Chuck&Norris

Moderator: jernejch

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 14, 2010 4:21 pm

Re: Chuck&Norris

Leia je napisal/-a:
Zelo rabi mačjo družbo, ampak ne vem, če bi bila primerna kot druga muca - raje bi videla, da bi šla v nov dom v paru s takim muckom, ki ga že pozna ...

Kok to misliš, s takim ki ga že pozna?!?! :O A to pol pomeni, da se oddaja najraje skupaj z Yodo-m al pa z Leio? :scratch: Al mogoče to pomeni, da se odda že trenutnim skrbnikom-mislim tak uradno? 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 14, 2010 4:33 pm

Nene, oddaja se s Chuckom ali Levčkom ;)

Glede socializacije pa ne bi rekla, da je že popolnoma uspela. Z mački se čudovito razume, ni pa še popolnoma "naročna" :) Ne boji se več ljudi, se ne skriva pred njimi, rada se boža, ampak samo, ko in kjer njej paše. Še malo časa bo rabila, bo pa kmalu ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 16, 2010 10:35 pm

Takole pa gospodična pričakajo, ko se vrnem domov :)

Slika
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To nov 16, 2010 11:08 pm

OOOMG kakšen bombon pogled :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 6:57 am

Leia je napisal/-a:Takole pa gospodična pričakajo, ko se vrnem domov :)

Slika

a deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...... :kiss: :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 8:06 am

:) Zelo luštna in navihano gledajoča mačja gospodična. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 10:45 am

Tale tamala je res krasna! Tak mali navihani angelček je :angel: Je tako razmigala tavelika dva, da se spet obnašata kot mulčka; ko onadva vseeno zaspita, divja sama okrog :D Zadnjič je imela pa že posebne prebliske - meni je nosila miško, da sva se z njo igrali, občasno je počila pri meni v naročju in pri tem nežno predla ... In po novem se takole stlači na naslanjalo kavča, kjer se me dotika s tačkami ;)

Slika

Ja, ja, mislim, da je točka preobrata blizu ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 10:56 am

:yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 11:52 am

Ma, idealna je! Če se še malo spremeni, pa to potem ni več ona. Ta živahni in samostojni karakter ji prav pristoji. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 12:31 pm

Hihi, mene malo muči, da se bejba ne pusti dvignit v naročje ali nosit okoli ... Tako da upam, da bomo premagali tudi to oviro ...
Je pa definitivno zelo zanimiva mačkica, krasen značaj ima - tak, ogromen značaj v majcenem teleščku :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 1:04 pm

Leia, naj te nič ne muči, če se noče dvigat in nosit - mogoče se nikoli ne bo. Moja Tasha je v stoječem naročju max, 2 minuti - se pač ne počuti dobro na višini. Enako njena sestrica, poroča posvojiteljica. Sede ali pa leže se pa lahko cartava in lupčkava do znucanja dlani in žnablov (in sestrica tudi).
Tudi Tjaški ne paše bit dvignjena " v luft".
Se pač cartamo v bolj udobnih položajih, je še bolj simpl in prijetno :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 1:14 pm

Ja, saj Leia tudi ni srečna v naročju :) Čeprav zadnje čase vse bolj, ker je postala tako noro kičasto ljubeča, da tudi to prenese, če se lahko stiskava :D

Kajpavem, no, kaj pa kakšni obiski pri veterinarju ali pa mogoče dajanje kakšnih tablet, morda umivanje ali kaj podobnega? Mene osebno prav nič ne moti, da se ne pusti dvigovat (spet: zdrži že malo dlje kot prej, ampak še vedno se v "oprijemu" nikakor ne počuti dobro in hitro zbezlja), ampak včasih je pa menda ja fino, če lahko kakšno zadevo urediš brez bojne opreme :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 1:19 pm

Veš kaj, Mila je rabila po moje eno leto, da se je v naročju začela počutiti prijetno, šele pred kratkim je začela sama zahtevat, da se jo vzame v naročje (ali pa plezat po obiskih, najraje, če imajo kakšno polno skodelico v roki :D ). Božat se tudi ni pustila zelo dolgo. Meli pa tudi danes, po več kot enem letu pri meni, cel otrpne, če ga nesem v naročju. Kdo ve, kakšne slabe izkušnje je imel, da si jih je tako zapomnil, kljub luknjastemu spominu :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 1:30 pm

Super! Potem pa posvojitelji, kar na tulifon! Če pridete skozi Polino sito, vas bo tudi tamičkena sprejela, se mi zdi ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 2:29 pm

Moja mačka Mačka mi je 1x samkrat prostovoljno skočila v naročje...
pred skoraj sedmimi leti, ko je - stara par mesecev - zmrzovala sama zunaj na snegu...
Prvič, zadnjič, nikoli več! :rolleyes:
Pa je vseeno najboljša (mogoče ne ravno najbolje socializirana :P ) Mačka na svetu! :kiss:

Krasno vam gre! In čudovite fotke! :)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 3:18 pm

Sam kakšen pogledek ima zgoraj na sliki...za pojest! Pa šnofkota ma tud čist mokrga se mi zdi. :kiss:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Sr nov 17, 2010 3:57 pm

I'm back :yahoo: :clap: :good: :dance: . A lahko še dodam kak smajlič, da povem mi je fajn, da sem doma :D

Nina, se slišiva :drinks: . Vidim, da vam ni bilo hudega :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 17, 2010 11:29 pm

Ne, pri nas nič hudega ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor So nov 20, 2010 8:49 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 20, 2010 9:09 pm

A deeeej, Norris tudi to dela :lol: Pa trenutno mi pomaga tipkat ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov