni in ponosni nase, ker nismo obupali, ker smo se borili. Ker novo svetlo obdobje, ki se že kaže na obzorju nam je vedno bližje in že v naslednjem trenutko lahko postane realnost, tista težko pričakovana, ki nas umiri in osreči in v katero nismo verjeli postane dejstvo.
Zato ne obupaj, dvigni glavo pokonci in globoko dihaj, to pomirja mene in verjamem, da bo tudi tebe. Tvoje živali te potrebujejo, brez tebe so nemočne, tudi zanje je vredno vztrajati, saj veš. In potrebujemo te mi vsi, saj te imamo radi :kiss: :kiss: :kiss: in smo ponosni, da te poznamo, čeprav nekateri zgolj na daljavo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 8:00 pm

Patricija, hvala za misli, ampak sem se tolažila s temle tvojim zadnja TRI LETA!!!! skoz, dan in noč, pa je šlo konstantno samo s slabega na slabše. Ko sem že mislila da slabše sploh več ne more biti, je danes izbilo sodu dno. Meni je prav zares čist DOST. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 01, 2012 10:32 pm

MM, pri nas pravijo: "S polno r...o je lahko s..t". Vem, da zdaj počnem ravno to, ampak, Patricija ima prav. Lahko, da bo tudi še jutri, mogoče tudi pojutrišnjem in še kak dan potem enako hudo, mogoče celo hujše, a enkrat bo boljše, sigurno. Drži se in ne delaj nam skrbi! Mislimo nate. :praising:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov