Re: Daj si duška
mateja je napisal/-a:moksa je napisal/-a:Pa kaj je z vami, no! Konec avgusta -![]()
![]()
![]()
![]()
Sklepam, da v tvojem koncu še ni meglenih juter brez sonca...![]()
Ni! So oblačna brez sonca z vetrom v laseh.

Moderator: andreja
mateja je napisal/-a:moksa je napisal/-a:Pa kaj je z vami, no! Konec avgusta -![]()
![]()
![]()
![]()
Sklepam, da v tvojem koncu še ni meglenih juter brez sonca...![]()
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:IsKrIcA je napisal/-a:"Med novostmi je tudi uvedba obvezne proslave z domoljubno vsebino za osnovnošolce ob zaključku šolskega leta. Kakšna bo ta vsebina in kako bo pripomogla k izboljšanju učnega procesa, še ni znano."
![]()
![]()
![]()
http://www.rtvslo.si/slovenija/novo-sol ... bja/290679
To samo potrjuje teorijo, da nam vladajo psihopati, da jih je svet poln, pa še zakompleksani so.Psihopati so isto kot sociopati, samo da se beseda drugače začne in ko se prigrebejo do vodilnih položajev na nivoju držav, so posledice (lahko) pogubne za cele narode...
![]()
![]()
Stvar je pa čisto ista kot pri tolpah, kultih, religiji... Princip je isti, sve su ostalo nianse... Če bo šlo tako naprej, bo treba zamenjat planet, ne samo državo...
![]()
Če bi imela osnovnošolca, bi moral špricat zaključek šolskega leta, JVM desničarsko
udomačen tiger
Mačja mama je napisal/-a:preklete babe stare zagrenjene zakompleksane no!!!
...
Že tko je lajf čist u k**cu, človek se postara in umre tam nekje pri 25ih
...
taperverčki je napisal/-a:Mačja mama je napisal/-a:preklete babe stare zagrenjene zakompleksane no!!!
...
Že tko je lajf čist u k**cu, človek se postara in umre tam nekje pri 25ih
...
Sorry no ampak jest nisem čist ziher, kdo je tle zagrenjen.![]()
![]()
![]()
Mačja mama je napisal/-a:dejmo ulomke in integrale v vrtec, najboljše, samo da se ne bojo slučajno kaj igrali ali meli fajn ali bili sproščeni....
udomačen tiger
udomačen tiger
mateja je napisal/-a:Ker sem očitno stopila na žulj, bi rada to razčistila: zame so bili najboljši učitelji & profesorji tisti, ki so od mene zahtevali veliko, hkrati pa so tudi ogromno dali. Žal je bilo takih le peščica, mi je bilo pa delo z njimi v veliko veselje in kljub občasnim konfliktom jih še danes spoštujem in cenim.
Tu ne gre za podajanje snovi na neskončnih urah, kjer si komaj zdržal buden, niti za integrale v osnovni šoli (čeprav je bila matematika moja največja frustracija, ker se je vedno delalo vse tako počasi, da sem morala čas zapolniti še s čim drugim), ampak da so svoje zahteve prilagodili spodobnostim posameznega učenca. Če sem jezna,če so imeli različne kriterije za odlično oceno pri posameznih dijakih/študentih? Ne, niti najmanj. Zamerila sem tistim profesorjem, ki niso znali izzvati dijaka in ga pripraviti do večje aktivnosti, ampak so ga enostavno označili za lenega/nemotiviranega in so mu s trpkim izrazom na obrazu zapisali tisto petko v redovalnico.
Žal isti proces poteka tudi na fakultetah; cel študij je usmerjen v to, da vsi naredijo, kar je že v štartu narobe. Na srečo sem bila vsaj na fakulteti že toliko zrela, da sem čas med dolgočasnimi predavanji usmerila v kaj drugega kot dopisovanje pod mizo in klepetanje s sošolci, kar sem delala v osnovni in srednji šoli, kar se mi je tudi obrestovalo, saj lahko mirno rečem, da presegam znanje marsikaterega profesorja. Zagrenjena? Niti najmanj, bi pa želela svojemu hipotetičnemu otroku nuditi kaj bolje kot je šola, kjer se časti povprečje in ne izziva k umskemu razvoju.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Koper
mateja je napisal/-a:Ker sem očitno stopila na žulj, bi rada to razčistila: zame so bili najboljši učitelji & profesorji tisti, ki so od mene zahtevali veliko, hkrati pa so tudi ogromno dali. Žal je bilo takih le peščica, mi je bilo pa delo z njimi v veliko veselje in kljub občasnim konfliktom jih še danes spoštujem in cenim.
Tu ne gre za podajanje snovi na neskončnih urah, kjer si komaj zdržal buden, niti za integrale v osnovni šoli (čeprav je bila matematika moja največja frustracija, ker se je vedno delalo vse tako počasi, da sem morala čas zapolniti še s čim drugim), ampak da so svoje zahteve prilagodili spodobnostim posameznega učenca. Če sem jezna,če so imeli različne kriterije za odlično oceno pri posameznih dijakih/študentih? Ne, niti najmanj. Zamerila sem tistim profesorjem, ki niso znali izzvati dijaka in ga pripraviti do večje aktivnosti, ampak so ga enostavno označili za lenega/nemotiviranega in so mu s trpkim izrazom na obrazu zapisali tisto petko v redovalnico.
Žal isti proces poteka tudi na fakultetah; cel študij je usmerjen v to, da vsi naredijo, kar je že v štartu narobe. Na srečo sem bila vsaj na fakulteti že toliko zrela, da sem čas med dolgočasnimi predavanji usmerila v kaj drugega kot dopisovanje pod mizo in klepetanje s sošolci, kar sem delala v osnovni in srednji šoli, kar se mi je tudi obrestovalo, saj lahko mirno rečem, da presegam znanje marsikaterega profesorja. Zagrenjena? Niti najmanj, bi pa želela svojemu hipotetičnemu otroku nuditi kaj bolje kot je šola, kjer se časti povprečje in ne izziva k umskemu razvoju.
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov