Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 7:27 am

Re: Daj si duška

Pri nas podobno (z oknom, pri katerem je voda tekla noter, vred :S ).
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 7:28 am

WOOOOOOW, Duško ima TRINAJST TISOČ!!!!!! odgovorov v temi!!!! :O :O :O :clap: :clap: :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če avg 23, 2012 7:35 am

slavica je napisal/-a:ni hudiča, samo močan veter in dež, lomi veje, v eni sobi je pri oknu voda not udarila, ampak toče
pa ni, dobro je :angel:

Mi je žal za drevesa, ampak blagor vam :( Jaz se sploh ne spomnem več, kako izgleda dež. Na vrtu nimamo več razpok ampak prave jarke, vse se suši, ptiči prihajajo odprtih kljunov k nam po vodo, ježev ni bilo še nikoli tako malo kot letos, še polži so izginili. Nekaj napovedujejo za nedeljo, upam, da bo res, ker takole ne gre več.
Še celo tramontana bi mi pasala, katere se sicer bojim kot pasjeglavcev...
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 7:43 am

ojoj, moksa, upam, da bo kmalu dež tudi pri vas ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:08 am

moksa je napisal/-a:
slavica je napisal/-a:ni hudiča, samo močan veter in dež, lomi veje, v eni sobi je pri oknu voda not udarila, ampak toče
pa ni, dobro je :angel:

Mi je žal za drevesa, ampak blagor vam :( Jaz se sploh ne spomnem več, kako izgleda dež. Na vrtu nimamo več razpok ampak prave jarke, vse se suši, ptiči prihajajo odprtih kljunov k nam po vodo, ježev ni bilo še nikoli tako malo kot letos, še polži so izginili. Nekaj napovedujejo za nedeljo, upam, da bo res, ker takole ne gre več.
Še celo tramontana bi mi pasala, katere se sicer bojim kot pasjeglavcev...

isto mi pravi mami, ki je iz drugega konca, jim že napovedujejo redukcijo vode :girlsad: .
Duško, zrihtaj dež po celi državi, res ga je treba :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:11 am

V Celju malo dežuje, tema je pa ko v riti. Zdaj pa ne vem, al je to za :yahoo: al za :dash:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:12 am

to je naša tema šla k vam :D , nič bat, je dobra tema :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če avg 23, 2012 8:16 am

moksa je napisal/-a:Jaz se sploh ne spomnem več, kako izgleda dež.

Dež? :O Kaj je to dež? :rolleyes:

V bistvu je grozno bit tako blizu vode in gledat kako bo vse do konca dehidriralo... :girlsad:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:22 am

Juhu v Ljubljani je majčkeno zalilo...upam da bo še. Je pa drugje še huje Primorska in Dolenjska je katastrofa, pri nas na vikendu bo zmanjkalo vode v zbiralniku (se steka s strehe itd.) pa je precej velik, rastline so dobesedno ožgane, ptički prihajajo pit vodo...upam da tudi ježki in ostale živali. :(
Najboljš mi pa je, ko ljudje sploh ne pomislijo na posledice (kao ah sj je poletje mora bit vroče)...dokler jih na to na svoj bombastičen način ne opozorijo mediji, sam tko je...premalo vode= suša= manj pridelkov in manj električne energije = dražja cena hrane in dražja cena elektrike, ker jo bomo morali kupovati drugje.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:44 am

Tole se loh kar meni zahvalite, namreč kličem dež bolj uspešno od indijancev. Tudi uni prejšnji naliv en teden nazaj je bil moje delo. :angel:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:48 am

Kaj si mogoče obula danes kakšne nove platnene čeveljce? :D :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:52 am

taperverčki je napisal/-a:Tole se loh kar meni zahvalite, namreč kličem dež bolj uspešno od indijancev. Tudi uni prejšnji naliv en teden nazaj je bil moje delo. :angel:

Super, greš lohk na en mini road trip po Sloveniji, da še ostali kaj dobijo? :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 8:55 am

Cats, to lih ne. Sem pa včeri zvečer drugič letos špricala svoje parkirišče s pesoodganjalnim sprejem (ultrazvočni mi je crknil). Prvič sem pa prejšnjo sredo zvečer. Lani so ble izkušnje enake: če zvečer našpricam, drugi dan brez izjeme dežuje. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 9:00 am

Dej posodi ti meni malo tale sprej.... tukaj se že cela drevesa sušijo...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 9:09 am

Če nimaš magičnih sandal :D pogledam ven, si rečem, ok, je nehalo, potegnem ven TISTE sandale in začnem pobirat stvari, ki jih rabim za ven, čez 5 minut pogledam še enkrat - ja, spet pada :good: Pa radar pravi, da bo padalo še uro-dve :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 9:18 am

Valjda bo še padalo, sem kar krepko našpricala. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 9:22 am

hvala, tpv :good: naši paradižniki (tisti z licitacij :) ) so ti hvaležni :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 10:42 am

Fajn se je ulilo. Zjutraj je bilo vse rumeno zjutraj, ker je sonce vzhajalo, pa je bilo prekrito z oblaki in meglico/dežjem. Je čez gore dež prišel, se je prav vidlo kako se siva zavesa premika... je ful grmelo in pihalo, zdaj se je pa zlilo in se gore spet vidijo, sonce sije in popoldne bo spet vroče.

Upam, da še do vas nižje dol pride dež.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 23, 2012 10:43 am

Pri nas je bila tudi tema , ko je deževalo- ob dveh ponoči, bila huda nevihta, se je pa pol shladilo in je blo zjutraj okoli osme 17stopinj, danes največ do 26, kak fajn, da ni več tak vroče :dance:

Pa duško , dež za vse, vredi?
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če avg 23, 2012 12:03 pm

sleepy je napisal/-a:
Lakis je napisal/-a:Mene ne moti toliko, če kakšno zavetišče nima uporabnega dovoljenja...

Ja sej, zato pa smo banana republika. Ker je stopnja tolerance za nezakonitosti hudo visoka. Enega ne moti eno, drugega nekaj drugega... in splošna toleranca do kršitev se povečuje. Posledično se marsikdo ne zaveda niti lastnih pravic, če pa se jih zave, pa pogosto ne ukrepa, ker so to res sitne reči. Pa več ali manj nobenemu ni prav, da imamo sranje, pa da pravna država obstaja bolj v glavah sanjačev kot pa v resnici, pa noben noče bit nategnjen, ampak nardila pa večina tudi ne bi nič. Vedno mora nekdo drug nardit nekaj drugega in nikakor tistega, kar počne, če si že drzne kaj početi. Ali bi moral pomagat ljudem namesto živalim, ali bi moral rečt to in ne tistega, glasovat tako in ne drugače, verjet temu in ne onemu, pod prste gledat tistemu in ne temu... you name it. Ker če ne nardiš vse "tisto" potem ne smeš niti "tega"... :fool: In potem se čudimo, da se ne ve kdo pije in kdo plača in kdo nas je usput nategnil. Kupimo pa itak vsak bullshit, samo da je lepo zapakiran...

Tko, za lepši večer in mogoče v razmislek: http://tvslo.si/predvajaj/rado-pezdir/ava2.140028306/

Čisto vsi smo kršitelji pravil, samo vsak po svoje .... eni hodimo z odvezanimi psi tam kjer po zakonu ne bi smeli (čeprav imamo boljši nadzor nad njimi kot drugi nad privezanimi), drugi vozijo prehitro, parkirajo tam kjer ne bi smeli, tretjim se zdi da je pes zelo srečen samo na ograjenem vrtu in razgledu z balkona (pri čemer so še vedno znotraj zakonskih okvirov pa grejo precej čez čez moje lastne sprejemljive kaj so normalni pogoji za življenje živali), četrti spet kaj drugega ...
Glede vsega pa se mi zdi pravilno da se postavijo zakonske omejitve in nadzor nad upoštevanjem le-teh, kar v končni fazi vodi do javne uprave tako ali drugače, tudi če so nekatere omejitve neživljenske v praksi .. pa dvomim, da si kdo drug želi drugačnega nadzora kakšne vaške straže, ki bi ti lahko izstavila račun, ker hodiš okrog z odvezanim psom. :lol: Zato pa še vedno trdim enako koga je v tem primeru za krivit za neučinkovit nadzor.
V vsakem primeru pa imeti do vsega neko kritično distanco in presojati po lastni zdravi pameti te vsepovsod prisotne kršitelje pravil. Vsaj tako delam jaz. ;)
Bolj pasja kot mačja ..... zaenkrat :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov