Meowing heads

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 29, 2012 9:25 pm

Re: Meowing heads

Predstavljamo še hrani za mladiče:

Najprej Kittens delight
Slika

Na voljo v 250g in 2kg pakiranjih.

Hrana za mačje mladiče "kittens delight" vsebuje: svežega piščanca brez kosti*, sušenega piščanca*, (*skupno 45% piščanca), riž, sušene ribe, sušeno jajce, oves, piščančjo maščobo, naravne arome, lososovo olje, sušen paradižnik, morsko travo, rastlinska vlakna, sušeno korenje, sušene brusnice.

Specifična velikost, oblika in gostota briketov, ki so perfektni za privajanje mačjih mladičev na suho hrano.
Uravnotežena raven kalcija in fosforja za nadzorovano rast kosti in močne zobe.
Vsebuje DHA za podporo pri učenju in možganskemu razvoju.

Izvleček brusnic pomaga pri podpori in ohranjanju zdravja urinarnega sistena, Omega3 in Omega3 omogoča zdravo, sijočo kožo in dlako, ima hairball funkcijo in je obogatena s tavrinom.

Vse sestavine so naravne in brez aditivov.

Hrana ima Cruelty free certifikat in je uvrščena med Real Food hrano.

Analitična sestava:
Surove beljakovine 35%, vsebnost maščobe 18%, anorganska snov 9%, surova vlakna 2.75%, vlaga 7%, Omega 6 2%, Omega 3.8%
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 29, 2012 9:34 pm

In še Smitten kitten:

Slika

Na voljo v 250g in 2kg pakiranjih.

Hrana za mačje mladiče "smitten kitten" vsebuje: sveži lososa brez kosti*, sušene ribe*, (*skupaj 50% rib), sušen piščanec, riž, krompirjev škrob, grahov škrob, sušeno jajce, piščančja maščoba, lososovo olje, naravne arome, oves, paradižnik, morsko travo, rastlinska vlakna, sušeno korenje, sušene brusnice

Specifična velikost, oblika in gostota briketov, ki so perfektni za privajanje mačjih mladičev na suho hrano.
Uravnotežena raven kalcija in fosforja za nadzorovano rast kosti in močne zobe.
Vsebuje DHA za podporo pri učenju in možganskemu razvoju.

Izvleček brusnic pomaga pri podpori in ohranjanju zdravja urinarnega sistena, Omega3 in Omega3 omogoča zdravo, sijočo kožo in dlako, ima hairball funkcijo in je obogatena s tavrinom.

Vse sestavine so naravne in brez aditivov.

Hrana ima Cruelty free certifikat in je uvrščena med Real Food hrano.

Analitična sestava:

Surove beljakovine 39%, vsebnost maščobe 18%, anorganska snov 9%, surova vlakna 2%, vlaga 7%, Omega 6 2.8%, Omega 3 1.2%
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če avg 30, 2012 7:08 pm

Pri nas smo zaenkrat testirali okus piščanec (za odrasle in za mladiče).

Adult piščanec: moje muce imajo sicer trenutno na voljo Sanabelle Hair and Skin, pomešan s Applaws piščanec. Ko sem zraven nasula novo hrano, je najprej zmanjkala ta. Jedla je celo Pika, ki so ji pred par dnevi izruvali dva zoba in se briketov zaradi razbolele čeljusti le nerada loti. Zdaj bom poskusila še z okusom lososa s piščancem, čeprav sem že zdaj zadovoljna.

Kitten piščanec: tu so bili na delu varovančki. Ni tako zelo ješč kot RC, ampak sem zadovoljna, saj radi jedo. Za presojo učinka nove hrane na konsistenco blata in njegov vonj, kar mi je pri mladičih precej pomemkbno, je še prezgodaj, ker bom za to rabila večjo količino hrane, torej hranjenje z njo vsaj par dni zapored.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 6:09 pm

250g pakiranj obeh vrst hrane za odrasle v spletni trgovini ni možno naročiti, saj je razprodana, nekaj kom je na voljo še v fizični trgovini.
Predvidoma bodo na zalogi ponovno čez 14 dni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 6:37 pm

Končno! :clap: Moji princeski (in princ) so se odločili, da jim je tale losos bolj všeč od dosedaj obveznega RC, zato počasi menjamo prehrano. Jaz sem presrečna. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 31, 2012 9:37 pm

V sredo dobili Čombeta, včeraj pri nas takšna situacija:

Slika

:good: (sicer glede na to, da mam eno bajsasto briketifrikico, ne vem, če bo to ravno pametno :scratch: :S .... ampak jih pa očitno jesta tudi Liza in Bučka, ki jesta brikete samo, če ni res nič drugega na razpolago, pa še potem gresta raje k sosedu na whiskas :devil: :ireful: :dash: :fool: njima nastavljam zunaj in je bilo včeraj prazno :good:

Ko probamo še lososa, poročam.
Dogs have Masters. Cats have staff.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 9:42 pm

Ene dva pa so pustili na tleh, al pa sta iz sosednjih posodic zbrcana. :D :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 31, 2012 9:54 pm

tista 2 sta applaws :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe avg 31, 2012 9:59 pm

uno na steni pa ne vem, kaj točno je, najbrž stuzzy vrečka :girlblush: , je blo med dopustom in je zdaj superzasušeno, moram še pogruntat kak spravit dol, ne da spravim dol tud omet
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 8:52 am

Mi smo včeraj lososove brikete razširili še na pritepenčke pri moji mami, ker bi en škrbo samo konzervice jedel. Po petih minutah so vsi požrli vse, samo ena pikica "prejšnjih" je ostala na dnu posodice.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 12:49 pm

Helena, hvala, da vsaj Ti misliš na Nas. To jest Mene. Ker Baba je prinesla nove brikete in jih promptno skrila. Je rekla, da je kriv Untamaubedak, ker Ji je menda iz vrečk raznesel krompir. V dnevno. Pa sipe. V spalnico. In da Nam za kazen ne da N-Č užitnega. Zakva se pa vsak vesoljski šit mora lih v Mojem becirku zgodit in kakšne Jaz imam veze z huliganskimi izpadi Nekaterih Person, ne bi vedla iz glave. A b ga Jaz mogla vzgajat al kva.

Skratka, hvala, če pa uspem kaj sunit, bom mislnla nate. Lp, M.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 7:24 pm

helena je napisal/-a:Po dveh dneh te hrane se čistijo dlake iz prebavil

Na kakšen način pa? Tako da je vse pobruhano?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 7:28 pm

Izbruhano, ja in med bruhcem je klobasa sprijetih dlak, potem pa je mir.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 02, 2012 10:20 am

Moji so za rojstni dan dobili 2 kilci Hey good looking. Sicer pravijo, da so že tako najlepši in bolje pač ne morejo izgledati, ampak da hrana je pa vseeno fina za papcat :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 03, 2012 9:51 am

Po slabem tednu dni vmešavanja lososa med siceršnje brikete navdušenje ostaja, zmažeta vse (za Reo to nasploh ni problem, Ami pa včasih komplicira in ga je treba prosit, naj kaj poje - nič več :D ), pa kar naprej bi jedla, tako da - mi smo ZA :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 04, 2012 7:15 pm

pr nas je blo hujše kot pri maxmari. škoda ker nism slikata, kje mam cajt se kej tacga spomnit ane... :fool: . v glavnem, pišanca so mislm da še keramično posodico malo obglodali ker je očitno prehitro zmanjkalo, sosednja šalca z mešanico sanabelle ovca in rc je ostala POLNA do vrha. in so se naprdnil in še naslednji dan cel dan čakali kdaj bom prnesla "ta drugo šalco". mularija nehvaležna...najprej pojest kar je ostal, pol pa dobite kar vam gre :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 04, 2012 8:06 pm

Tele mijavkajoče glave nam prav nič ne koristijo. Včeraj sem si zagotovila zalogo te hrane z okusom piščanca in Pepa se ves čas pase. Pa ravno ona, ki je že tako širša kot daljša. :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 05, 2012 1:44 pm

mi smo danes med drugim nabavili Meowing heads losos in je bilo takole: Sunny je takoj navalil, ampak on
itak navali na vse, kar je vsaj približno hrani podobno :rolleyes: . Sisi je tudi takoj začela jesti, Sanabele v skledici
poleg ni bil več zanimiv. Potem pa je sledil pravi test: naša Miša, ki ji ni nič všeč - gospej sem par briketov
v roki nesla do njenega ležišča - tako je hitela jesti, da me je v ihti ugriznila :O . In to mačka, ki se
sicer zmrduje nad pečenim piščančjim bedrom :O .
Od sedaj naprej smo na Meowing heads :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 05, 2012 5:10 pm

Pri nas je na lososa Meli - seveda - zadriskal, pa čeprav jih je dobil je ene 15; z naslednjim preizkusom bomo počakali, da se ta epizoda malo pozabi. Mila in Muš sta sicer zadovoljna, ampak nočem riskirati.

Lososove briketke je podedoval muc ene starejše gospe, ki je menda od takrat z glavo v vrečki :lol:

Aja, pa Sosedova banda obožuje lososa, imam vse štiri v naročju, ko odprem vrečko :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr sep 05, 2012 6:13 pm

6 kg pakung so premajhne... :blush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov