moksa je napisal/-a:sleepy je napisal/-a:Odgovarja se le donatorjem in zvestim vernikom
Donatorjem se ne odgovarja v kolikor niso
obenem tudi zvesti verniki. Sprobano.

Res sem bila površna. Je dobro bit natančen.
Predvsem se ne odgovarja tistim, ki sodelujejo na spletnih mestih, kjer sodeluje Šlepi (uporabljam Šlepi namesto Sleepy, da ne bo spet težav z razumevanjem zaradi (morebitnih) šumnikov

), pa ne nastopajo v vlogi izstavljalcev računov. Naklonjenost MH je dodaten razlog za neodgovor. Sem prepričana, da bi npr. Nika nemudoma dobila izčrpen in, kakopak,
iskren odgovor, pa ji zato ne bi bilo treba donirati niti enega samega centa, čeprav je celo med posvojitelji MH.

Patricija je napisal/-a:jaz bi tudi rada vedela..........

To je bil moj odgovor Catlady na tole:
Catlady je napisal/-a:I see your point now

moksa je napisal/-a:Patricija, ne pretiravajmo, prosim. Ne vidim razloga, da se evtanazijo sploh omenja, res.
Pratiravat res ni treba, razlogov za verjeti pa tudi ni. Za začetek recimo za verjeti, da so psico res odlovili v četrtek. Glede na njihovo
iskreno in promptno podajanje informacij, pa spotikanje ob lastno iskrenost, empatijo in pamet, jaz ne vidim razlogov za jim verjet karkoli, glede na to da pa so sami mislim da v svojem
prvem postu zapisali, da gre za agresivno psico pa zna bit, da strahovi niso ravno neupravičeni. Protokoli pa so sicer jasni in predpisani. Lastnik ima 8 dni časa, da psico zahteva nazaj. Je sicer hec tole in strašno fer do vseh, ki so se za psico trudili. Nikako ne morem najti razloga s katerim bi tišino lahko opravičila. Če gre za označeno psico, bi bilo lepo, da se vsem prej omenjenim pove za kaj je šlo, če pa gre za neoznačeno, ki morda ima lastnika, potem pa ima lastnik 8 dni časa, da jo zahteva nazaj (tudi če jo je zapustil. Včasih ljudje v stiski odreagirajo pač kot vejo in znajo, lahko tudi neracionalno, lahko je tudi poskušal z oddajo psice v zavetišče po uradni poti, pa se je zataknilo pri nerazumevanju zavetišča za stiske drugih...), pa bi bilo lepo, da je kje objavljeno, da se psica tam nahaja, kot znajo objavit za ostale neoznačene pse. Torej običajno sicer vedo kako in kaj, včasih pa pač ne... a ne. Po potrebi. No, al pa mogoče po možnostih, da zgodba gane do globin verniških denarnic, kdo bi vedel.
Didi, go get 'em!