nevidna bolha
debela Čopka in veliki Tiger (prej Freško)

Tiger pa je pravi velikan. Enkrat sva s fantom primerjala njegovo velikost s 1,5l plastenko ledenega čaja in je Tiger višji od nje za par cm. Drugače pa je tudi pravi "cartl", pride do mene in se vrže na tla, kot bi ga kdo ustrelil in se nastavi za božanje. Najraje je na okenski polici ali na balkonu, kjer opazuje ptičke, kužeke in druge muce. Ima eno zunanjo prijateljico, muco, ki jo greva večkrat obiskati, saj Tiger zelo rad gre ven in na povodcu gre ko kuža. Ko sem kupovala povodec, sem imela manjše probleme, saj mu mačji povodci noso bili prav in zdaj ima pasjega;).Je zelo pameten, ko bi rad šel na balkon, se postavi pred vrata, milo zamijavka, me s taco malo dregne in že ve, da mu bom odprla vrata. Ko dobiva s fantom obisk, jih pocarta njegova sestra Čopka, ko pa se obiski odpravljajo domov, jih pospremi Tiger, skoči na poličko na garderobni omari in tako ponosno sedi tam in se nastavlja, ker ve, da ga bo vsak, preden gre, pobožal v slovo.

To sta moja sončka, ki sta bila dudarja v Mačji hiši, zdaj sta pa zrasla v prava velikana! Imam ju najrajši na svetu.