Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 1:39 pm

Re: Daj si duška

sleepy je napisal/-a:O glej no, ZH je menda spet zvezda Radia Hit. Škoda, da so ljudje tako nenatančni, ko govorijo o cifrah, pa se potem kakšen izliv lahko obesi ravno na to in preusmeri pozornost iz vsega ostalega, kar ni niti slučajno zanemarljivo. No, seveda če gre za živalice, sicer ne... :negative: Hehe konkretno zavetišče bi skoraj lahko imelo rubriko in poseben status na tem Radiu. Podobno kot na nekem forumu, samo da, zanimivo, na radiu govorijo povsem drugače. Bemtiš pa tej necenzurirani radiji :S Nujno rabijo zaupanja vredne in razumevajoče moderatorje! :D

Kaj pa je bilo na radiu Hit?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 1:47 pm

sleepy je napisal/-a:
renata je napisal/-a:Se mi zdi res škoda, da se vse skupaj ni takoj prijavilo...

:good: Sploh, če je bil maček v slabem stanju, česar celo precej stran gledajoč inšpektor ne more spregledat. V bistvu vsaka taka, pa čeprav zgleda še tako majhna, stvar pomaga ustvarjati "big picture". Je še en košček več v sestavljanki, oz. če se izrazim z gozdarskim žargonom - pomaga dreveščku in učinkuje na gozd. Če prijav ni, potem ni težav in ni slabo delujočih organov in ni posledic za kršitve... in ni razlogov za nezadovoljstvo in spremembe, torej je vse b.p.. In če je vse krasno - zakaj se stoka, da je "vse" zanič? :scratch:

še vedno sem prepričana ,da jih je potrebno prijaviti policiji in Vursu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So sep 01, 2012 1:52 pm

Eden izmed naših primerov.. Nekdo ni cepil svoje psice že preko enega leta, psica je bila v pesjaku, umazanem, poklicali inšpektorja, tip je bil opozorjen, zgodilo se ni nič! Na koncu smo jo po čisto neuradni poti odvzeli nazaj, ker uradne poti niso storile čisto ničesar! Pa je bila prijava in vse, nekdo, ki pa mu ta žival pomeni kot otrok, pa dvomim, da ima živce, da se uradna pot zgane, sem pa prepričana, da se morajo čisto vsi zdajšnji in bodoči posvojitelji zavedat, da smo še ljudje, ki se bomo za "svojo" žival borili tako in drugače in kršitelj pogodbe NE BO ostal nekaznovan in žival SE BO ob kršenju pogodbe vrnila nazaj v društvo!
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 1:59 pm

Faraonke so naredile gnezdo v škatli od peki papirja :dash: Aaaaaaaaaaaaaa :fool: :fool: :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So sep 01, 2012 2:08 pm

Prijave morajo bit. In ko je dovolj prijav, ob katerih ni reakcije, se lahko dokazuje ali opustitev dolžnega ravnanja ali sistemsko napako. Če notranji nadzor ne naredi nič je tu še ministrstvo, pa je inšpektorat za JU, pa je varuh človekovih pravic, pa potem so tu še evropksa sodišča, če bi ravno bilo treba. Stvari se lahko vodi vzporedno, in če se ravno ne zgodi nič in se poseže vmes za dobro živali, potem pač, okej, mora bit pa še tisto formalno zraven, če bi hoteli upat na spremembe na boljše. Sicer ni nič in nikoli ne bo boljše, ker problema ni (razen kakšnega težaka sem in tja, pa še ti večinoma obupajo ali ker predolgo traja, ali pa zaradi česa drugega). Ja, je j*** in včasih se zdi da je vse skupaj boj z mlini na veter. In ja, človek pride do faze, ko razume tistega, ki gre kupit lopato in z njo kresne soseda po betici, ker se v 10 letnem sporu ni še nič rešilo. In ja, človek se vpraša zakaj bi se v tem psihopatskem svetu izpostavljal, ker z lahkoto dobi občutek, da ni podpore kjer in kadar bi morala bit. In potem imamo samo dve možnosti:
- al ugotovimo, da je itak vse okej in začnemo zlorabljat sistem še sami;
- al pa j*** ježa in se sprašujemo zakaj že?

Če bo dovolj tistih drugih, bo kdaj lahko mogoče boljše. Če jih ne bo, potem pač prispevamo svoje k svetu kakršen je. Menda je naša civilazicajija na točki samouničenja. Več ko bo tistih prvih, več je šans, da je ne bomo prestopili.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 2:16 pm

Tudi jaz mislim, da je treba narediti vse, da se muc vrne. In da so vsi predlogi, kako to doseči, dobrodošli. Mislim pa, da bi bili bolj koristni, če bi bili manj javno podani. Kje pa piše, da jih ne berejo tisti posvojitelji?
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 2:18 pm

Vsa ta zgodba je čist preresna za duškota. Vsaj ta čas, dokler še ni rešena.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So sep 01, 2012 2:22 pm

renata je napisal/-a:Kje pa piše, da jih ne berejo tisti posvojitelji?

Al pa drugi, ki se jim neumnosti plazijo po glavi, al pa bodoči... sej ni razlike, razen v tem, da eni so že težava, drugi pa so potencialna.
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 3:07 pm

Jaz bi predlagala, da se vsa sporočila na temo reševanja primera, ki vsebujejo podrobnosti, skrije do nadaljnjega -
dokler je primer v teku.

Upam tudi da se je vzporedno podala prijava proti kršitelju s priloženim slikovnim materialom in veterinarjevim popisom
mačkovega stanja.

Držim pesti zanj in za to da se najde tudi drugi mucek!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 3:15 pm

Drage mamce, lačna uboga muca je res uboga, ampak če jo boste samo futrale in nardile nič druzga, bo kmalu 1 + rečmo 4 ubogih lačnih muc, ki jih boste najbrž tudi še zmogle futrat, ampak kmalu bo (1 + 5) x rečmo 4 ubogih muc - a je to res tko težko razumet?! :O :dash:

In dragi najditelji, če boste vse najdene mucke "rešili" sami in jim, po možnosti premladim in valda da nepoštimanim, našli dom, itak da tak "kr neki", samo, da imajo pač dom in ste jih "rešili", boste s tem pljunili v faco in pobruhali krožnik samim sebi, pa še marsikomu zraven. A je to res tko težko razumet?! :O :dash:

In še tko mal, na splošno - dragi preštevilni...a lahko lepo prosim majceno uporabljate lastno glavo?

Danes je tak dan....grem mal spat, na mobitel bom nedosegljiva, vse vaše probleme in dileme in problemčke in dilemce in drobne izzivčke bom reševala malce kasneje. Vsi moji bojo pa pač spet morali počakat, kot kaže, da bo edina oseba, ki jih lahko reši, to sem jst sama, uspela najti čas in voljo in energijo. Vsega tega mi kar manjka, zaradi zgoraj zapisanih (in vseh nezapisanih) mjavkanj...

:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So sep 01, 2012 7:17 pm

Skuiki je napisal/-a:Jaz bi predlagala, da se vsa sporočila na temo reševanja primera, ki vsebujejo podrobnosti, skrije do nadaljnjega -
dokler je primer v teku.

To bilo bilo res najbolje, čisto za vsak primer ...
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 8:28 pm

A sem prevelik pesimist, če bom jutri pospravljala poletno garderobo? :( Nekako se mi zdi, da je konec s poletnimi cotami za letos. :girlsad: :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 8:34 pm

ogromna luža v mačji sobi :S ni produkt mačkov ampak vremena :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 8:46 pm

Jaz sem pa danes cunje obešala na obroke... 15 minut so visele, pa sm jih na hitro pobrala, čez ene pol ure sem jih spet obesla, pa so spet visele samo 15 minut pa sem jih morala pobrat... in to tako ene 3, 4 krat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 8:54 pm

saj jaz tudi :D samo iz drugih razlogov (obešene so notri, zarad vremena, ampak mi jih tamali mački vsake pol ure vse dol pomečejo. 8) ) takle mamo a ne :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 8:59 pm

Jaz sem danes uspela preprečiti Mušu, da vrečko s sipicami za jutrišnjo rižoto, ki jo je sunil, ne razvleče po celi spalnici.

Mogoče bi mogla tole pisat v uno temo o sreči. :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 9:23 pm

Pred parimi leti smo nepričakovano izgubili dedka, sedaj so nam naprave dale par dni, da se poslovimo od babice, ah... :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 9:32 pm

rozika, iskreno sožalje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 9:39 pm

žal mi je, rozika...ampak že to, da se sploh lahko posloviš, pomeni ogromno. Jaz se od svojega atija nisem mogla - še danes, po 12 letih, mi je težko pri srcu zaradi tega... :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 01, 2012 9:53 pm

Zdravniki pravijo da skoraj sigurno nič ne sliši, mogoče pa, ne vemo... Jaz sem se poslovila pred dvemi meseci ko je bila tudi v bolnici, takrat mi je bilo dano par dni,...Je pa še vseeno zelo hudo, ker mi je od sorodnikov najbolj pri srcu. Pa grozno je čakati klic, da so jo odklopili..... Lahko samo upam da ne trpi. :( Hvala za podporo.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov