Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 10:33 am

Re: Daj si duška

Duško, res nisem rabla že navsezgodaj zjutraj, na pasjem sprehodu, z glavo na off, kar sem pa tja res res rabim, srečat malega mačjega trupelca... Čudovitega temno sivega tigrčka, 6,7 tednov starega, ki jo je najbrž fasal z lopoto po glavi...
Žal mi je, mali. Upam, da je bilo konec takoj...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 10:51 am

Jaz sem tudi pred časom zapisala, da so vse živali naše, pa ni bilo neke podpore.
Kaj zdaj? Zakaj me noben ne šmirgla? Mene branit, prosim, ker se gre zame! Ali pa ne bom več MI :P .
Pa še v pesek ne bom mogla, ker je tam gužva :rolleyes: .
(tole je seveda sarkazem, da ne bo kdo narobe razumel).
Drgač je danes prav bjutiful dej, ker se obeta ena posvojitev, pa ne povem več, da kaj ne urečem :angel: .

oaza88, žal mi je :girlsad: .

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:00 am

helena je napisal/-a:Edino še nisem pogruntala ali res ne kapirajo svojih dejanj in besed ali so tolk butasti ali pa sami sebi lažejo.
[/b]

Lažejo drugim, sebi ne, ni potrebno. In lažejo z razlogom in točno določenim namenom.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:09 am

oaza88 je napisal/-a:Duško, res nisem rabla že navsezgodaj zjutraj, na pasjem sprehodu, z glavo na off, kar sem pa tja res res rabim, srečat malega mačjega trupelca... Čudovitega temno sivega tigrčka, 6,7 tednov starega, ki jo je najbrž fasal z lopoto po glavi...
Žal mi je, mali. Upam, da je bilo konec takoj...

eh.. :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:30 am

Jaz sem očitno hudo butasta, ker lažem ne. Ne sebi, ne drugim. Ne razumem, zakaj se govori o najdenih psih, če pa jih je Trezka izposlovala od Romov zameno za sterilizacijo mamice. In niso odvečni, bi jih hitro stalali okrog, ker so majhni - ampak potem bi ne S/K delali nova taka legla po pokoliških vaseh.

Če se motim v navedenih dejstvih, OK. Če se ne, pa res ne razumem, zakaj taka dejanja pomurk niso vredna vaše podpore. Moje so.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:31 am

Jaz sem očitno hudo butasta, ker lažem ne. Ne sebi, ne drugim. Ne razumem, zakaj se govori o najdenih psih, če pa jih je Trezka izposlovala od Romov zameno za sterilizacijo mamice. In niso odvečni, bi jih hitro stalali okrog, ker so majhni - ampak potem bi ne S/K delali nova taka legla po okoliških vaseh.

Če se motim v navedenih dejstvih, OK. Če se ne, pa res ne razumem, zakaj taka dejanja pomurk niso vredna vaše podpore. Moje so.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:33 am

Vixen, ti si vse zamešala. In kdo sploh govori o tebi in teh določenih kužkih??? In kdo o Romih in Treziki?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:34 am

OK, torej sem butasta. Ni problem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:36 am

helena je napisal/-a: In kdo sploh govori o tebi in teh določenih kužkih??? In kdo o Romih in Treziki?

Ponovno, kje je kaj o tem zapisanega, kar te je tako iz tira vrglo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:37 am

Vixen je napisal/-a:OK, torej sem butasta. Ni problem.

To si ti rekla, nihče drug.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:45 am

jp. :) Pa tole sem pozabila: nikoli nisem mislila, da govorite o MENI. Jaz sem čisto nepomembna. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:50 am

In lepo prosim, "pomurke" so eponca, trezika in ostale punce in nekaj fantov, ki so iz pomurja in tam delujejo.
Počnejo izjemne stvari in jih jaz osebno globoko spoštujem, podpiram, sem z njimi v rednem kontaktu, redno nameščamo njihove živali.
dekleta, ki občasno vzamejo v skrbništvo pomurske živali, so večinoma iz Ljubljane in okolice in delujejo pod okriljem Repka, niso ne članice pomurskega društva, niso "pomurke".
Kot so zapisale, rade plezajo po sončnih bregovih, kar tale naš forum in dejavnosti z njim povezane za njih gotovo niso, nejavno so se jasno in nekatere precej konkretno negativno izražale o organizacijah, ki delujemo v okviru le-tega. Žal so te naši krogi preveč povezani, da se te stvari ne bi izvedele. Za njih smo preprosto oglasnik za oglaševanje živali, kar sicer podpiramo ampak to je tudi čisto vse.
Meni blabla o plašnicah, o neuvrščenosti,...prav nič ne pomenijo, pogledam dejanja in vem, kako je na stvari.
Vixen, ne tole, ne prej zapisano nima s tabo nikakršne veze.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:52 am

Vixen je napisal/-a:jp. :) Pa tole sem pozabila: nikoli nisem mislila, da govorite o MENI. Jaz sem čisto nepomembna. :)

Aha, potem so te moje misli tako ziritirale. :) Kul, je vse ok, kar se mene tiče, sem vsega že navajena. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne sep 23, 2012 11:57 am

Vixen je napisal/-a:Jaz sem očitno hudo butasta, ker lažem ne. Ne sebi, ne drugim. Ne razumem, zakaj se govori o najdenih psih, če pa jih je Trezka izposlovala od Romov zameno za sterilizacijo mamice. In niso odvečni, bi jih hitro stalali okrog, ker so majhni - ampak potem bi ne S/K delali nova taka legla po okoliških vaseh.

:scratch: o katerih psih se govori kot o najdenih?

Kar se mene tiče nadvse podpiram tako njihov kot trud vseh ostalih, ki nardijo karkoli, da bi se stanje za živali pri nas izboljšalo, pa če naredijo za eno samo ali pa za "gozd". Česar pa ne cenim, je pa tiščanje glave v pesek. Oz. povedano drugače - cenim tiste, ki imajo in izrazijo mnenje o neki zadevi, pa je negativno, pa priznajo, da se odločijo za sodelovanje, ker imajo od tega pač korist. Fair play.
Česar ne cenim in sem prepričana, da je za dobrobit zapuščenih živali v širšem smislu celo škodljivo, je pa prodajanje pravljic o neki "Švici", sajenje rožic in iskanje sončka. Škodljivo zato, ker se v tej državi kaj premakne samo na pritisk javnosti, tega pa bit ne more, če pa "gre za živalice", vsaj tiste, ki jih vidimo, na vse ostalo pa lahko pozabimo. Če uporabim tisto znano metaforo, ki je povzročila bregove - ne smeš zaradi dreveščk pozabit na gozd, kot ne moreš imeti zdravega gozda brez zdravih dreveščk.
In ne cenim tistih, ki si zatiskajo oči pred dejstvi in nezakonitostmi v imenu kvazi nevtralnosti in jih celo podpirajo. Ker pač, za živalice gre... a ne?
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 1:32 pm

pa to ne morš... :lol:
nekaj perem v kuhinji, mi pa pipa v roki ostane :O
Dedec neuporaben, tri mesece ga že podim, naj kupi novo :dash:
Zdaj bo pa moral, v kuhinji imamo gejzir :D .
Najboljše, da se ta vikend več ničesar ne dotaknem sploh :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne sep 23, 2012 2:54 pm

KHM?!?! Mogoče lahko malo svojo moč pod kontrolo spraviš, a veš?!? :lol:

Eeeeeeej, pripravte se, konec sveta bo. Jaz kuharske recepte berem in študiram, kaj naj skuham?! :fool: S-k-u-h-a-m? :O :fool: :O Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 3:17 pm

Dragi Duško, a veš, da te nikoli nč ne prosim? No, ampak tokrat pa RES rabim tvojo pomoč. Pozdravi mi Nežico in obljubim, da ne bom nikoli za brezveze duškala. :cat:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 3:30 pm

Ja, Duško, prosim pozdravi Nežico. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 4:03 pm

slavica je napisal/-a:......
Najboljše, da se ta vikend več ničesar ne dotaknem sploh :rolleyes:

khm... eno asociacijo sem dobila.... rofl rofl rofl

A mata možnost met ločeno spanje, vsaj, recimo, ta vikend?
rofl

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 23, 2012 5:57 pm

te je že naš prehitel, mi je isto prijavil, naj grem danes kar z mačkami spat :rolleyes: :lol:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost