Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 7:08 am

Re: Daj si duška

Bosch za muce 10kg.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 7:44 am

slavica, te bo čakala še ena vreča telih briketov k helena pravi če je ok?
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 8:02 am

mi je kar nerodno zdaj, stokrat hvala :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 8:11 am

Donacija nakazana.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 20, 2012 8:38 am

Patricija je napisal/-a:Meni je pa hudo, ker ne vem ali je tista psička tam na Vrhniki še vedno prepuščena sama sebi ali končno že ujeta. Zaradi molka pristojnih mi prihajajo v misli različni grdi scenariji.

po zadnji informaciji, naj bi bila psička od petka v zavetišču Horjul, sicer na njihovem forumu ni nič objavljeno, tako da upam da tale informacija drži
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 8:54 am

jz bom pa sam tole rekla (nima veze z ničemer od prej napisanega):
:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 9:19 am

Jaz pa cel teden nisem imela časa duškati. Sem itak pol svojih grooooznih problemov že pozabila :P

V glavnem, moj teden v (samo)poškodbah: razbil se mi je krožnik, na katerem sem si nato porezala podplat. Potem sem zaloputnila vrata, pri čemer je bila moja roka seveda na podboju. Potem me je pod pazduho pičila čebela (in sem še 10 minut strašila okrog z želom), malo zatem me je pičil komar tako, da je nastala gromozanska bula. Naključnih zaletavanj v vse mogoče stene/strope itak ne štejem več. Hud prehlad pa najbrž ne šteje med poškodbe al kako? :S
Včasih se res vprašam, kako mi je uspelo preživeti do zdaj :S

Slavica, na tem forumu se vedno najde veliko prijaznih ljudi, pripravljenih pomagati. :angel:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po avg 20, 2012 9:27 am

bbpikica je napisal/-a:
Patricija je napisal/-a:Meni je pa hudo, ker ne vem ali je tista psička tam na Vrhniki še vedno prepuščena sama sebi ali končno že ujeta. Zaradi molka pristojnih mi prihajajo v misli različni grdi scenariji.

po zadnji informaciji, naj bi bila psička od petka v zavetišču Horjul, sicer na njihovem forumu ni nič objavljeno, tako da upam da tale informacija drži

Sem postavila vprašanje (ne samo jaz) tudi na forumu, čakam na odgovor.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 9:28 am

leia kaj pa če se za vsak slučaj kej kmal vidmo še kje, da ne bomo slišal da si lepega dne pozabla dihat? :O
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po avg 20, 2012 9:44 am

Hvala moksa

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 9:59 am

Sm pršla v službo po dopustu...pa mi je blo za zjokat k sm mejl odprla. Tok sr**** v enem tednu pa še od tega je bil en dan praznik?! Pa dobr ok, sm začela kidat lepo po vrsti...pol mi pa prjateljica sporoči, da je njena kuža ful boga (je že v letih pa jo tačke dajejo) in da bo sicer še mal počakala sam da če bo pa prehudo jo bo pa morala dat uspavat. No in pol sm se pa res kr zjokala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 10:36 am

moksa je napisal/-a:Sem postavila vprašanje (ne samo jaz) tudi na forumu, čakam na odgovor.

Uporabnica foruma prav tako pravi, da so psico odlovili v četrtek popoldan in da je od takrat pri njih.
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po avg 20, 2012 11:00 am

moksa je napisal/-a:
bbpikica je napisal/-a:po zadnji informaciji, naj bi bila psička od petka v zavetišču Horjul, sicer na njihovem forumu ni nič objavljeno, tako da upam da tale informacija drži

Sem postavila vprašanje (ne samo jaz) tudi na forumu, čakam na odgovor.

Pa menda ja si ne predstavljate, da je dolžnost organa odgovoriti na vsakršen dopis ali zastavljeno vprašanje? Saj to menda ni osnovna naloga, ki jo organ izvaja kot zavetišče. (Povzeto po vodji zavetišča Poloni Samec).
Odgovarja se le donatorjem in zvestim vernikom, v tej državi imamo namreč uredbe in pravilnike, zakone, ustavo in na vrhu Zavetišče Horjul s Polono Samec na strehi. (no, moje mnenje pač :girlblush: )

V bistvu, če prav zastopim, je ena vernica nekaj napisala, kar naj bi ji odgovorili v ZH, ampak uradnih odgovorov in dokazov (al kako že gre uno, da dokaze rabiš, dokaze :rolleyes: ) pa ni?

Slika
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 11:14 am

No, :blush: hočem delat, pa pol pozabim kakšno pomembno reč al pa kakšno očitno "mahinacijo", ki se ji ne morejo izognit. Kot namreč očitno iz zapisanega izhaja, se vodji in/ali ekipi ZH ni zdelo vredno odgovorit na javno zastavljeno vprašanje na javnem forumu, kjer ZH uradno sodeluje in seznanja svet z bolj ali manj pomembnimi informacijami (recimo o tem kdaj in kako pomagat/donirat), so pa očitno uspeli odgovorit po nekoliko bolj "zasebni" poti na nekoliko bolj "zasebno" postavljeno vprašanje. Ker zvestim vernikom in donatorjem je treba dati občutek, da so vredni nekaj več (vrednost zna biti, da raste z višino doniranega), ostalim pa s principom "I got the power" povedati kako low so in nevredni odgovora.
:good: :clap:

Ampak, če nihče nič ne ukrene, se nikoli ne bo nič spremenilo... Proda se lahko samo toliko bullshita, kolikor se ga kupi. Tista power pa deluje samo tako dolgo, dokler se ne poseže po orodju zoper njo. Ima ga pa na razpolago vsak.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po avg 20, 2012 11:24 am

Dragi sosedje, zakaj je ravno sedaj, ko ste odšli na morje, vašemu (ok. 8-10mesečnemu) mačku čudežno izginila ovratnica? In zakaj se ravno zdaj ves čas potika okoli moje hiše in mijavka? Zakaj ves čas hodi po moji terasi, ovohava in praska 10kg vreče briketov, ki jih imam za prostoživečke? Meni je bilo rečeno, da ne smem hraniti okoliških prostoživečih mačk, ker se potem zbirajo in potikajo okoli, pa vas to moti. Zdaj pa me zanima, a vaš muc ne šteje, ali ga moram pustit stradat? :girlsad:
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 11:26 am

Hja vidiš - pa maš še eno reč, ki je stvar debate... :rolleyes: :P
:bye:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po avg 20, 2012 11:31 am

I see your point now :) :D
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 11:34 am

:yahoo: :good:
;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po avg 20, 2012 12:37 pm

Ah ziher si mislijo, sej je mačka se bo pa ja že znašla.... :dash: :dash: :dash:

Dragi Duško, poskrbi, da bo od prijateljice muc čimprej nazaj domov, mi smo že vsi čisto potrti :(
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 12:58 pm

sleepy je napisal/-a:Odgovarja se le donatorjem in zvestim vernikom

Donatorjem se ne odgovarja v kolikor niso obenem tudi zvesti verniki. Sprobano.
by Elizabeth M. Hodgkins
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov