Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So avg 18, 2012 11:19 am

Re: Daj si duška

O, a pol lahko pričakujemo fotke spektakularnega odlova psice, ki se z mesta najdbe sploh ne oddaljuje, če prav zastopim? Kul! :good: Mogoče bo tokrat streljal kdo z dovoljenjem za uporabo puške... :rolleyes: .... čaki... dovoljenje... a to se rabi in velja za vse ali...? :rolleyes:
:bye:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 11:22 am

Duško jst rabim začet mal bolj zgodaj hodit spat, ne pa da grem ob 3eh 4ih 5ih pa spim do enajstih in ustanem,peljem ven psa in pojem zajtrk potem grem pa nazaj spat :fool: :fool:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 11:28 am

sleepy je napisal/-a:O, a pol lahko pričakujemo fotke spektakularnega odlova psice, ki se z mesta najdbe sploh ne oddaljuje, če prav zastopim? Kul! :good: Mogoče bo tokrat streljal kdo z dovoljenjem za uporabo puške... :rolleyes: .... čaki... dovoljenje... a to se rabi in velja za vse ali...? :rolleyes:

Ne, sleepy, strip bodo izdali, saj veš, za vse nas bebce, ki ne znamo brati... :crazy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 11:43 am

klinc pa tak dopust :girlcry:
zakaj še mački ne gredo na dopust :sos: :wacko:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 1:07 pm

Didi je napisal/-a:Duško jst rabim začet mal bolj zgodaj hodit spat, ne pa da grem ob 3eh 4ih 5ih pa spim do enajstih in ustanem,peljem ven psa in pojem zajtrk potem grem pa nazaj spat :fool: :fool:

Če te kaj potolaži: jst grem spat med deseto in enajsto (zvečer, da ne bo pomote), vstanem med sedmo in osmo (zjutraj) med vikendom, ob delovnikih pa malo pred šesto, peljem psa ven, pojem zajtrk, pa grem potem vseeno še kr spat. Če pa slučajno ne grem spat, me pa potem popoldne nehote zmanjka na kavču.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So avg 18, 2012 2:22 pm

Ne vem zakaj, ampak mi je tok simpatično, ko domov pride ogromna pošiljka hrane, mačji druščini pa je veliko bolj kot hrana celo popoldne zanimiva škatla, v kateri je prišla :D Mi prav polepšajo dan tele akrobacije, ki se trenutno odvijajo v dnevni sobi.
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 2:35 pm

slavica je napisal/-a:klinc pa tak dopust :girlcry:
zakaj še mački ne gredo na dopust :sos: :wacko:

:praising:

nasvet: parkiraj se na kavč in NE vstajaj z njega spljoh! Zapri okna, da ne boš česa zaslišala, in nabij TV do konca. Pa zaroletaj vsa okna in vrata...ja no, mal tud zato, da sonce ne pregreje šip in boš mela hladneje, predvsem pa zato, da ne boš vidla ven.
:P

ja, sej vem no... :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 2:56 pm

mateja je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:O, a pol lahko pričakujemo fotke spektakularnega odlova psice, ki se z mesta najdbe sploh ne oddaljuje, če prav zastopim? Kul! :good: Mogoče bo tokrat streljal kdo z dovoljenjem za uporabo puške... :rolleyes: .... čaki... dovoljenje... a to se rabi in velja za vse ali...? :rolleyes:

Ne, sleepy, strip bodo izdali, saj veš, za vse nas bebce, ki ne znamo brati... :crazy:

:yeey: :yeey: :yeey: :yeey: jaaaaaa strip bo! Strip bo! :yeey: Jaz sem bla pa že žalostna, da mi bo ušlo, ker poznam same bebce, ki ne znajo brat... Ampak bo striiiiiip :yeey:
:D
Ej, mateja a grem kokice nabavit? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 18, 2012 3:29 pm

sleepy je napisal/-a: Ej, mateja a grem kokice nabavit? :lol: :lol: :lol:

Pejt koruzo nabavit, mašino za kokice delat ti pa jaz posodim. Brez olja, super pufaste. Pa še telovadiš lahko zraven, če pozabiš pokrit in loviš kokice po kuhinji. :D

Pismo rosno, že 2x! so mi datum prestavili. :devil: Najprej julija, potem septembra, no, zdaj smo pristali na 29.11. Upam, da bomo takrat čisto zares pristali. :)
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 4:14 pm

sleepy je napisal/-a:Ej, mateja a grem kokice nabavit? :lol: :lol: :lol:

Oujea. 8)

Duško, zakaj jaz vedno zamudim vsakič, ko se kritična masa provokatorjev zbere na kupu, potem imam pa ves čas občutek, da sem ta sočen del debate zamudila. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 4:59 pm

"OMG! Nima jajčk!"
Slika

Tale je pa za eno osebo, ki se zelo zelo zelo trudi za pozornost.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 5:00 pm

Duško, meni gre ob branju določene teme na tem forumu že krepko na :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 5:24 pm

crazydaisy je napisal/-a:Pejt koruzo nabavit, mašino za kokice delat ti pa jaz posodim. Brez olja, super pufaste. Pa še telovadiš lahko zraven, če pozabiš pokrit in loviš kokice po kuhinji. :D

Good idea! :good: Veeeerrrry good idea!!! :good: Bolj zdravo, koristno itak, koristno za telovadbo, zabavno 2x, nepredvidljivo (ker ne veš kdaj in kam bo kokico odneslo), pa še s koruzo lahko kakšno kuro nafutraš, če lih mimo pride. Veeeeeerrrry good idea! :clap:
:D

crazydaisy je napisal/-a:Pismo rosno, že 2x! so mi datum prestavili. :devil: Najprej julija, potem septembra, no, zdaj smo pristali na 29.11. Upam, da bomo takrat čisto zares pristali. :)

Čaki malo. A hočeš rečt da kukr v enem space shutklu krožiš okoli zemlje, pa ne moreš pristat? Jaj. Al pa - joj, ne pristajaj! Reši se, dokler maš šanso! :D

mateja je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Ej, mateja a grem kokice nabavit? :lol: :lol: :lol:

Oujea. 8)

Ampak pol se moraš pa že kr malo podvizat, a veš :lol:

mateja je napisal/-a:Duško, zakaj jaz vedno zamudim vsakič, ko se kritična masa provokatorjev zbere na kupu, potem imam pa ves čas občutek, da sem ta sočen del debate zamudila. :rolleyes:

I know the feeling Slika

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor So avg 18, 2012 5:47 pm

Bom semle napisala, da ne bom v tisti temi preveč off topic...

mateja je napisal/-a:In še nekaj: za crknit hinavsko mi je debatiranje o popolni hrani, ki bi mačkam zagotovila 20+ let življenja s strani takih, ki bi oz. ki mačke spuščajo ven. Kaj ti pomaga idealna prehrana, če lahko mačka za prvim ovinkom nabaše na strup in če pri zunanji mački nimaš nobene kontrole, kaj vse požre. Ampak sklepam, da je nutristični perfekcionizem samo pranje vesti zaradi neodgovornega skrbništva.

Mateja, a tole mogoče leti name? Sklepam po tem, da sem v tisti temi omenila primer mojih dveh delno zunanjih mačk, sicer pa se dosti posvečam tudi mačji nutricionistiki (čeprav si ne bi ravno rekla, da sem nutristična perfekcionistka, ampak ok) in sem precej aktivna prav v temi o mačji prehrani. Če ja, se mi ne zdi lepo takole sodit, če se ne pozna situacije. Kolikor sem brala, tudi v Mačji hiši v redkih primerih presodijo, da so dovoljeni zunanji izhodi mačke v primernem okolju pri določeni mački v njeno dobrobit - sicer ne vem, ali je tak primer dejansko že bil, samo sem nekaj takega prebrala na spletni strani. Pri vseh svojih mačkah (in številka je kar velika, ampak raje ne bi omenjala točno :blush: ), pa tudi vseh ki sem jih imela, so bile vse notranje, razen teh dveh, pa še ta dva imata zelo omejene izhode. V tem primeru, edinkrat ko sem naletela na taka dva mačka, sem res ogromno delala na tem, da bi ju le navadila, pa ni šlo. Pa sem tuhtala in tuhtala, se sekirala, ju skušala navadit na povodec, tako kot so navajeni ostali, pa ni šlo, možnosti, da bi naredila naše okolje "cat-proof" žal ni. Očitno se je preveč poznalo, da so za njima leta in leta zunanjega življenja. Še vedno menim, da sem v konkretnem primeru prav presodila in se mi zdi grdo reči, da sem zaradi tega neodgovorna lastnica. Seveda pa ima navsezadnje vsak lahko o tem svoje mnenje, samo malo hudo mi je slišati, da sem neodgovorna lastnica, ker se res trudim omogočiti vsem svojim najboljše možno življenje. Če pa ni letelo name, se pa opravičujem in lahko mile volje spregledaš ta post :)
We got rid of the kids. The cat was allergic.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor So avg 18, 2012 6:27 pm

sleepy je napisal/-a:Čaki malo. A hočeš rečt da kukr v enem space shutklu krožiš okoli zemlje, pa ne moreš pristat? Jaj. Al pa - joj, ne pristajaj! Reši se, dokler maš šanso!

:D Sicer sem tko en malčk 'lost in space', baje, ampak to je meni čist ok. Tega space shuttla ne bom zapustila nikoli. Je prelep razgled. :)
Drugače pa ne, ne krožim okrog zemlje, čeprav se sliši mikavno in zabavno.
Cats are my favorite people.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 6:41 pm

"Dan. Jaz sem pa Muca. Zjutraj sem šla do hiše ene tete, ki si pravi slavica. Je ravno prišla ven in ko me je zagledala,
je govorila ene grde besede, češ kdo sem pa zdaj spet jaz, pa da ima ona dopust, pa da bo kar enemu stricu duškotu pisala.
Jaz ne vem, kaj je to dopust, me je pa prijazno pobožala. Me je dala v škatlo in peljala k enim prijaznim tetam, ki so
me dale spat.
Ko sem se zbudila, mi je bilo malo slabo, ampak me več ušeska ne srbijo, pa v trebuščku ne zvija, pa diham tudi lažje.
Pravijo, da sem zdaj porihtana in menda to pomeni, da grdi mačkoni več ne bodo skakali name.
Zdaj moram počakati do jutra, da bom čisto v redu, potem pa bom šla svojo pot. Čeprav ta teta slavica pravi, da sem
preveč prijazna za zunanji svet in da ji je hudo. Ampak pravi tudi, da bom pri njej zmeraj dobila dobro papico
in dekico, če bom še prišla.
Tole slikico pa pošiljam eni zlati Taoranžni teti :kiss: "

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 7:41 pm

slavica, ti pa same krasne tigre fašeš. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 7:42 pm

Dragi Duško, klele ti javno obljubljam, da sem danes zadnjič kupila kakšno stvar v zaprti škatli, ker sem se pustila prepričat prodajalcu, da je notri a) barva točno tista, ki sem jo želela, in b) da zadeva ima vse dele, potrebne za montažo in obratovanje.

Slika
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor So avg 18, 2012 7:43 pm

slavica, <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 18, 2012 8:18 pm

omojbog, slavica, kaj si pa jst tebe znam živo predstavljat, kako si bentila prvo minuto! rofl :P
Tamala je pa res celi srček :kiss: Mislim, da si dobila še eno abonentko...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov