udomačen tiger
Re: Daj si duška

Moderator: andreja
udomačen tiger
udomačen tiger
knedl je napisal/-a:leia kaj pa če se za vsak slučaj kej kmal vidmo še kje, da ne bomo slišal da si lepega dne pozabla dihat?
udomačen tiger
slavica je napisal/-a:dragi duško, še tole ti povem, potem te pa pustim pri miru - a lahko prosim naša Sisi pozabi, kako
se predali odprejo?
udomačen tiger
slavica je napisal/-a:no, evo. Zdaj je pa res že zadnji čas, da me mine optimizem oz.utopizem
udomačen tiger
Skuiki je napisal/-a:V prostorih zavetišča mora biti oglasna deska, na kateri se objavljajo podatki, pomembni za delo zavetišča. Imetnik zavetišča mora iskati skrbnike živali tudi preko sredstev javnega obveščanja, ki so pripravljena tovrstna obvestila objavljati zastonj. Imetnik zavetišča ima lahko spletno stran na internetu, na kateri so fotografije in osnovni podatki vseh najdenih živali (spol, starost, kje in kdaj je bila najdena).
(8. člen Pravilnika o pogojih za zavetišča za zapuščene živali)
Me je pa vedno zanimalo, čemu naj bi potem služile objave o najdbi živali (ne o živalih, ki že iščejo nov dom), če objavijo le del najdenih živali in po kakšni logiki se tam žival znajde ali ne znajde. Imaš namreč kar nekaj spletnih strani zavetišč, kjer izgleda da niso v zadnjem času sprejeli prav nobene živali.
Nekako se mi zdi seveda logično, da zavetišča ne objavijo živali, ki so čipirane in imajo na čipu podatke, s pomočjo katerih takoj najdejo lastnika.
Vixen je napisal/-a:Lenčija pusti na miru, on je čisto neškodljiv
sleepy je napisal/-a:Z zavetiščarskim bullshitom naj se pa uzalud j*** kdo drug!
udomačen tiger
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a:Sem ravnokar srečala in prečohala tri male stafordske babe v skupni starosti 9 mesecev![]()
udomačen tiger
udomačen tiger
udomačen tiger
zvesti pes
visinnox je napisal/-a:Tale sleepy vodi zelo, zelo zanimive samogovore, mi je žal, da kaj več ne razumem, pa očitno tudi drugi ne, ker so še vedno bolj samogovori.
Vseeno, bravo sleepy, vsaj nekaj informacij pa le razumem...
visinnox je napisal/-a:Tale sleepy vodi zelo, zelo zanimive samogovore, mi je žal, da kaj več ne razumem, pa očitno tudi drugi ne, ker so še vedno bolj samogovori.
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost