Vixen je napisal/-a:Vixen je napisal/-a:Mi smo od našega (no, Anžetovega) Miška tudi včeraj dobili krasno, simpatično sporočilo.
Bi pa res fehtali tudi za kakšno slikco, ker v bistvu sploh ne vemo, kako naš posvojenček zgleda...
Pa obenem se iskreno opravičujemo za vse pretekle in prihodnje zamude. Nikoli ne pozabimo, samo ne znese vedno pravočasno.

Ne obupajte nad nami.

Smo v zadnjem letu že večkrat prosili. A je res tako težko - če maček nekje obstaja? Ne rabim slikice za naslovnico, samo nekaj, da malemu donatorju pokažem, za koga donira. Tukaj konkretno samo citiram vprašanje, kjer je bil post opažen, toe konkretno vprašanje pa ignorirano. Kot rečeno, ne prvič.
Hvala.
Sem pregledala forum, pa ne najdem vaših večkratnih prošenj za slike. Našla sem le tisto, ki si jo citirala. Res ni bila spregledana, je pa tudi res, da sem ti takrat odgovorila le na tisti del tvojega sporočila, ki je govoril o zamudah pri plačilih, o sliki pa nič. Moja napaka, za katero se ti opravičujem.
Vsekakor lahko vsak (ne le boter) vpraša vse, kar želi. Z malimi ali velikimi črkami. Lahko tudi podvomi o obstoju mačka. Lahko tudi podvomi v poštenost projekta/organizacije/posameznika. Lahko je tudi nezadovoljen z odgovorom na svoje vprašanje. Lahko ga zmoti vsebina odgovora ali pa ton. Morda oblika, morda velikost črk. Lahko preneha z botrovanjem, lahko posvoji še enega muca. Lahko marsikaj.
Se pa vseeno nekako predpostavlja, da naj bi botrstvo prinašalo zadovoljstvo obema, tistemu, ki prejema in tistemu, ki daje. Pričakuje se tudi neka določena mera zaupanja. Tudi slika sama ni ravno nek trden dokaz, da maček obstaja. In da je hranjen s kvalitetno hrano, pa da je potreboval poseg itd. Vseh teh stvari se pač ne da vedno znova dokazovati, zato pač lahko le verjamemo, ali pa ne. In če ne verjamemo, pač ne botrujemo.
Vixen je napisal/-a:Aja, še to - kdo in zakaj me bo z leve in kaj to pomeni (sem bolj blond)?
Tebe nihče. Si narobe razumela. In ni ravno higienično, da vprašanje postaviš tukaj, ker z botrom pa res nima nobene zveze. Ali pač?