udomačen tiger
Re: Amarand in Rea

Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
udomačen tiger

udomačen tiger
, ker je moj, fotk poln računalnik, protestno nehal delat
in čakamo njegovo vstajenje ...
; cela komedija - sem enkrat za spremembo kupovala meso, pa sem imela tak čuden občutek, kot da kradem ali kaj - bi morala še to poskusit, da vidim, če se da občutka primerjat
) in linex vse uredili.
).
Transporter je zdaj nazaj (me je ob njegovi odtujitvi Rea opraskala, uboga mucica, ko se je borila za svojo posteljico), samo povsem drugače diši, krivca za nove vonjave ni pa nikjer in je rahla zmeda
.
udomačen tiger
, zdaj je pa že skrajni čas, da pokažemo, da še migamo
.
.
.
. No, pa je vseeno prestala pregled, cepljenje in čipiranje.
), ampak počasi bo, sicer pa, kaj nakladam, fotke vse povejo ...
udomačen tiger
udomačen tiger
(Pa ful mi je všeč vaš pod.) 
udomačen tiger
. Bi ti svetovala, kam v lov za podom, če ne bi bil star že svojih, hm, 37? let in verjetno nedobavljiv
. Je pa zabavno vzorčast in ne drsi na njem, ko se mačkona podita okrog ovinkov, tako da
udomačen tiger
). Tako da mi danes praznujemoooo, Ami in Rea se strinjata in za uverturo v praznovanje po stanovanju že vse jutro preganjata lešnike
. Tako da - ne moti, mi danes žuramo, se nam pa lahko pridružiš
.
udomačen tiger

čvekava papiga
, za drugo leto pa se že zdaj povabimo...
udomačen tiger
Kraj: Celje
mogoče so pa v tovarni tako žurali (saj je tovarniški Willy-ali sem kaj zamešala
)
udomačen tiger
),
) za super namig. Poroča mu tudi o svojem delnem uspehu - moke sicer ni bilo na dosegu šape, je pa na mizi opazil vrečko zlatih kroglic in jo že skoraj uspel zvlečt v skrivališče, pa sem prehitro zaripnila in zakričala
. Ampak se ne da, ostaja na preži, nenazadnje se še dobro spomni užitkov, ki mu jih je nudila vrečka sladkorja v prahu
.
plašen zajček
Pa vse najboljše z malo zamude! 

udomačen tiger
. Tigri so zakon, itak, Nejči in Lumpi to že vesta (mi pa tudi, ko iz njune teme krademo ideje za igrače iz škatel
).
). Dopoldan in zvečer ju skušava čim bolj utrudit z igro, da je potem mir:
.
.
.
.
."
čvekava papiga

, ostale pa prekrasne
udomačen tiger
.
.
?
...
plašen zajček
...pa še zastonj so
hehe pri nas jih sicer kar pogosto menjamo ker jih tako hitro uničita ampak sej hvala bogu za škatle
z malo ustvarjalnosti jim narediš veliko veselje 

udomačen tiger
Bela šapa je napisal/-a:Kdo je v nedeljo pospravljal kuhinjo? Hm, tega pa ne bi vedeli, ker smo morali na balkonu lovit sončne žarke...
udomačen tiger
).
, aka sirotka v prahu. Umivalnik je tako fasal izdaten beljakovinski obrok, Ami je pa še par dni sladko dišal po vaniliji, ker se je valjal po tistem finem snegecu
.
), češ, spustite me ven, hočem v divjino. Jaz ga nočem spuščat, ker se bo navadil izsiljevat (ups, v bistvu se je že
), ga pa njegov zarotnik godrnjaje izpusti. Potem tiger par ur prečepi na razgledni točki in budno spremlja zračni promet, nakar se vrne v postojanko in glasno zahteva zasluženo malico. Poje, pa gremo nazaj na zrak. Rea se mu včasih na kratko pridruži, drugače pa je mnenja, da je okenska polica povsem dovolj za opazovanje okolice. In stražarjenje. Zadnjič je namreč opazila strašen NLP in ker sva bili sami v sobi, me je moralo ubogo mačje bitjece branit. Ok, vem, da psi pop******, ko so v zraku baloni, ker menda slišijo dodajanje zraka in jih znervira, ampak da mačka tako renči na zadevo, ki preči njeno vidno polje - tega pa še ne. Sva obe celi in zdravi, tako da ji je ubranjenje v celoti uspelo
.
. Zadnjič sta prispeli miški in pernate boe. Miški sta se v eni noči spremenili v rovki s pomanjkljivim številom ušes in okončin, boi pa imata hišni pripor v omari, ker se Rei ob pogledu nanju utrga. Njen plenilski nagon poleti v nebo, renčanju in postavljanju kar ni konca. Tako si je na dan vselitve igračk v gobček stlačila obe "ptički" in iskala način, kako bi se jima pridružila še miš, da je slučajno ne bi snedel kdo drug
. Amarand se je zadovoljil z eno (1!) mišjo (no, in s škatlo
).
čvekava papiga

udomačen tiger
helikopterji pa še slabši, Mušu se odpelje, ko zasliši zvok, se kar vertikalno v luft meče od togote, da ga ne more ujeti 
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov