Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 9:40 pm

Re: Lepotica in zver, da o mušketirju niti ne govorimo

:cupidgirl: :cupidboy: :cupidboy:
ni kaj druzga rečt... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 24, 2012 6:57 pm

Danes smo imeli obiske. Dvoje odraslih in ena navihana deklica, ki ji živali niso tuje, ker živi na vasi.

Mila je šla pod mizo v kuhinji in od tam nadzorovala. Potem se je preselila v kopalnico in od blizu gledala obiske, ko so šli lulat. :lol:

Meli je šarmiral vse po vrsti, s tamalo sta se igrala, mečkala, božala ga je, pa tudi druge je malretiral, da ga čohajo. Pokal je svetovne face in na splošno bil zvezda dneva. 8)

Muško se je pa zavlekel v omaro in ni hotel ven ni milom ni silom. :rolleyes:

Naša mlada Gostujoča Umetnica je pa narisala portret Mile v kopalkah. Samo še okvir nabavim (pa malarja pokličem :girlblush: ) in gre na steno! :clap:

Slika

P.S. Tole je za Trixi, da vidi, da je zadeva dobila še enega uporabnika:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 24, 2012 8:36 pm

Cats je napisal/-a:Muško se je pa zavlekel v omaro in ni hotel ven ni milom ni silom
- ni milom ni melim, bi moralo bit!!! :D :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 24, 2012 9:35 pm

:) Super, me veseli, da je uporabno. :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 9:53 pm

O današnjem dnevu bomo nekaj več povedali nekoliko pozneje, ker mi nagaja Java in prenosi slik.

Do takrat lahko pogledate, kakšne face je pokal naš Muško :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 10:52 am

največji škiljo :lol: in to čist na vsaki fotki :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 1:28 pm

Evo, na hitrco, nekaj več o IZZIVIH včerajšnjega dneva :D Obiskala sta nas kozmopolitanka in Piko, ki se je od začetka odločil a) da mu je pri nas všeč in b) da bo on šef, če se bo le dalo :D :D Mila mu je takoj jasno dala vedeti, kako in kaj in je držal zelo spoštljivo distanco 8) Meli in Muš sta imela več preglavic, ker se nista mogla zmenit ali bi bilo bolje, da so s strenđerjem prijatlji, al se je bolj zihr bat in kremžit :D :D

Vse se je končalo srečno, tudi spopadov (razen pevskih :lol: ) ni bilo. Ugotovili sva, da je Meli tenor (ok, to sem vedela že dolgo), Piko ima zelo lep in jasen bariton, Muš je pa presenetil po moje še samega sebe s šaljapinovskim basom :D Mogoče bi lahko na X faktor šli, zihr bi oboževalke glasovale k zmešane :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 1:37 pm

:lol: :lol: :lol:
pevski boji so bili fascinantni! nisem vedela, da je kateri od njih sploh sposoben takega sirenskega zavijanja!
hvala za gostoljubje in prelepe slike. za vse možne nadaljne travme vaših mačkov ne odgovarjam!
ampak muš in meli sta bila pa najboljša, ko sta se "vkrcala" na okensko polico- sta mislila, da ju siva zver ne bo najdla :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 1:45 pm

no - samo, da perje ni letelo, pa j` kul! :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 13, 2012 1:06 pm

Wow, Meli, lej, tvoj ameriški bratranec 8)

http://joythebaker.com/2012/09/chewy-ca ... #more-9632

P.s.: Reci Tvoji, da bi ti lahko tole spekla :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 13, 2012 1:54 pm

Hm če bi mela mačka bi pa prov probala tole spečt :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 13, 2012 2:47 pm

Skuiki, še pikaste dlesni imata oba <3 le da je Melko bistveno bolj izbirčen, ko se gre za hrano - on že ne bi jedel melancan in podobnih gravž :rolleyes:

Iskrica, vedno lahko spečeš za licitacije :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 18, 2012 5:39 pm

... in pekel bo zmrznil... omg

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To sep 18, 2012 5:45 pm

Ooooo, prizor za infarkt. :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 18, 2012 5:55 pm

:clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 18, 2012 6:58 pm

gipsy je napisal/-a:Ooooo, prizor za infarkt. :clap:

bogami res.... :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 18, 2012 8:11 pm

Tkole je bilo: danes je za večerjo Meli dobil konzervico, ki jo obožuje - Stuzzy piščanec in jetrica, Mila in Muš pa njuno fejvrit, Almo nature piščanec z bučo. In potem je Mila zafrknila z nosom in šla k Melijevem krožniku jest. Meli se je ustavil pol metra stran in ni vedel, kaj naj naredi, revež :kiss: Pol sem ga jaz malo okorajžila in zrinila naprej, in se je gospa celo umaknila za centimeter, da sta oba lahko mlaskala unisono. Celo počakala sta, da sem šla v sobo po aparat.

Da ne bi kdo mislil, da bo zdaj zdaj konc sveta - pred desetimi minutami ga je natulila in napihala, on pa njej prisolil dve po riti :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 24, 2012 5:38 pm

Tako zelo sem te pogrešal <3

Slika Slika

Zdaj pa končno spet lahko mirno spim :kitty:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 30, 2012 7:04 pm

Baba smotana skopuška zahojena čudaška :fool:

Zdaj se zihr sprašujete, kaj je blo. In zato, da dobite vpogled v celotno Situvacijo, vam bom natančno opisala. Rano jutro, pola šest, kot pove tudi znamenita pesem z pomenljivim imenom. Moja, smrči v postelji, pa še piskala je prav grdo, ker je prehlajena k satan in sope k bager z umazanim fergazerjem :fool: TR, stegnjen ob Njenem povštru, tudi smrči in piha svoj strupeni dih Njej v ksiht, od česa Ona še bolj sopiha :fool: Smoto pa nekje v dnevni, kogabriga :devil:

V tem ambijentu polnem obupa je že očitno, da je edino smisleno in intelektualno bitje stalo na Mojih Tacah 8) In, kot se za Intelektualko spodobi, sem hotla kakšno knjigo mal pregledat. Pa vem, da ima pravo zakladnico v spalnični omari, vse skrito, k da danes tatovi kradejo knjige - sicer pri Moji ni kaj dosti za ukrast, kvečjemu kaj za jest lahko prinesejo :dash: No in... Potipam s taco - ne gre. Pa še enkrat mal močnejše - ne gre!! Pišuka Polde, mi je začel pritisk skakat, in sem se spravila na vrata k Kasijus Klej na unega bokca, ki so pol od njega samo še tofu lahko delali.

Na to pa Moja dvigne glavo in s nečloveškim basom reče :"HMRGHK!!" :O

Ker pa tega seveda ni bilo moč razumeti, kot inteligentno komunikacijo, in ker Itijev ni bilo v dosegu sem Jaz svoje Početje nemoteno nadaljevala. TR je pa v spanju poskočil in skoraj bi prisegla, da ga je vrglo tri korake bližje starostni inkontinenci :devil: In sem še naprej drezala, na kar je Moja odprla en zaliman uč in popolnoma nepotrebno zavpila "Mila, NE!!" Sem jo prav mogla pogledat - pa ženska butasta, kaj je pa za en smisel tega početja, da v sred noči tuliš Moje Ime po nepotrebnem? A misliš, da Jaz ne vem, kako se pišem?? In sem se vrnila nazaj k svoji Okupaciji. Temu je sledilo še nekaj podobnih nesmislenih medklicev :fool: Nakar mi je po prefinjenem manevru skorajda uspelo zadevo odpret, ko Ona naenkrat skoči (pa glede na leta in kitovsko aerodinamiko zna bit presneto hitra, butara), pograbi Gospo Pršilko, mi jo podstavi pod brke in začne grozit :fool:

Pa sem si mislnla, a veš kaj, grinta, če se Tebi fecla, ni treba drugih s tem obremenjevat - in se skoncentrirala nazaj. In ravno sem bila čist poglobljena v zadevo, ko se je zgodil nezaslišan zločin (zdaj pa una muzka iz Tvin Piiks):

babura me je pošpricala!!!!
:fool: :fool: :fool: :fool:

To, da me je en meter v luft vrglo, se Vas dejansko ne tiče. Kot verjetno tudi to ne, da je v tem trenutku prletel Smoto, tak k mažoretka na spidu, helou veseli svete, kje ste tiste stezice in podobno, in se začel premetavat po luftu k besen kozel in lizat tisto vodo :rolleyes: :rolleyes:

Ena mala satisfakcija je sicer v dejstvu, da Moja potem ni več zaspala - ampak noč je dolga 8) Užaljena sem bila vse do zajtrka, ki je, da bi bila stvar bolj grozna, bil šele ob devetih - čist se Ji se skisalo, čist, in na siromašne duhom se ne smemo jezit, a ne.

V pričakovanju nadaljnje akcije Vas lepo pozdravlja po dnevi in po noči trpinčena in dejansko najbolj boga daleč tle naokoli

M.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov