Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 10:49 am

Re: Daj si duška

sirsly Duško? Zebe me. Ti maš mene res za butla :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 2:41 pm

A antibiotiki povzročajo drisko? A tud pr tistih, ki jih ne jemljejo? A je driska tolk nalezljiva, da se prenese med sobami?

Sem ravnokar spucala mojo spalnico, so živahni podriskani mladički poskrbeli, da je bil drek tud 1 m visoko na stenah, jupi!

Še dobr, da je bil še en pir v hladilniku!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 3:12 pm

Ojoj Vis, groza... sočustvujem s tabo... sem dala tut to že skoz, ja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 3:38 pm

visinnox je napisal/-a:A antibiotiki povzročajo drisko? A tud pr tistih, ki jih ne jemljejo? A je driska tolk nalezljiva, da se prenese med sobami?

Sem ravnokar spucala mojo spalnico, so živahni podriskani mladički poskrbeli, da je bil drek tud 1 m visoko na stenah, jupi!

Še dobr, da je bil še en pir v hladilniku!

lahko, ne, ne, jupi, jupi. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 4:52 pm

Dragi Duško, prosim te za eno malo muco, da bi se pobrala... :angel: Pa še povej mi - zakaj za vraga gre nekaj narobe ravno takrat, ko je res, ampak res najmanj treba?! :dash: :girlsad:
V zameno ima lahko moj šef cel teden moški PMS (ti rečem, da je to ogromna ponudba v zameno, verjemi!), bom vse prenesla, samo, da zrihtaš, da bo muca OK....

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 5:32 pm

Meni je pa hudo, ker ne vem ali je tista psička tam na Vrhniki še vedno prepuščena sama sebi ali končno že ujeta. Zaradi molka pristojnih mi prihajajo v misli različni grdi scenariji.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne avg 19, 2012 5:37 pm

Patricija je napisal/-a:Meni je pa hudo, ker ne vem ali je tista psička tam na Vrhniki še vedno prepuščena sama sebi ali končno že ujeta. Zaradi molka pristojnih mi prihajajo v misli različni grdi scenariji.

ja to tud jaz razmišljam, zna bit da bom šla kar direkt na lokacijo prevert kaj se dogaja :devil: , ker so tudi moji viri utihnili :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Ne avg 19, 2012 6:11 pm

Pristojni imajo radi malo (no, ne malo ampak dosti) ljudi za norca, pa se tam dol s polomljenega in škripajočega prestola nasmihajo, ko rajo, folk butnjen al kako že, za koga skrbi. To je res ena taka huuuuuda oblast in huuud občutek moči, anede? Don't feed the trol bi rekla MM. Ne jih futrat! Zaproste za dostop do ijz in sicer za tiste dokumente, iz katerih izhaja, da je bila psica, najdena na tej in tej lokaciji dne tega in tega, lahko za bolj točen opis pripopate prtscr teme iz foruma, sprejeta v zavetišče. Če je bila odlovljena, potem je bila vpisana v sprejemno knjigo in je dobila kartroteko oz. evidenčni list in vam morajo posredovat kopije na način, ki ga izberete (po mailu/po pošti). Če sprejeta ni bila, morajo izdati zavrnilno odločbo, ker tak dokument ne obstaja. Časa imajo res 20 delovnih dni, nimajo pa informacije v izključni lasti, zato se ne pustit, da se počutijo oblastni, ker se nimajo za kaj. Vse ostalo lahko počnete zraven, ne jim pa dat veselja, da pometajo z vami. Saj vejo oz. bi morali vedeti katere podatke so po zakonu dolžni dati. Če je aroganca in vzvišenost vse, kar uspejo dat od sebe in niti puskušajo ne bit korektni (so pa gostobesedni, ko je treba vernikom povedat, da nekdo drka zavetišče, ki se drka kar samo), naj pa odločbe izdajajo, če prej ne bo psica odlovljena. Njihovo prepričanje, da je njihova osnovna dejavnost molzenje donatorjev in jim ni potrebno na nič odgovarjat je namreč zmotno. Če se donatorji pustijo molzt in si metat pesek v oči, to pač ne velja za vse tisto, kar se tiče izvajanja javne službe.
Tko, miškica, zdej pa pot pod noge in teci na hrib nekaj povedati :D (tale zadnji stavek ni namenjen vama, da ne bo pomote ;) )
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 6:57 pm

nov maček, mlad siv tiger, prijazen in lačen. Jaz ne vem, od kod prihajajo vsi ti mački, vsa leta skupaj jih ni bilo
toliko kot jih je zadnje mesece. Že osmi prostoživečko na mojem strošku, pa še dveh samcev od prej nimam porihtanih.
Pa pes, pa notranji mački....
Jaz ne zmorem več, niti finančno.
:girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 7:01 pm

Slavica, zgleda da ti bo bogec dobroto na mačkih povrnil! :D

Al pa so eni fejst pametni ugotovil, kam z odvečnimi mački.... :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 7:11 pm

slavica, dve vreči Bosch za muce po 10kg za prostoživečke te čakata v trgovini na Bernekerjevi, da bo vsaj malo lažje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 7:12 pm

hvala lepa :'( :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 7:13 pm

ni za kaj, kaj pa ta novi, ima še jajčka? :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 7:21 pm

ja, ima :( . Je na dušek pojedel veliko porcijo briketov, sedaj mu pa ta glavni Tiger skuša dopovedat,
naj se pobere :rolleyes: . Je pa mlad, letošnji. Zgleda zdrav, suh, ne pa sestradan.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 8:55 pm

omojbog, slavica... jst ne vem, kaj naj ti rečem, tole je pa res štala, kar maš zadnje čase no.... :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 19, 2012 11:40 pm

slavica, jaz krijem eno kastracijo, če si za. A bo šel na poseg v MH?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 5:26 am

ja, v MH. Hvala stokrat :kiss: .
Zdajle ga ni, pa male sterilizirane že tudi od včeraj popoldne ne.
Zdaj se seveda sekiram, ker jih ni, tamalih :blush: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 6:15 am

Mene zanima kako je s temi donacijami - če doniramo mačji hiši, a se iz tega denarja lahko krijejo tudi stroški prostovoljcev kot je recimo Slavica?
Ali imate za takšne primere kakšno drugačno "politiko"? Je kakšen poseben račun ali sklad ali "malha" kjer se zbirajo sredstva za prostoživečke, ki jih krmijo prostovoljci...?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 6:50 am

Ne, ni nobene take malhe. Take stroške krijemo iz raznih prihodkov. Če pa pride donacija v ta namen, jo porabimo prav za to. Nabavna cena hrane, ki je sprejemljive kvalitete in še vedno poceni je okoli 17 eur za 10kg.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 20, 2012 6:54 am

helena je napisal/-a:.... Nabavna cena hrane, ki je sprejemljive kvalitete in še vedno poceni je okoli 17 eur za 10kg.

Katera hrana je to?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov