nevidna bolha
Lulanje in kakanje na posteljo
Dva dni nazaj je hči spala pri babici. Načeloma so vrata njene sobe zaprta, zlasti ponoči. Ta sistem smo uvedli že pred prihodom Heidi. Če so bila vrata odprta, je Maks ponoči dirkal po njeni postelji, jo zbujal, prevračal je razne lončke, da je prišel do elastik, špangic... Najlažja rešitev je bila, da se vrata zapirajo. Da se vrnem nazaj. Ker Lane ni bilo doma so bila vrata odprta. Zjutraj sem ugotovila, da je na njeni postelji mačji kakec. Domnevala sem, da je bila Heidi saj se Maks še nikoli ni pokakal ali polulal izven mačjega stranišča. Včeraj preden je šla Lana spat so bila vrata ponovno odprta. Maks je spal na stolu, Heidi pa se je sprehajala po stanovanju, videla sem jo, da je šla tudi v Lanino sobo. Nekaj minut kasneje, ko sem šla pogledat v sobo sem ugotovila, da je postelja tokrat polulana. 100% se, da je bila Heidi saj Maks ves čas spal na stolu.
Stranišče imata skupno, do sedaj ni bilo nobenih težav, oba uporabljata isto stranišče, čistim jima ga vsak dan. Kaj mislite? Bi mogoče morala kupiti še eno stranišče? Zanimivo mi ja, da je to naredila samo na Lanini postelji. Kakšen nasvet, predlog bi bil dobrodošel.