Kaya & Cal

Moderator: jernejch

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 10, 2012 9:11 am

Re: Kaya & Cal

Pa se spet malo javljamo. Počitnice smo preživeli in se spočili eden od drugega (predvsem mačka od mene). :D
Še vedno se stiskamo in lubčkamo, predvsem pa norimo in delamo kozlarije! :rolleyes:

Imam pa eno vprašanje...Cal je po novem moja budilka. Vsak dan ob 7:27 mi začne praskat po spalničnih vratih in me klicat. :S Obožujem tako budnico, predvsem ob vikendih. Kako je to tečno! Crazy cat! :fool:
Danes ponoči je pa dosegel, da sem ponorela. Praskal je vsake pol ure! :S Sem ga prav nesramno pošpricala s pršilko za rože ene trikrat. Pa da ne bo kdo mislil, da ga je to ustavilo! Vajo je ponavljal, dokler nisem vstala. Prosim za nasvet, kako naj ga odvadim, da se bo delal budilko? Naj še povem, da ignoranca ne pomaga. Torej ima Cal novo ime: BUDILKO! 8)
HELP!

No, še nekaj fotkic...
Cal ima manijo skrivanja pod vse mogoče tepihe...
Slika

in Kaya ga komaj najde
Slika

Tako Kaya kaže jezik Calu, ko mu je speljala vrvico :lol:
Slika

In tako se še vedno stiskata na mojem fršterkerju, ker drugje nimata prostora :fool:
Slika

Fršterker je ZAKON! Ga je treba čuvat! :D
Slika
Kaya and Cal are ANGELS with whiskers :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 10:04 am

Čudovita in precej konkretna videt ;) tigra! :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po sep 10, 2012 12:35 pm

Ja, jaz mam rešitev, da ne bo praskal po vratih. Mej odprta vrata!!! :fool:

:good:

p.s.
prjavla te bom društvu za zaščito živali, ker sred noči špricaš mačka z vodo! :devil:

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 10, 2012 12:38 pm

Odprta vrata, ja! Jaz se moram tu in tam tud NASPAT! :rolleyes:
Piksel, upam, da ti bo maček od danes naprej vsako noč skakal po glavi in se drl, pa praskal in zakopaval....pol se pa kej slišva ponoč... :D
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po sep 10, 2012 1:04 pm

Obi je priden. Razen zadnjič enkrat sem dobila eno knjigico (še dobr, da je bila knjigica) ob 5:10 na glavo. Vstajam drugač ob 5:20, tko da ni blo panike.
Si pa ne predstavljam, da bi imela zaprta vrata in se ponoči nebi mogel prit k men stiskat... neprecenljivo :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 1:13 pm

piksel je napisal/-a:.............
p.s.
prjavla te bom društvu za zaščito živali, ker sred noči špricaš mačka z vodo! :devil:

rofl
8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 2:05 pm

To bi bil pa jaz tudi hud, če bi me muce tako pozno budile. ;)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 10, 2012 2:36 pm

Lepo, da se vsi zabavate na račun mojega NEspanja! :O
Zdaj pa prosim za kakšne konkretne predloge, kako naj ukrepam, drgač vas bom začela klicat sred noči in se boste morali pogovarjat z mano! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 4:35 pm

Icy...sorči, ampak jaz ti žal ne znam dat nasveta. Pri nas se ponoči spi pa basta. Je res, da z nama spi samo Minimuc pa večinoma tudi Srečko (no pa mala pasja opica), ostalo mačkovje je pa en štuk višje pospravljeno - no ampak tudi od "tazgornjih človekov" nimam kakšnih pritožb, da bi mačkovje praskalo po vratih. Čeprav, po drugi strani - mislim, da mene tudi praskanje po vratih ne bi zbudilo tistih par urc na noč, kot spim, ker sem res koma... :girlblush:

Pa daj no, poskusi z odprtimi vrati - znaš bit prijetno presenečena! 8) Saj veš - kar je prepovedano, je najslajše... ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 4:38 pm

ignoranca je pri nas vedno delovala, res pa je, da moraš biti vztrajen. in ne dajati nobenih znakov reakcije, ko začnejo praskati. Lahko traja več tednov.

