muc Cofek

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 25, 2012 8:35 am

Re: muc Cofek

:clap: :yahoo:

bravo vsi vpleteni! :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 25, 2012 8:41 am

:clap:
to je prva od vseh današnjih dobrih novic, ki še pridejo :angel:
drži se Cofek :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr jul 25, 2012 9:34 am

Cofek lepi :kiss: :kiss: hitro okrevaj
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jul 25, 2012 9:54 am

Hitro okrevaj, srček mali. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 25, 2012 7:51 pm

danes sem videla tegale srčka v živo - ajooooj, kakšen lep, prekrasen, prijazen, razigran mačkonček pa je! :kiss:

Danes sem tudi prvič v živo videla stanje en dan po amputaciji - a bo zvenelo čudno, če rečem, da izgleda prav neverjetno lepo in sem bila res pozitivno...ne presenečena - prav šokirana! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Dravograd

Odgovor Sr jul 25, 2012 7:57 pm

Super :clap:
You will always be lucky if you know how to make friends with strange cats.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 25, 2012 8:21 pm

oaza88 je napisal/-a:danes sem videla tegale srčka v živo - ajooooj, kakšen lep, prekrasen, prijazen, razigran mačkonček pa je! :kiss:

Danes sem tudi prvič v živo videla stanje en dan po amputaciji - a bo zvenelo čudno, če rečem, da izgleda prav neverjetno lepo in sem bila res pozitivno...ne presenečena - prav šokirana! :good:

Dr. Kosmačeva ima zlato rokco. :)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe avg 03, 2012 6:30 pm

Mi smo bili danes opravili odstranitev šivov, bili smo še drugič cepljeni. Lahko kar rečem da smo pripravljeni na nov dom. kakšna bolj sveža slikca sledi v bližnji prihodnosti.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 07, 2012 6:56 pm

bravo cofi, zakon si :kiss: :clap:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 11, 2012 10:00 pm

Cofek Cofi Cofko Cof je včeraj zamenjal skrbnico. Po novem se nahaja pri edini od treh princesk, ki še išče dom - Spacey. Tu bo imel veliko mačje in človeške družbe, kar je do sedaj zelo pogrešal. Tanova Tazačasna pravi, da je celi srček in tako čudovito mehak... :cupidboy:

Upam tudi , da bo nova skrbnica bolj pridna s slikami ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr sep 12, 2012 12:39 pm

Tazačasna se javlja na dolžnost :)

Cof je taaaaaaaaak pikec mali :) Mal se more še navadt na naju, čeprov že veselo leze v naročje in prede.. Včerej ko sem prišla iz službe se je stisnu k men za hrbet in me lizal po majici dokler nisva skupej zaspala... in pol sva bla oba kregana, ker ni blo kosilo kuhano :girlblush:
Zna bit tud en zelo glasen protestnik, to pokaže predvsem med vožnjo v avtu in pa če si slučajno kdo drzne bit tok nesramen in ga pustit samega v sobi... Mal se mu še vidi da nama ne zaupa 100% ker nama ne pusti čist vsega mrcvarjenja, ampak tud to še pride na vrsto (živim v prepričanju da more mojim živalcam pasat čohanje po trebuščku :P ).

S Spacey sta pa tud smešna. Ga mimo nje prešvercava v sobo, da je lahko v miru vse prevohljal in jo čez eni dve uri noter spustiva, dama pa, meni nič tebi nič, elegantno zakoraka mimo njega direktno do njegovih briketov. Pol je sicer Cof s pihanjem in renčanjem opozoril, da je zgrešila najnovejšo pridobitev, in se mu je v enakem slogu opravičila nazaj, tako da ti čudni neolikani pogovori trajajo že dva dni, ampak glede na to, da se prideta tud oba pocrkljat in mirno ležita ob tebi, mislim, da se bo kmalu začela komunikacija na normalnem nivoju.

Je pa še ena super novica, da sta mojedva tastalna negativna na FiLV in FEV, tako da lahko uradno začnem stanovanje nazivat z "mačjim vrtcem" :)

Pa še ena slikca Cofkota, ko je bil čist po pomot pri miru :)
Slika

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po sep 17, 2012 9:38 pm

Tole navajanje Cofka na mačjo (in človeško) družbo je tud cela umetnost :)
Prejšne dneve je renčal na ostale lastnike brk in jim radodarno podeljeval klofute, danes je pa navdušeno predel in se mirno sprehajal z njimi po stanovanju. Sva skupej z oazo88 prišli do ugotovitve, da vrjetno renči na njih ker ni bil navajen mačjega kontakta, pa bi se on samo igral ampak zraven pač še malo po renči in popiha, da slučajno kdo nebi mislil da je en softić :D

Nama je pa bučko mali povzročil zajeten šop sivih las... očitno so mu ostali mačji prebivalci povedali da je biti na pultu v kuhinji tooook blaznoooo fiiiiino in je seveda še on hotel poizkusiti (naj omenim da je bil pred tem večino časa v dnevni sobi kjer so predmeti ene 20 cm nižji kot v kuhinji). Pa mu žal ni uspelo in je čmoknil nazaj na rito in nekak čudno pristal na zadnjih tačkah. Sledilo je en kup jokanja in jamranja in mijavkanja, pol je pa kazalo že da bo vse kul, se je pa pamžek odloču še bruhat :negative: Tačka sicer izgleda cela, uporablja jo dokaj normalno, mal pojoka zraven... Sva klicala dežurnega veterinarja in pravi, da naj počakava do jutra in ga budno opazujeva, tako da če ne bo bolje greva jutri do veterinarja.

Res upam da gre samo za udarec in da je bila tista bruhica zaradi šoka.

Kakor ga preklinjam vsakič ko se me odloči pojest in popraskat (kar je praktično kadarkoli sem v njegovi bližini :dash: ) tako zdej ta njegova čudna nagnjenja pogrešam, ko mirno leži ob nama in prede...

Stiskat pesti in tačke, da bo zjutrej vse vredu!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 18, 2012 6:03 am

Stiskamo! :angel:
Sporoči.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To sep 18, 2012 6:12 am

Fingers crossed - samo da bo vse ok, da vas bo lahko zopet jedu in praskal. ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To sep 18, 2012 9:16 pm

Hvala za stiskanje pesti in držanje figic in prepletanje prstov in vse skupaj :)
Cofko je mal bolš, ponoči ni bruhal, je jedel in pil, ampak je še vedno šepal in se na sploh izogibal tekanju po stanovanju in rajši počival v naročju, zato sva se odločila ga za vsak slučaj peljat k veterinarju. Ta pravi, da gre "samo" za udarec v zgornji del kolka, dal mu je inekcijo proti bolečinam in v treh dneh naj bi bilo v redu. (Pa še en ful pametn nasvet je bil naj mu ne dovoliva skakat na pult in naj s pulta umikava hrano - optimist, da pomisli da pri nama katera koli stvar zdrži na pultu več kot pol sekunde).
Skratka Cofko je bolje, je pa čisti hinavc... kadar je moj zraven je vs sladek in scrklan in predoč, samo da gre vn iz sobe pa me napade in začne grizt in praskat... pomoje me ne mara :girlsad:

Dosti govorjenja:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 19, 2012 6:43 am

Mulc, a tko grdo se obnaša do tebe?! :O Eno po rit`! ;)

No samo, da ni nič hujšega :good:
Je pa postal res krasen tigrček....pa pikce po buhiju ma.... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 19, 2012 7:08 am

N0ty je napisal/-a: pomoje me ne mara :girlsad:

Po moje te pa samo na prav poseben način mara! ;)

Vesela, da ni kaj hujšega!
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 20, 2012 10:08 am

Eh, pri nas je pa obratno: ko je moj dragi v bližini, me naš Yodl niti ne opazi, ampak je priliman na "glavo družine". Če sva pa sama, je pa moj lubček.
Mački pač ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po okt 08, 2012 12:10 pm

Hojlaaaa!

Tkole, Cofko se je karakterno čist spremenu - na pozitivo. Normalno sobiva z ostalimi mačkoni, obdobje grizenja in praskanja je zasledit samo še v ostankih, šepa ne več, pridno je in razgraja na okrog... skratka čisti cukrček je ratal.

In če bo vse po sreči bo kmalu odskakljal v novi dom... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 08, 2012 12:11 pm

Priden Cof! :kiss:

in - iiiii, držim pestiiiiiii!!!!! :angel:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov