Duško, hvala ti, da je škrlatnež poskrbel, da ga na forumih fejst sračkajo, ker mi razen norega krohota ni nič pomagalo premagnati hudega glavobola zaradi takih izjav (da ne rečem groženj), citiram: "Verjemite, da vam bom maksimalno zagrenil življenje, toliko denarja pa še imam!" (Moje pojasnilo: v slovenskem poslovnem svetu večinoma velja prepričanje, da ima prav tisti, ki si lahko najame dražjega odvetnika, kar se ponavadi seveda iskaže za resnično.)
In še danes prejeto s priporočeno pošiljko s povratnico, avtor isti kot zgoraj, citiram: "V prilogi (priloge ni, moja opomba) vam v celoti zavračamo obračun obresti (gre za zamudne obresti, moja opomba), ker jih smatramo kot neutemeljene."
Tako je danes v naši pravni državi (pravna država pomeni, da ima prav tisti, ki ima trenutno več denarja), da so posamezni podjetniki nad zakonodajo in določajo, kdaj ima upnik pravico (če sploh) zaračunati zamudne obresti.
Po drugi strani ti dacar, ko pride v kontrolo, nabije prihodke od zamudnih obresti, ki jih [url]nisi[/url] zaračunal, ker jih nisi smel (glej zgoraj) ali si jih nisi upal (glej še bolj zgoraj), bi si jih pa (po dacarjevo) moral.
Sem dobila namig, da lahko preživiš samo, če podpiraš kako stranko. Iščem torej stranko, ki bi me hotela, lahko je krvavozelena...
Ej duško, raje mračni srednji vek, kot ta nepredirna tema...