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 10, 2012 5:57 pm

Oaza srečka, ko imaš take pridne kosmatince! :D
Kozmopoly, ti si Kayči super lepo vzgojila in je ponoči pridna PRIDNA (če izvzamemo rožice, ker vrtnarija je še vedno njena strast). :rolleyes: Ampak Cal je pa tako zelo nežno in razvajeno bitje...kar naprej bi se nosil in mečkal, pa crkljal in...no, saj je zelo lušno ampak mu moram najbrž napisat, da se ponoči SPI! :S
Saj bi ga z veseljem pustila, da spi pri meni...če bi bil sam. Ampak ko se ob treh zjutraj oba začneta podit naokrog, se bockat, napadat moje noge in mi skakat po glavi...ni variante, da spim. To je pa čar (davek), če imaš tako super lep romantičen parček. ;)
Bom probala z ignoranco ampak nekaj tednov??? Prosim, da mi pošljete šlepar kave na moj naslov! :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 6:09 pm

Icy je napisal/-a:Zdaj pa prosim za kakšne konkretne predloge, kako naj ukrepam,

Nehaj zapirat vrata :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 6:27 pm

pa spi s Calom v sobi, če Kaye ne moti, da je sama ponoči... ne vem no :D

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po sep 10, 2012 9:54 pm

Za začetek ignoranca...če ne bo palilo, Cal dobi copatke...če ne, Cal na postlo, če ne, še Kaya na postlo...če ne, gresta h Kozmopoly na počitnice. :D
Bom poročala...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 10, 2012 10:01 pm

ti že kr takoj povem, da bosta pri nas čist' pridna :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 11, 2012 7:55 am

7:27???? :rolleyes:
Jaz bi mu spekla piščančka, pa govedino, najboljšo konzervico ponudila... pa še en kup priboljškov za povrh dala! :angel:

(trenutno- zaradi "izrednih" razmer: jutranji maček št. 1: 4:01, maček št. 2: 5.20, oba skupaj: dokler ne vstanem in jih nafutram... no, vsaj maček št. 3 in mačka št. 4 spita kot ubita)
ps: vrata vedno odprta! :truce:

pps: ko se razmere uredijo, vedno spimo (skupaj) do 6h :angel:

ppps: žal nimam pametnega nasveta, samo komentar, da se navadijo našega ritma... slej ko' prej! ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 11, 2012 11:40 am

Pri nas ima Leia občasne prebliske, ko bi praskala po vratih. Če je to sredi noči, se mogoče zbudim za sekundo in že spim naprej. Včasih, ko ima pa jutranje ali večerne prebliske, pa odpreva vrata, madam naredi en mini krogec po spalnici in gre nazaj ven.

Moj nasvet bi bil ... em ...
Jah, očitno te mačka ne zmatrata dovolj, pa imaš prerahel spanec. :teasing: Tako da: Cal in Kaya, tole vajino Icy bo treba malo bolj utrudit :) Par rožic zvečer prevrnit pa kakšno pomembno reč ukrast in z njo laufat okrog ... Pa bo tudi ona lepo spala do jutra :P
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To sep 11, 2012 12:07 pm

Alexx, zlati moji mucki...v primerjavi s tvojimi. :D Saj vem, da se človek navadi vsega hudega ampak zakaj se pa ne bi mačketine navadile na moj red??? :rolleyes:
Leia, kolk pa ti držiš z mojima razgrajačema?!?! :O Ni fer...z mano bi morala! ;) Ne kliči hudiča, zadnjič sta ukradla Kongo krtačo in ji pogrizla zobe! Grrrrrrrrrrr! Da ne bi še kake rože napadla, ker ne bom ravno happy! :O
Jaz jima tudi pustim, da se čez dan malce pošetkata po vseh sobanah...ampak ko je dovoljeno, ni zanimivo! Recimo v kopalnici je zanimivo samo takrat, ko je banja mokra, hitro not in potem po celem stanovanju tacat! Norca divjaka! :fool:

No, danes ni bilo samo praskanja ampak sta razgrajača vdrla in ne vem po kakšni varianti odprla vrata ter se prav nežno in potiho plazila po spalnici. Neverjetno, če se ne bi vrata na silo odprla, sploh ne bi vedela, da sta v spalnici. In po raziskovanju še k hčeri na posteljo...je bila zelo vesela, da jo je Cal zbudil! 8)
Vsaj praskanje je bilo zelo nežno (ali se pa utrjujem)...
Ni nam dolgčas, res!

Kozmopoly, še malo, še malo, pa jih dobiš na prevzgojo. Me prav zanima, če bosta res taaakooo pridna... 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 11, 2012 12:18 pm

Icy je napisal/-a:..........Saj vem, da se človek navadi vsega hudega ampak zakaj se pa ne bi mačketine navadile na moj red??? :rolleyes:
.........

Icy, šaljivka no.... če pa tole ni štos stoletja, pol pa res ne vem.... rofl rofl rofl

Icy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To sep 11, 2012 2:39 pm

Oaza, prosim, da si izjemno prijazna do mene in me potolažiš, da se tu in tam le najde mačka, ki se prilagodi človeku in ne obratno. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost