Veterina MH

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 22, 2012 10:12 am

Re: Veterina MH

Pomembno obvestilo: prštimajte se, celotno osebje MH - jutri proti večeru se pride naša mala pasja opica cepit :devil: :O

Še tule javno obljubljam medaljo za hrabrost, če bo šlo kolkor tolko znosno.

Pojma nimam, v katerem trenutku je dobila hudo zamero do "poseganja vanjo" s strani vetov, ampak čisto zares res ne vem.... :girlsad: Lahko da je vsaj del problemčka tudi v meni, ker sem itak ena softička na igle v povezavi z živalmi - tko da bom presrečna, če mi vzamete opico in me pošljete magari po snedvič... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 22, 2012 10:31 am

Ma ne, v nabavo pejd tacajt. Veš, majo eno luštno štecunco zraven z igračkami in priboljški za boooooge male opice... ;) 8) :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 22, 2012 11:48 am

Danes je šel Izzy na pikico :) Bil je zelo priden, ni nič zacvilil :clap: Nima temperature, nima šuma na srcu, srce mu je delalo sto na uro (je blo malce grozno stat na mizi, medtem ko se ga pregleduje), ima 21,9kg kar je krasno! Dobil je še tablete proti zajedalcem in Frontline. Potem sva šla v trgovinico po jetrca, da sem ga malo nagradila za pridnost (kakšna pasja mati sem a ne, da nimam priboljškov kar sabo :P ). Full lepa klinika in zelo prijazno osebje :good:
In po dolgem času, nisem poslušala o predebelem lastnem psu, ki mora shujšat (prejšnji je imel skoraj celo življenje preveliko telesno težo, je bil moj lepi špehi :kiss: ). No, tale ne bo nikdar debel, sem se zaklela! ;)
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 24, 2012 7:33 am

jst sem pa čist :O še od včeraj zvečer! Vetka Tjaša je naredila osnovni pregled čist tko, kao u igri, kar v čakalnici, ko smo bli lih sami - mala pasja opica še porajtala ni, da ji kuka v ušesa pa po zobeh stika rofl glavno, da je ena nova persona na ful čebljala z njo in jo čohala, da je kar "perje frčalo" rofl No v glavnem, cela vesela je prestala "prvi del cepljenja", potem je pa skupaj z vetko in mojo taodločno hčerko šla v ambulanto, mama pa ven, kr neki mal po avtu brskat, da ji ja ne bi blo treba poslušat grozljivih in grozečih zvokov in rjovenja in ropotanja in razbijanja in.... :O
No na kar c-k sem bila poklicana nazaj :O - so ble že fertik! :clap: :yahoo: Pa vetka je rekla, da je bla ful pridna... :girlblush:

Skratka - medalja sledi, to pa zaprmej! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 24, 2012 8:15 am

:good: za vse vpletene. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe avg 24, 2012 8:18 am

:good:

res so čudežne, te vetke MH :) še sestrin Max, ki je sicer pravi panik, je bil pohvaljen, da je priden :angel:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 24, 2012 8:39 pm

Same pohvale z vseh koncev :) . Vsak dan sproti jih berem našemu Jakatu in upam, da enkrat septembra končno izpeljem projekt, da ga strpam v transporter... Uf :blush: Je bil pa naš pasji član že na obisku v ambulanti in so bili njegovi tudi čisto navdušeni :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 31, 2012 2:28 pm

Danes ponoči je malo manjkalo, da nisem moje male pasje lubice Pinke naložila v avto in kar v pižami letela na dežurno veterino (sem že brskala po internetu, da ugotovim, kje dežurajo tudi ponoči) :-(. Hvala bogu mi je uspelo Pinkino "nenavadno stanje" umiriti in lubika moja je stisnjena k meni zapančkala. Kljub temu je za mano neprespana noč in miljon dopoldanskih klicev iz službe domov, da sem preverjala kako je z njo. Med drugim sem poklicala tudi Veterino MH, kjer so me prijazno povezali z dr. Kosmač-evo. Rada bi se ji zahvalila za izčrpno pojasnilo o tem, kaj se je verjetno dogajalo s Pinko, za pomirjujoče in prijazne besede ter za nasvet kaj in kako sedaj. Hvala ker je imela toliko prijaznih in sočutnih besed zame in da razume kako sem se počutila ter da je dojela da sem skoraj na robu panike. Pinka je danes popolnoma normalna kot da se ni zgodilo nič :-). Dr. Kosmač-eva še enkrat najlepša vam hvala :-), pa seveda prijazni gospodični ki je sprejela moj klic :-).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 2:32 pm

In kaj je bilo s Pinko narobe?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 31, 2012 2:46 pm

naenkrat je zgledala kot da je v šoku (tak prestrašen obrazek in čist se je umirila), srček paji je razbijal tako, da je zgledalo kot da ima trebušne krče. Bila je čist nezaintersirana za vse, ni je zanimala Pupa ni se želela igrat, je bila pa prisebna in je prišla na klic, vendar se je takoj ulegla in gledala čist prestrašeno. In to brez vsakega razloga :O
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe avg 31, 2012 2:51 pm

In kaj naj bi bilo narobe? Podobno se dogaja s Polo že lep čas :( .
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 31, 2012 3:02 pm

Stanje naj nebi bilo povezano z rahlim šumom ki ga ima Pinka. Lahko je bil trenutni napad panike brez kakega razloga možno pa je da je tudi lažji napad epilepsije ali pa trenutna hipertonija zaradi razburjenja (veselje ob mojem prihodu iz službe). V kolikor bi se taka stanja začela ponavljati, bo potrebno opraviti preiskave tudi posameznih organov, da se najde vzrok oziroma, da se izločijo možne prej naštete bolezni.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Pe avg 31, 2012 3:04 pm

hvala
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 31, 2012 6:13 pm

Mene pa zanima,a je možno,da je Pinka tale napad simulirala, da bi pridobila več pozornosti?? Mi je zelo sumljiva v tej smeri :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 6:46 pm

bbpikica je napisal/-a:naenkrat je zgledala kot da je v šoku (tak prestrašen obrazek in čist se je umirila), srček paji je razbijal tako, da je zgledalo kot da ima trebušne krče. Bila je čist nezaintersirana za vse, .....

OK, tole bo zdaj mogoče precej "čudaško" izpadlo :girlblush: - ampak tkole nekako (brez izgleda o trebušnih krčih) sem jst, ene 2x/mesec, ko pride na dan diagnoza izpred 23 let: tahikardija, prolaps mitralne zaklopke. Pinka je imela tudi neke srčne težave, a se prav spomnim?

no po drugi strani pa - Pinka je res princeskica, tko da je možno tudi, da simulira revčko ubogo... 8) Ampak vsekakor bi jst osebno na to pomislila pod d, še pod b torej ne. Čeprav spet, po drugi strani - simuliranje revčkov ubogih je totalna fora mačk - mogoče se je pa nalezla catforitisa, te hude in trdovratne bolezni? :O ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 6:53 pm

Jaz tudi ne bi na simuliranje pomislila, pa imam tudi eno tako princeskasto čudaško panično histerično pinčico doma. Se pa bojim, da bo diagnozo težko postavit, če med napadom ne bo na kliniki. :girlsad:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 31, 2012 7:07 pm

Vixen je napisal/-a:Jaz tudi ne bi na simuliranje pomislila, pa imam tudi eno tako princeskasto čudaško panično histerično pinčico doma. Se pa bojim, da bo diagnozo težko postavit, če med napadom ne bo na kliniki. :girlsad:

ja dr. Kosmač-eva mi je svetovala, da naj če se napad ponovi poskusim posneti kako to izgleda, da bo potem vsaj malce lažje postavljati diagnozo oziroma izločati kaj ni, ker ponavadi se do takrat ko uspeš pridt na veterino vse skupaj že umiri in dejansko ne vedo kaj sploh iščejo, ker kot sem že omenila možnosti je kar precej kaj bi lahko bilo
Oaza88, tudi jaz sem se ustrašila da ima nekaj takega, zato me je pa grabila panika pa še sredi noči je blo, in Veterina MH ne dela :S , sam pravi vetka da napad skoraj sigurno nima povezave z njenim šumom na srčku :(
da pa je mogoče simulirala sem pomislila zato, ker zadnje dni izredno rine v naročje, si želi veliko pozornosti in na vsak način poskuša odrivati Pupo :dash: , zgaga mala, malce pa zato da bi se jaz potolažila :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 7:11 pm

bbpikica je napisal/-a:...malce pa zato da bi se jaz potolažila :blush:

Saj vem, bi ti ful rajši napisala, da se mala smotka samo dela... Ampak je po mojem vseeno fino, da poskušate ugotovit, kaj je za tem. Držim pesti, da ne bo nič hudega oz. še raje, da se sploh ne ponovi več.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Pe avg 31, 2012 7:15 pm

vixen naj se ti želje pozlatijo in v resničnost spremenijo :rose:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 31, 2012 9:19 pm

oaza, poznam dva psa, ki znata simulirati dihalno stisko, da bi dosegla kar hočeta.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Veterina MH

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov