Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 11:23 am

Re: Daj si duška

Leia je napisal/-a:Zadnjič se je stlačila pod kavč, naslednjič je pokukala iz kuhinjske omarice (me je skoraj kap, ko sem jo odprla, ven pa kuka vsa presrečna mala muca ;) ), danes zjutraj je visela z vrha okenskega okvira ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolk me je tole zdej v smeh spravilo!!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 11:24 am

sej tamala išče nov dom ;) če te zanima, kam vse se še lahko stlači in od kod vse še lahko visi ... ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 12:03 pm

Caaaaaaaaaaats, a bi ti prišla kaj k nam naokoli? :blush: Mam še od lani nekaj obljubljeno, kar ti "hitro in kvalitetno narediš" ;) , no lahko počakaš, da bo konec licitacij in prineseš kaj zraven 8)

je za ene pet ur :girlblush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 1:29 pm

:offtopic: Duško, pogrešala sem ta forum in ne ga več biksat! Hvala! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 2:39 pm

Duško, hvala ti, da je škrlatnež poskrbel, da ga na forumih fejst sračkajo, ker mi razen norega krohota ni nič pomagalo premagnati hudega glavobola zaradi takih izjav (da ne rečem groženj), citiram: "Verjemite, da vam bom maksimalno zagrenil življenje, toliko denarja pa še imam!" (Moje pojasnilo: v slovenskem poslovnem svetu večinoma velja prepričanje, da ima prav tisti, ki si lahko najame dražjega odvetnika, kar se ponavadi seveda iskaže za resnično.)

In še danes prejeto s priporočeno pošiljko s povratnico, avtor isti kot zgoraj, citiram: "V prilogi (priloge ni, moja opomba) vam v celoti zavračamo obračun obresti (gre za zamudne obresti, moja opomba), ker jih smatramo kot neutemeljene."

Tako je danes v naši pravni državi (pravna država pomeni, da ima prav tisti, ki ima trenutno več denarja), da so posamezni podjetniki nad zakonodajo in določajo, kdaj ima upnik pravico (če sploh) zaračunati zamudne obresti.

Po drugi strani ti dacar, ko pride v kontrolo, nabije prihodke od zamudnih obresti, ki jih [url]nisi[/url] zaračunal, ker jih nisi smel (glej zgoraj) ali si jih nisi upal (glej še bolj zgoraj), bi si jih pa (po dacarjevo) moral.

Sem dobila namig, da lahko preživiš samo, če podpiraš kako stranko. Iščem torej stranko, ki bi me hotela, lahko je krvavozelena... :bad:

Ej duško, raje mračni srednji vek, kot ta nepredirna tema... :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 2:46 pm

Še to: mali pir ima point samo, če jih je cela šteka! 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor To avg 28, 2012 2:53 pm

O vis a ti še nisi dojela, da živimo v dobi psihopatov? Pa se prav nič ne hecam in menda se ne reče zastojn psycho paths :D

Sicer pa se kot nepoboljšljivi optimist ne bom strinjala s tabo, da ima prav tisti, ki ima več denarja :P (čeprav škodi res ne. Denar namreč. Se vsaj kdo drug namesto tebe j*** s sranjem :rolleyes: )
Btw. a v izterjavo pa ne moreš dat?
Pa še en btw. - uteži so zakon! :D

P.S.
A danes pa preverjeno gledamo? :scratch:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 3:06 pm

Nepoboljšljiva optimistka, izvršba pomeni, da bom najmanj tri leta brez denarja, pa še to je bolj znanstvena fantastika (še kdaj do denarja priti, namreč). :bad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor To avg 28, 2012 3:19 pm

Zato se pri nas na vse kriplje trudimo, da delamo s čim manj domačimi podjetji in tiste, s katerimi poslujemo, preverjamo podolgem in počez. Večina jih ni še slišala za plačilno disciplino, pristojne službe, ki naj bi urejale to področje, pa jih s svojim nedelovanjem podpirajo.
Si poskusila s kompenzacijami?
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 3:21 pm

Huh... mam idejo tudi za to, ampak je iz preventivnih razlogov pred mrhovinarji ne smem napisat :D Ampak... no.... uteži so zakon if U know what I mean. :rolleyes: Pa lepa beseda lepo mesto najde tudi pravijo. Sicer pomagam, če jo nosi pravi... :angel: :D drugače je pa first aid kit tam v uni temi za preganjenje slabe volje, če se ne motim. Sicer ne zagotavlja poplačila, ampak vsaj čakanje nardi zabavno...
:D
Sicer pa v resnici nič fajn ni tole... :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 3:24 pm

sleepy je napisal/-a:Sicer pomagam, če jo nosi pravi...

Ne, ne pomagam, kaj mi pa je? :fool: PomagA, če jo nosi pravi, sem hotla napisat. Jaz sem lahko edino v napoto :fool: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 3:32 pm

fiorina je napisal/-a:Caaaaaaaaaaats, a bi ti prišla kaj k nam naokoli? :blush: Mam še od lani nekaj obljubljeno, kar ti "hitro in kvalitetno narediš" ;) , no lahko počakaš, da bo konec licitacij in prineseš kaj zraven 8)

je za ene pet ur :girlblush:

Sem prinesi, pa zrihtamo 8) ti lahko ješ, dokler se zadeva ureja :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 4:16 pm

a celih pet ur :blush: , pa imaš tako poln hladilnik? :P
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 4:25 pm

Tjah, tkole je: midva z Melkotom itak deliva delo, se pravi, vsak dve uri pa pol; ker sem hitra, je to ura pa pol; od tega boš nekaj časa kavo kuhala (da se ne počutiš čist nekoristno), pa pila, pa šla lulat, pa mačke čohala, pa na mob gledala, in za unih 10-15 min, kar boš dejansko jedla, bomo že kaj najdli :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 28, 2012 5:01 pm

Viva mi je ravnokar vitergine odnesla. :O
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 5:10 pm

:O J za njo teči, oa jih vzam, kaj kle po forumu pisariš?!? :fool: To ni za mačke! :fool:
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 6:01 pm

moksa je napisal/-a:Si poskusila s kompenzacijami?

Ha, ha, nimam dolgov, samo terjatve!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 9:48 pm

Duško, meni je dans tak hudo za moje fante :(
Eden ma jutri operacijo kolena, potem se pa selim za en teden k njemu da mu lahko mal pomagam karkoli bo že rabu. Vsaj to mu je blo prizanešeno da ni rabu nič čakat, ker je športnik in so ga naprej vzeli.
Tadrugi pa se seli od doma in mu res ni lahko tale moment.
Duško a veš da rajši vidim da se meni hudo dogaja kukr njima :( dej ti to malo zrihtej. P asej vem, da sem včasih mal drama queen ampak tole kar se dogaja res ni okej in je kr zaskrbljujoče.
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 28, 2012 11:07 pm

Ja no, Didi, če imaš veliko fantov, imaš tudi veliko skrbi.

Kaj pa jaz, ko jutri 7 mačk na veterino peljem? Sem si napisala seznam, kdo mora iti, pa kaj naj tam z njim delajo. Da slučajno ne bom peljala napačnih....

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 29, 2012 8:30 am

OO sedem naenkrat, hudo. Ko sem jaz pred leti peljala 6 mojih najdehih, ki so bili vsi stari od 7 do 10 mesecev, torej ne ravno majhni, sem imela problem kam jih naložiti. Eno košaro sem imela sama, dve sem si izposodila, dve mački sem naložila kar v plastični koš za perilo in ga fajn zaprla, ob straneh so itak reže tako, da je bilo zračno, eno tanajbolj scrkljano pa v naročju. Vet. je hotel, da pripeljem vse naenkrat, da mi lahko upošteva popust ene sterilizacije. Kako so ljudje tam gledali debelo, še bolj pa potem, ko sem kasneje isti dan še napol omotične nosila nazaj v avto :D .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov