zvesti pes
Re: Daj si duška

Moderator: andreja
zvesti pes
zvesti pes
Skuiki je napisal/-a:bbpikica, sva isto pisali istočasno
udomačen tiger
Patricija je napisal/-a: in se na škodo psičke "prepucavate".
zvesti pes
all je napisal/-a:Patricija je napisal/-a: in se na škodo psičke "prepucavate".
Kdo se pa prepucava?
Ne vem, meni se zdi razumljivo, da se tisti bližje situaciji jezijo, če imajo razlog za to. Ker ni fajn če se vsaka stvar, ki jo nekdo naredi ali pa vsako vprašanje označi za delanje škode/ pljuvanje/ zaj***... Sploh če človek nima nobenih slabih ali skritih namenov in res hoče samo dobro ali pa ga kaj preprosto zanima, pa potem izpade kot da je en težak, ki bi samo škodo delal.
Verjame se pa ponavadi komu?
udomačen tiger
udomačen tiger
sleepy je napisal/-a: Kot da v nobenem od ostalih zavetišč ne bi nikoli lovili težko ulovljivih psov, pa se ne bi nikoli srečali s preveč zagnanimi najditelji... Res, hecno, ker ne verjamem, da v občinah pogodbenicah tega zavetišča živijo pa samo butasti in zlobni, ki jim je cilj drkat zavetišče in jih za najdene živali sploh ne briga.
udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Koper
zvesti pes
zvesti pes
moksa je napisal/-a:Čisto možno in še najbolj verjetno je, da psico hrani nekdo, ki zgodbe na internetu sploh ni zasledil in torej ne more vedeti, da jo skušajo pristojni odloviti. Menda je neka gospa sicer pustila pisno obvestilo v bližini, da se skuša psico uloviti, samo veš kako je, včasih je potrebno malo več znanja, da se nato človek obnaša situaciji primerno. Skratka, ni za obsojati prav nikogar - večina ljudi brez zlobe ali namena otežiti delo nekomu meni, da z nastavljanjem hrane psici pomagajo, v resnici pa ni tako. Saj bo.
udomačen tiger
udomačen tiger
Patricija je napisal/-a:Se opravičujem, če sem tako nerodno napisala, da je razumet kot da sem prepričana v to, da kdo iz tega foruma hrani psičko sedaj, ko je bilo že javljeno, da jo zavetišče skuša odlovit. Glede na to, ko pravite, da se je na fb veliko pisalo v zvezi s psičko (jaz nisem sledila)sem samo predvidevala, da je morda kdo od vas ali od tistih, ki samo berejo tako to stran kot fb.
Še enkrat poudarjam, razočarana sem glede delovanja in odnosov dotičnega zavetišča že dolgo ampak, če psičko hrani kdo, ki bere to stran ali fb naj preneha za par dni, da jo končno ujamejo in ne bodo imeli spet izgovorov , da je za neulov kriv kdo drug. Se pa sprašujem tudi ali se ne bo umaknila kam drugam, če na tem mestu kar naenkrat ne bo več hrane, zavetišče pa za kak dan predolgo odloži ulov?
mateja je napisal/-a:sleepy je napisal/-a: Kot da v nobenem od ostalih zavetišč ne bi nikoli lovili težko ulovljivih psov, pa se ne bi nikoli srečali s preveč zagnanimi najditelji... Res, hecno, ker ne verjamem, da v občinah pogodbenicah tega zavetišča živijo pa samo butasti in zlobni, ki jim je cilj drkat zavetišče in jih za najdene živali sploh ne briga.
Si me ravno spomnila na Gmajnice ki so kakšni dve leti (morda tri?) nazaj skoraj dva meseca lovili odvrženo prestrašeno psičko. Vmes so jim jo 2krat spustili iz živolovke, nekajkrat jim je ušla in so zastonj hodili in nazadnje so uspeli ravno s tem, da je ena oseba (če se prav spomnim, je bil prostovoljec) pridobila toliko zaupanja psice, da so jo lahko ujeli. Pa ni bilo nobenega bruhanja gneva po internetu nad rajo, ki serje in jih ovira pri delu. Srečen konec je bil rezultat organiziranega sodelovanja.
Didi je napisal/-a:a ni to hecno tale izraz prepucavanje sem prvič prebrala na mpn in glejga zlomka spet je tukej![]()
udomačen tiger
zvesti pes
all je napisal/-a:Oddaja mačka pri 12 tednih je neumnost!![]()
![]()
http://www.podarimo.si/151952-6-tednov-stari-mucki
mateja je napisal/-a:Si me ravno spomnila na Gmajnice ki so kakšni dve leti (morda tri?) nazaj skoraj dva meseca lovili odvrženo prestrašeno psičko. Vmes so jim jo 2krat spustili iz živolovke, nekajkrat jim je ušla in so zastonj hodili in nazadnje so uspeli ravno s tem, da je ena oseba (če se prav spomnim, je bil prostovoljec) pridobila toliko zaupanja psice, da so jo lahko ujeli. Pa ni bilo nobenega bruhanja gneva po internetu nad rajo, ki serje in jih ovira pri delu. Srečen konec je bil rezultat organiziranega sodelovanja.
udomačen tiger
udomačen tiger
Vrni se na Zabava, čvekanje, šale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov