Jezna, kaj jezna razpi....., zakaj?? Ker se nekateri očitno delajo norca iz vseh in vsakogar, živijo pa od nas ljubiteljev živali ki jim želimo pomagati in od sredstev iz proračuna.
Včeraj se je pojavila objava na FB, o zavrženi psički podobni kraškemu ovčarju na Vrhniki. V objavi je bilo tudi napisano, da pristojno zavetišče ni zainteresirano za odlov,kljub večim klicem, zato se naproša če je kje kdo, ki bi poskusil pridobit psičkino zaupanje in jo ujeti. Najdli sva se dve trapi, ki sva bili pripravljeni poskusiti, meni psičke ni uspelo odkriti, druga punca pa jo je sicer hranila a se ji psička ni približala. Pristojno zavetišče se je zganilo šele ko je nekdo pod objavo komentiral, da naj se poda prijavo na VURS, in potem bodo oni zahtevali da jo odlovijo. No in potem se je začela štala. Čudežno so izginile vse objave na FB, jaz in druga punca sva dobili navodila da pustiva psico pri miru, na forumu moj pes pa se je pojavila tale tema
http://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,44877.0.html. Od prejšnega četrtka???? Lažnivost lažniva!! No pa še nabijamo tja v tri krasne. Lepo, očitno je najbolje, da se brigam zase in za svoje živalice, ignoriram objave na FB, kjer prosijo za pomoč, ker je vse skupaj itak samo nabijanje. Zakaj se je tema o psički na Vrhniki pojavila šele včeraj, če jo kao lovijo že od četrtka?? Zakaj se ni klicateljem povedalo da se dela na odlovu če so jo lovili od četrtka? Zakaj so izginile vse objave na FB?? No ja nekateri so pač mogočni in mi mali borci za dobrobit živali proti njim nimamo moči očitno.
Evo mogla sem se zlajat, ker me je tole prevč prizadelo in ni se mi zgodilo prvič v zvezi s tem zavetiščem. Na žalost