Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 2:55 pm

Re: Daj si duška

sleepy je napisal/-a::yahoo: :good:
;)

jaz bi tudi rada vedela..........

Moksa hvala. Sedaj vsaj upanje obstaja .Dokler pa ne bo tudi slikca na njihovi spletni strani in potegnjeno iz arhiva sploh ne verjamem nič, pa še po objavi komaj. Če ne bo nič o njej, si lahko celo potem mislimo, da so jo dali "spančkat" za vedno. :( Saj danes lahko prav vsak najde izgovor, da je določen pes nevaren, še sploh če se ne pusti takoj crkljati in je treba z njim dalj časa delat kar se socializacije tiče. Ampak upanje pa sedaj obstaja.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po avg 20, 2012 3:25 pm

Patricija, ne pretiravajmo, prosim. Ne vidim razloga, da se evtanazijo sploh omenja, res.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 3:37 pm

Dragi duško, danes teden začnem z maturo in bi ti ba neskončno hvaležna da če maš kje kake veze da jih uporabiš in se zmeniš da jaz tole nardim. Kakšno držanje pesti pa tudi ne bo odveč :angel:
wish me luck!
od vas se do nadaljnega poslavljam ker je čepenje za knjigami blazno zabavna zadeva vaša Didi :dash:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po avg 20, 2012 3:41 pm

Didi, :praising:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po avg 20, 2012 3:45 pm

Didi, srečno. Ena zate :good:

Slika
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 20, 2012 4:06 pm

Didi bomo držali vse pesti in tačke, pa ni :devil: , da ne bo kaj pomgalo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po avg 20, 2012 4:37 pm

moksa je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Odgovarja se le donatorjem in zvestim vernikom

Donatorjem se ne odgovarja v kolikor niso obenem tudi zvesti verniki. Sprobano.

Slika Res sem bila površna. Je dobro bit natančen.
Predvsem se ne odgovarja tistim, ki sodelujejo na spletnih mestih, kjer sodeluje Šlepi (uporabljam Šlepi namesto Sleepy, da ne bo spet težav z razumevanjem zaradi (morebitnih) šumnikov :fool: ), pa ne nastopajo v vlogi izstavljalcev računov. Naklonjenost MH je dodaten razlog za neodgovor. Sem prepričana, da bi npr. Nika nemudoma dobila izčrpen in, kakopak, iskren odgovor, pa ji zato ne bi bilo treba donirati niti enega samega centa, čeprav je celo med posvojitelji MH. :devil:

Patricija je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a: :yahoo: :good:
;)

jaz bi tudi rada vedela..........

:D To je bil moj odgovor Catlady na tole:
Catlady je napisal/-a:I see your point now :) :D

moksa je napisal/-a:Patricija, ne pretiravajmo, prosim. Ne vidim razloga, da se evtanazijo sploh omenja, res.

Pratiravat res ni treba, razlogov za verjeti pa tudi ni. Za začetek recimo za verjeti, da so psico res odlovili v četrtek. Glede na njihovo iskreno in promptno podajanje informacij, pa spotikanje ob lastno iskrenost, empatijo in pamet, jaz ne vidim razlogov za jim verjet karkoli, glede na to da pa so sami mislim da v svojem prvem postu zapisali, da gre za agresivno psico pa zna bit, da strahovi niso ravno neupravičeni. Protokoli pa so sicer jasni in predpisani. Lastnik ima 8 dni časa, da psico zahteva nazaj. Je sicer hec tole in strašno fer do vseh, ki so se za psico trudili. Nikako ne morem najti razloga s katerim bi tišino lahko opravičila. Če gre za označeno psico, bi bilo lepo, da se vsem prej omenjenim pove za kaj je šlo, če pa gre za neoznačeno, ki morda ima lastnika, potem pa ima lastnik 8 dni časa, da jo zahteva nazaj (tudi če jo je zapustil. Včasih ljudje v stiski odreagirajo pač kot vejo in znajo, lahko tudi neracionalno, lahko je tudi poskušal z oddajo psice v zavetišče po uradni poti, pa se je zataknilo pri nerazumevanju zavetišča za stiske drugih...), pa bi bilo lepo, da je kje objavljeno, da se psica tam nahaja, kot znajo objavit za ostale neoznačene pse. Torej običajno sicer vedo kako in kaj, včasih pa pač ne... a ne. Po potrebi. No, al pa mogoče po možnostih, da zgodba gane do globin verniških denarnic, kdo bi vedel. :S :negative:

Didi, go get 'em! Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 4:59 pm

Leia je napisal/-a:razbil se mi je krožnik, na katerem sem si nato porezala podplat.

Čist frišno odkrita še neka podplutba na tadrugem podplatu. :rolleyes: Vzrok neznan, kapadruzga :rolleyes:

Didi, glede na količino polpismenih ljudi, ki so maturo menda nekako naredili, sem prepričana, da tebi ne bi smela delati nobenih težav.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 5:32 pm

Duško, mačica, za katero sem te prosila, je sicer bolje, kar se tiče prve krizne situacije (in jaz sem danes prestala prvi dan ponujene ti kazni 8) ), a se je pokazalo spet nekaj novega in ostaja v hospitalu do srede. Če bo z njo vse v redu, ti v zameno ponujam še en teden ponižnega prenašanja šefovega kakršnegakoli že obnašanja. Tud muksnila ne bom, obljubim!
:angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 5:34 pm

ojej, oaza88, se je meni že takoj zdelo, da je bilo tisto tvoje zadnje duškanje povezano s PMS-om tvojega šefa :P
držim pesti za tamalo <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 9:28 pm

Naj***** smo ga, Šlepka bo začela gvihtat. :O :scare:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 9:31 pm

Leia je napisal/-a:ojej, oaza88, se je meni že takoj zdelo, da je bilo tisto tvoje zadnje duškanje povezano s PMS-om tvojega šefa :P
.....

ej ne ne, pa ni bilo, res ne! PMSanje sem totalno ponižno sprejemala, izključno zavoljo deala, ki sva ga nardila z Duškotom. Tisto tazadnje razbijanje stene z glavo (ali glave s steno, kakor pač obrneš :lol: ) je bilo totalno izven zgodbe s tamaučko. Tisto tazadnje je zdaj mimo :good: (no - v bistvu ni mimo, pričakujem nadaljevanje... :fool: ampak Duško mi je dal olajšanja in sem ql 8) ) - s tamalo pa še traja... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 9:46 pm

Ni vse tako črno kot izgleda, :) tole je del pisma, ki nam ga je poslala dijakinja 3.letnika, ki piše seminarsko nalogo na temo odnosa do živali.

Spoštovani,

že dlje časa spremljam vaše delo in čisto brez kakršnegakoli pretiravanja menim, da ste vi in vaš zavod v Sloveniji poglavitno odgovorni za vsakršno izboljšanje razmer na področju brezdomnih mačk in odnosa lastnikov do svojih mačk v zadnjih letih. Od osveščanja ljudi o prednostih notranjega bivanja in zgodnje sterilizacije/kastracije, oskrbe ogromnega števila mačk, ki bi sicer brezupno tavale okoli ali končale pod avtomobilskimi gumami, do nenazadnje odprtja prve ambulante za brezdomne muce v Sloveniji in postavitve prav strahotno nizkih cen za sterilizacijo/kastracijo, vse s ciljem, da bi se na tem področju le kaj premaknilo. No, ne gre brez opombe, da ste ob vsem tem seveda škodili ubogim ostalim veterinarjem, ki kasirajo ogromne profite pri tovrstnih posegih, bog pomagaj, saj to je degradacija veterinarske stroke! Pa seveda, služite na polno, saj si drznete pobrati celih 40€ posvojnine za vsako mačko, ko pa je vsem jasno, da hrana, splošna namestitev, razglistenje, razbolhanje, cepljenje, test na levkozo, sterilizacija/kastracija ter vsi ostali veterinarski stroški, niti približno ne nanesejo toliko. Aja, pa ne smem pozabiti še tega, da zahtevate kvalitetno prehrano, samo zato, da bi ljudje potem kupovali v trgovini Super Čombe in bi vi imeli še več profita.

Šalo na stran, čeprav moram reči, da se vedno dobro nasmejem vsem najnovejšim "nabulozam" o vaših kvazi skritih namerah, ki jih preberem na internetu. Skratka, želim povedati, da sem zelo vesela, da vas Slovenci imamo, spoštujem vaše delo in si res želim, da bi vam uspelo tudi v situaciji z zavetiščem Maribor, ker si to zaslužite in sem prepričana, da bi bilo zavetišče vodeno z vaše strani lahko za zgled vsem ostalim.

......

Na mladih svet stoji, res upam, da bomo s svojim delom, pa čeprav včasih izgleda popolnoma brez smisla, vsaj malo vplivali na odnos do živih bitij in do sveta mlajših generacij. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 10:06 pm

:goodpost:

renata je napisal/-a:Naj***** smo ga, Šlepka bo začela gvihtat. :O :scare:

Mhm. :lol: In to danes. DANES!!! 8)

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 6:05 am

helena je napisal/-a:Ni vse tako črno kot izgleda, :) tole je del pisma, ki nam ga je poslala dijakinja 3.letnika, ki piše seminarsko nalogo na temo odnosa do živali.

....

omojbog, ma sem dobila kurjo polt - ja, takle zapis je pa kot Redbull skurjenemu športniku, aneda! :clap:
Bravo, čim več takih! :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 6:30 am

krasno branje :good:

Oaza88, držim pesti za malo mucico :angel: .
"moje" male, v soboto sterilizirane, pa ni nikjer več :girlsad: .
Prihaja pa spet redno Lojze lojzasti, mi bo pa ja končno uspelo spravit
to brihto staro na kliniko :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 7:03 am

No tole pismo mi je prav polepšalo jutro.... čimveč takih!!! :clap: :yahoo: :good: :good: :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 7:43 am

oaza88 je napisal/-a:
Leia je napisal/-a:ojej, oaza88, se je meni že takoj zdelo, da je bilo tisto tvoje zadnje duškanje povezano s PMS-om tvojega šefa :P
.....

ej ne ne, pa ni bilo, res ne! PMSanje sem totalno ponižno sprejemala, izključno zavoljo deala, ki sva ga nardila z Duškotom. Tisto tazadnje razbijanje stene z glavo (ali glave s steno, kakor pač obrneš :lol: ) je bilo totalno izven zgodbe s tamaučko. Tisto tazadnje je zdaj mimo :good: (no - v bistvu ni mimo, pričakujem nadaljevanje... :fool: ampak Duško mi je dal olajšanja in sem ql 8) ) - s tamalo pa še traja... :girlsad:

A mava istega šefa? Ker moj tud PMS-ja na polno...pa da vidm če lohk kak deal z Duškotom nardim, da bo vsaj kej koristnga iz tega. :dash: :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 8:31 am

sleepy je napisal/-a:
renata je napisal/-a:Naj***** smo ga, Šlepka bo začela gvihtat. :O :scare:

Mhm. :lol: In to danes. DANES!!! 8)

Slika

Jaz bom pa samo tole rekla, pol grem pa naprej. 8) Jst, energy drink, uteži in bodyrock - dangerous combination! Slika

P.S.
JBG naje*** so! KJG 8)
:D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 21, 2012 8:41 am

mladi samček, ki zadnje dni prihaja jest, iz koruze, kamor ga je očitno nekdo zavrgel :girlsad: ,
saj je izredno prijazen, sili v hišo in je v odličnem stanju (razen da je malo presuh)

Slika
Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost