Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor So avg 11, 2012 4:36 pm

Re: Daj si duška

:O :O :O :O zebe me! Trenirko sem si šla oblečt :fool:

Vixen je napisal/-a:
taperverčki je napisal/-a:Drage moje sitnice, nesrečnice, zafrustriranke in ostale čustvene pohabljenke, ker imam široko srce in močan čut za sočloveka, vam v namene terapevtskega pucanja za kakšno urico odstopim svoj dom. Prah in dlake na težko dostopnih mestih v dovolj visoki koncentraciji celo za nujne intervencije. Ura terapije za samo simboličnih 5eur. Vabljeni! 8)

Jst mam boljšo ponudbo. Samo 4€ na uro, pa dlake in prah tud na LAHKO dostopnih mestih. 8) Ponudbe na ZS, prosim. :angel:

Same zaslužkarce :S Nobene solidarnosti ni več na tem svetu. Noben ne bi več nič zastojn. :S No, jaz sem izjema. Ura terapije - brezplačno - samo da je simpl, pa ne morem garantirat. V bistvu ni simpl. No, vsaj meni ne :D
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 4:52 pm

No, prav. Pol dam pa eurota na uro. 8) Saj jaz tud ne trdim, da je simpl, samo, da imam svinjarijo (tudi) na lahko dostopnih mestih. :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 4:53 pm

lej, kaj vse sem prespala, pa tako rada pucam :O :D
Dež je bil tudi pri nas (Gorenjska), ne dolgo, ampak fajn naliv :good:
Zdaj grem pa na terapijo kar v svoji bajti :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 5:07 pm

Ej, sama nelojalna konkurenca. Bo treba ceh ustanovit. 8)
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 6:39 pm

Punci, jaz sem mislila, da je vama treba plačat za antistres terapijo, zdaj pa vidim, da sta si to mal narobe zastavili :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 7:08 pm

A, j***, zdej vidiš, kaj naredi konkurenca. Dokler si sam, navijaš cene, ko dobiš konkurenco, pa cene strmo padajo (celo pod ničlo :scratch: ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 7:12 pm

Ja Vixen, madonasanta, nikoli od tebe tajkuna :rolleyes: namesto da v svojo ponudbo takoj daš dodatne adrenalinske aktivnosti - recimo menjanje plenic al pa petje uspavank, ti pa takoj kopje v koruzo :D :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 7:26 pm

Jaz sem tud mislila, da bom kej zaslužla, ko Fate pucajo. :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So avg 11, 2012 7:50 pm

Ah, no, tazgornja, adrenalinski park se seveda doplača. 8) Pucanje pasjega dreka, recimo, košta 2€. ;) Na srečo je pa to storitev, ki ni čisto vsak dan na voljo, tako da mora imeti kandidat kar srečo, da naleti na razširjeno ponudbo. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 12, 2012 3:39 pm

Ne najdem tiste "babje teme"... :girlblush:

Tole zadevo nadvse priporočam:
http://privoscite.si/osrednja-slovenija ... -ribicami/
Moram rečt, da res, res paše... :good:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne avg 12, 2012 4:00 pm

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 12, 2012 4:43 pm

Oazica, tole je mučenje ribic pa ne mislim zarad smrdljivih nog. Te ribice stradajo, ker drugače itak ne bi hotle odmrle kože papat. Za samo pedikuro jih dajo pa v vodo, ki ma vsaj 10 stopinj več, kokr njim ustreza za dobro počutje (zato da je stranki prijetno toplo u noge). :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 12, 2012 5:03 pm

ojoj.... :girlsad: :negative:
no, pa vseeno dobro, da sem načela temo, da se vsi skupaj seznanimo še z drugo platjo. Hvala za dodatne informacije obema, moram priznat, da res nisem prej nič posrčala... :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne avg 12, 2012 5:38 pm

Jaz se spomnim še ko sem bila manjša pa sem hodila v Strunjan in sem tam noge namakala pa so tud ribice (une čist micene) pršle tko da očitno enim koža kr tekne. :D Sam še naučit bi se mogle računat. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 13, 2012 1:42 pm

Da preštejem: včeraj je riknu internet, danes je riknu službeni računalnik pa še server.
Avto mi ropota ko stara kosilnica, telefon sem pa zalila s cedevito.
Deadline je danes minil, delo prvič po nekaj letih ni narejeno v roku, jaz pa visim na forumu :crazy:
Ampak mačjad, pesjad in zajcjad je več ali manj zdrava, kofe je tudi vroč in zalila sem služben mobi, ne
svojega. Kozarec je torej napol poln :mocking:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 13, 2012 2:14 pm

tko se govori! :good:
edino tistale cedevita me malo bega - a je bla sigurno cedevita in ne kofe? :P

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 13, 2012 9:25 pm

u-tru-je-na :morning:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 9:20 am

Jezna, kaj jezna razpi....., zakaj?? Ker se nekateri očitno delajo norca iz vseh in vsakogar, živijo pa od nas ljubiteljev živali ki jim želimo pomagati in od sredstev iz proračuna.
Včeraj se je pojavila objava na FB, o zavrženi psički podobni kraškemu ovčarju na Vrhniki. V objavi je bilo tudi napisano, da pristojno zavetišče ni zainteresirano za odlov,kljub večim klicem, zato se naproša če je kje kdo, ki bi poskusil pridobit psičkino zaupanje in jo ujeti. Najdli sva se dve trapi, ki sva bili pripravljeni poskusiti, meni psičke ni uspelo odkriti, druga punca pa jo je sicer hranila a se ji psička ni približala. Pristojno zavetišče se je zganilo šele ko je nekdo pod objavo komentiral, da naj se poda prijavo na VURS, in potem bodo oni zahtevali da jo odlovijo. No in potem se je začela štala. Čudežno so izginile vse objave na FB, jaz in druga punca sva dobili navodila da pustiva psico pri miru, na forumu moj pes pa se je pojavila tale temahttp://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,44877.0.html. Od prejšnega četrtka???? Lažnivost lažniva!! No pa še nabijamo tja v tri krasne. Lepo, očitno je najbolje, da se brigam zase in za svoje živalice, ignoriram objave na FB, kjer prosijo za pomoč, ker je vse skupaj itak samo nabijanje. Zakaj se je tema o psički na Vrhniki pojavila šele včeraj, če jo kao lovijo že od četrtka?? Zakaj se ni klicateljem povedalo da se dela na odlovu če so jo lovili od četrtka? Zakaj so izginile vse objave na FB?? No ja nekateri so pač mogočni in mi mali borci za dobrobit živali proti njim nimamo moči očitno.
Evo mogla sem se zlajat, ker me je tole prevč prizadelo in ni se mi zgodilo prvič v zvezi s tem zavetiščem. Na žalost

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor To avg 14, 2012 9:37 am

bbpikica je napisal/-a:Jezna, kaj jezna razpi....., zakaj?? Ker se nekateri očitno delajo norca iz vseh in vsakogar, živijo pa od nas ljubiteljev živali ki jim želimo pomagati in od sredstev iz proračuna.
Včeraj se je pojavila objava na FB, o zavrženi psički podobni kraškemu ovčarju na Vrhniki. V objavi je bilo tudi napisano, da pristojno zavetišče ni zainteresirano za odlov,kljub večim klicem, zato se naproša če je kje kdo, ki bi poskusil pridobit psičkino zaupanje in jo ujeti. Najdli sva se dve trapi, ki sva bili pripravljeni poskusiti, meni psičke ni uspelo odkriti, druga punca pa jo je sicer hranila a se ji psička ni približala. Pristojno zavetišče se je zganilo šele ko je nekdo pod objavo komentiral, da naj se poda prijavo na VURS, in potem bodo oni zahtevali da jo odlovijo. No in potem se je začela štala. Čudežno so izginile vse objave na FB, jaz in druga punca sva dobili navodila da pustiva psico pri miru, na forumu moj pes pa se je pojavila tale temahttp://www.mojpes.net/forum/index.php/topic,44877.0.html. Od prejšnega četrtka???? Lažnivost lažniva!! No pa še nabijamo tja v tri krasne. Lepo, očitno je najbolje, da se brigam zase in za svoje živalice, ignoriram objave na FB, kjer prosijo za pomoč, ker je vse skupaj itak samo nabijanje. Zakaj se je tema o psički na Vrhniki pojavila šele včeraj, če jo kao lovijo že od četrtka?? Zakaj se ni klicateljem povedalo da se dela na odlovu če so jo lovili od četrtka? Zakaj so izginile vse objave na FB?? No ja nekateri so pač mogočni in mi mali borci za dobrobit živali proti njim nimamo moči očitno.
Evo mogla sem se zlajat, ker me je tole prevč prizadelo in ni se mi zgodilo prvič v zvezi s tem zavetiščem. Na žalost

Mhm...jst sm šla včeraj tja, našla psičko, jo nahranila...približala se mi je na ene 2 metra in me čisto po "kraševsko" nalajala :) Prišel je gospod iz Kpv(komunalno podjetje Vrhnika) in povedal, da je on psičko prvič opazil prejšnjo sredo, da je že takrat imela nastavljene posode in odprto vrečo briketov. Prvi dan naj bi imela tudi še ovratnico, v četrtek je ni imela več (torej jo je snel "lastnik", ker drugim itak ne pusti blizu). V Horjul se je prvič poklicalo v PETEK, kjer se je oglasila ena od prostovoljk. Rečeno je bilo, da vodje trenutno ni in da nimajo časa in da bodo prišli ko bo pač čas. Začela se je akcija na FB in sedaj se kar naenkrat za psička lovi že nevem kolko dni in da naj jo pustimo na miru, ker drugače je ne bodo nikol ujeli. Če je to res, bi se lahko razjasnili že takoj na začetku in ne šele sedaj, ko za to ve že veliko ljudi in vse skupaj zgleda, kot da si pač želijo "oprati" ime.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To avg 14, 2012 9:40 am

Ja Barb, točno to me je razpi....., zdaj smo mi vsi ki smo se trudili in poskušali pomagat navadni butli in jim v bistvu delamo škodo :ireful:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov