Lenči brez kavča
Muce, ki so našle svoj dom.
Moderatorji: helena, renata, gipsy
Re: Lenči brez kavča

udomačen tiger
Kraj: Celje
tudi pri nas naša četica stiska šapice zate, da bo vse v redu 
udomačen tiger

udomačen tiger
Izkoristili so minutko, ko sem šla iz sobe, v katero so varno zaprti, po frišno vodo. Vrat nisem zaklenila - ja, vem, kokoš - ko kar naenkrat mimo mene prišibajo tri sence
Le Toby je bil prepočasen in sem ga dobila še med vrati. Potem pa, jasno, ključ in ajmo, grande safari. Matr so me našetali
Ampak na koncu so se vsi trije pustili lepo ujeti, vsak na svojo foro: Jack na ponujeno čohanje, Lenko na ignoriranje, Geri pa na igro. Drugače so pa zlati, zlati mucki. Tako lepo se razumejo, pa tako so različni.
Geri je glavni zapeljivec in šef. Obenem. Mora biti prvi povsod, svojo koščeno rit zrine kjerkoli se kaj dogaja
Jack je pa glavni predilec in dežurni klovn. Kar na hrbet se meče iz čistega veselja. Vsak dan pa nekaj minut skupaj gledava skozi odprto okno, on varno v mojem naročju (pa na varnostni razdalji) opazuje svet in prede k da vrata škripajo
Takole sta z Gerijem peljala slamico plavat:

Lenči je pa že pozabil na svojo začetno plahost, me je vsak dan bolj vesel, pusti se čohati celo po trebuščku in veselo sodeluje pri igrah. Od vseh štirih ima najbolj rad nove briketke, to je cel žur, ko odprem vrečko, celo iz roke mi jih je ene par pojedel, kar se mi za njega zdi ogromen napredek. Tudi mobitelu rad daje buce

Toby je tudi popustil in se občasno vključi v skupinsko življenje. Ima apetit, pije vodo, vsak dan dvakrat uživa v lastnem vodopadu (ko mu nalivam vodo iz flaše v posodo), le lulat hodi zelo pogosto in po kapljicah. Svoje cimre občasno kar nabuta, ko je prvič Lenkotu primazal par krepkih sem mislila, da sem se zmotila, toda danes jih je fasal Jack, ker se je drznil s tačko dregniti v Gospodovo Miško
To je bila ihta
Prvo Jacka po buči, potem pa hop in pregriznit vrvico
Ko se pa igra z miško, se nanjo iz varnostnih razlogov kar usede in potem gloda vrvico in palčko. On je v tej skupini Telektualc
Lump zlati 

(slike so zaendr*, ker vedno pozabim aparat in pol z mobijem nekaj čaram
)
udomačen tiger
Vsi, ki morate kdaj kam it ste mi lahko hudo fouš; za nobene mačke ni tako lepo poskrbljeno kot za naše.
Je bila pa začasna šefica seveda opozorjena, da znajo trije mački vrata odpret. 
udomačen tiger
Kakšna dobra misel ali stisnjena pest bo dobrodošla.
Karkoli že bo, iskrena hvala vetki Kosmačevi za trud in prijaznost.

udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
Saj vem, še ni rešen, ampak vsaj šanso ima. Če bi bil tumor, ga zdaj ne bi bilo več. Zato tistle mičken poskokec veselja. Toby, mislimo nate

udomačen tiger
močno stiskamo cel regiment šapic in še pesti zate, da se ti dobro izteče in vrneš domov 
udomačen tiger
Ampak, hudiča, 'ma da mehur zdrži!

udomačen tiger

udomačen tiger

udomačen tiger
Cats je napisal/-a:Midva s Tobyem sva se zmenila, da bo vse v redu, in ne dvomiva v rezultat
Tako se govori

udomačen tiger
udomačen tiger
Heroj kot je, bo teh pet dni zdržal mimogrede, sem prepričana!

čvekava papiga

udomačen tiger
Sem precej v strahu klicala na kliniko za novice, pa so same dobre - počuti se v redu, je, lula,... V glavnem,
Še par dni, pa smo ven iz ta hudega.

Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov