Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 26, 2012 10:35 pm

Re: Daj si duška

Ko so imeli starši nesrečo, so dobili na dom kopijo zapisnika. (imam pa letos v šoli tri ure na teden pouk zavarovalništva :rolleyes: )
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 27, 2012 6:11 am

Duško, jaz sem pa žalostna, resnično žalostna. :(
Saj veš, da se zelo redko pisno oglasim, a že kar nekaj časa
spremljam vse skupaj in se trudim po svojih močeh pomagati
LEVIM in DESNIM pa ta SREDNIM pa .....
In nisem nikogaršnja!
Mi je vseeno ali so BELI ali ČRNI ali pa RDEČI ali pa ...
Ker pomagam živalim. Z iskrenim srcem, po svojih močeh.
Zato me razprtije žalostijo in žalijo.
Lepo prosim, Duško, naj se nehajo. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 6:25 am

Saj se bodo, mislim da kmalu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 6:49 am

Samješveš :rose:

(pa da malce na šalo obrnem: če si žalostna, baje ful pomaga peka njamsi piškotov) 8) :girlblush: :girltruce:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 7:44 am

Patricija, sama delam v zavarovalništvu in vem kako je včasih to frustrirajoče, ker se stvari kar ne premaknejo pa vse nekaj po "regelcihj" pa bohnedej pokazat mal fleksibilnosti itd. Sploh škodni oddelki so taki :D Če hočete mi lahko pošljete ZS pa povprašam kaj bi se dalo narediti, vem pa da se lahko vedno pritožite na to kar vam zavarovalnica pošlje oz. odobri za izplačilo. Če imate pa malo več časa in žal tudi denarja pa lahko najamete odvetnika - eni baje prav dobro živijo na ta račun. :)

PS: sama bi predlagala, da greste do zdravnika ki naj vam samo napiše potrdilo zakaj pride do take poškodbe in to odnesete na zavarovalnico, seveda kopijo, original pa obdržite.

Duško sm prebrala opozorila, da tale luna ta vikend bo pa res adijo pamet...tko da nameravam kr doma bivakirat pa se čez glavo pokrit, če bo kolčkej podobno temule tednu...šef kr naprej neki gunđa pa sitnar pa čeprov nima za kej, sodelavka ma s5 ene svoje brihtne teorije ob kerih bi jaz tkole :dash: , sodelavec je naredu celo zmedo pa se zdj usaja k ne ve kako nej jo reš...ah ja, sej bo.

Se pa vsaj počutim boljše fizično kot par dni nazaj kar je pa tolk super da ni za povedat :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 7:46 am

luna bo huda, brez dvoma, naše mačke je že včeraj začelo metat :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če sep 27, 2012 8:05 am

Slika

Samješveš je napisal/-a:Saj veš, da se zelo redko pisno oglasim, a že kar nekaj časa spremljam vse skupaj in se trudim po svojih močeh pomagati
LEVIM in DESNIM pa ta SREDNIM pa .....

Mene pa zelo resno zanima, res me, če mi lahko kdo končno razloži kdo so levi in kdo desni? Slika
Ker sem opazla, da so taki, ki ne znajo treh stavkov napisat, ne da bi omenili ali bi se iz pisanja dalo razbrati, da levi/desni res obstajajo in me res strašno zanima kdo so ti, po kakšnem kriteriju je kdo umeščen sem ali tja, naredi to sam ali ga uvrstijo drugi, kdo jih deli... Slika Sem pozabla it v vrsto, ko so delili čredni nagon, pa te reči v resnici malce težje razumem. Slika Me pa res zelo zanima. Glede na to, da se po siceršnjih življenski nazorih štejem med liberalno usmerjene sem torej levičar, pa ne skrajni, ker si občasno celo z desničarji delim nekaj pogledov. Ampak to nekako štekam, ker se pač ve kakšne so leve in desne vrednote in torej kriteriji po katerih pač (lahko) sodiš sem ali tja. To razumem. Katere so razprtije med levimi in desnimi na žv sceni, kdo kam sodi in po kakšnih kriteriji pa res ne vem, pa me res strašno, strašno zanima. :scratch: Res me in bom zelo vesela, če mi prosim lahko kdo razloži.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 8:22 am

Še tasončne si pozabla, še za tiste bi definicijo, če boste že ravno razlagali, ker jaz tudi ne vem, kaj je kaj, kdo je čigav in kam kateri in h kateremu spada.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 27, 2012 10:11 am

Moj namen je bil, da sem se zduškala. In to je to.
Ne mislim nič razlagat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 10:30 am

Ni letelo nate, vsaj moje ne.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 10:54 am

Dragi Duško.

Prvič, odkar imam izpit, sem brez avta v tistem zoprnem smislu, da ga sicer imam, ampak je vedno v uporabi (nekaj, kar večina doživlja pri 18 letih :D). Saj sem vesela, ker mi tudi prvič, odkar imam izpit, ni treba prav veliko voziti, ampak ... včasih se je res fajn samo odpeljat, ne pa prej dva dni usklajevat ... :crazy:
Lulat v lonček še vedno ne znam :ireful: , so mi pa vsaj kri tako lepo vzeli, da se sploh ne opazi.
Pa zelo bi bila vesela, če se nam bajta ne bi cele dneve tresla.

Tko, hvala za posluh ... Al kako ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 11:55 am

Ni bil potres, skala je padla. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 12:10 pm

od srca? se lahko veselimo?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 12:12 pm

A je Nežka OK? :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:07 pm

Ni ok, samo ni pa tok hudo, kot so me strašili.
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:09 pm

Zelo sem vesela te novice :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:15 pm

ko človek dobi sms od neznane številke, pa je prej nalepil nekaj plakatov o najdeni živali, res ne pričakuje, da bo sms
vseboval grožnjo, naj si kaj takega več ne drznem, ker imajo na bloku nova vhodna vrata in se ne smejo poškodovati.
(2 mini koščka nevidnega lepilnega traku, ki bosta itak kmalu odstranjena, lahko očitno naredita neznansko škodo).
Zadnji cajt je, da ta svet hudič pobere :bad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:20 pm

Eni ljudje v blokih so nori... ker mislijo, da niso kupili stanovanja ampak kar cel blok. In pol itak ne smeš z njihovimi vrati nič počet! Razen kljuke se dodatknit, da prideš not, pa če ti rata da se je ne, še tok boljš! :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:26 pm

uh, v našem bloku so bile že pisane grožnje (seveda so vedno v zelo hecnem pravopisu :D) zaradi soli, ki je bila tam za posipanje stopnic pozimi 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 27, 2012 1:35 pm

V našem bloku grožnje dobiš uredno v kastlc :D in to se dogaja, dokler pošiljatelju v njegov kastlc ne vržeš odgovor, da je lepo naprošen, naj se z nadaljnjim pisanjem obrne direkt na tega in tega odvetnika (izberi poljubno znano ime), ker je zadeva že pri njemu. Potem korespondence naenkrat ni več :D

So pač ljudje, ki za svojimi vrati ne smejo pisniti, potem pa delajo red po bloku, da se mal potolažijo :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov