TORNI se javlja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jan 23, 2012 10:01 pm

TORNI se javlja

Čeprav se verjetno ne bodo javili sem na forum, si Torni zasluži posebno temo <3 . Tole so napisali posvojitelji:

"Torni je že tretji teden v našem domu in vsak dan se počuti bolj sproščeno, postaja prava Primorka.V dnevni sobi ima svoj počivalni in spalni kotiček, vendar če se le da se raje odpočije na Tobyjevem prostoru. Seveda ji Toby prijazno odstopi svoj prostor in počaka, da se naveliča. Pri hrani je strežba zapletena, ker je Torni na dieti in ji Tobyjeva običajna hrana s priboljški gotovo bolj diši, ne sme je pa jesti. Toby seveda iz neznanih razlogov naenkrat obožuje Tornino dietno hrano. Očitno si na tak način izkazujeta pozornost.
Torni in Toby se mirno skupaj sprehajata in srečujeta druge pse in ljudi. V vsem tem času so bila vsi stiki Torni z drugimi psi in z vsemi našimi družinskimi člani, prijatelji, znanci ali tujci doma ali izven doma prijazni in umirjeni. Sploh je še nismo slišali lajati ali renčati, le zvoke ugodja smo že slišali. Opažamo, da se prebuja tudi njena igrivost. Je zelo ubogljiva kot da bi opravila že vse pasje šole. Torni je res prava zvezda. Tudi kot planinka se je izkazala, bila je že na Sabotinu, Škabrijelu in Danjelu. Kaže pa tudi aplinistične sposobnosti saj z lahkoto prepleza našo vrtno ograjo in si privošči manjši sprehod, ko smo v službi in se po isti poti vrne preden prispemo domov, tako da sploh nismo opazili. Na njeno smolo so nas sosedje o njenem skrivnem potepanju obvestili in smo sedaj ograjo okrepili, jutri bomo videli ali smo bili uspešni, kajti nikakor nismo uspeli ugotoviti kje ograjo prepleza.
Ko se ne sprehaja, je najraje z nami v stanovanju in nas opazuje. Zelo rada se češe in boža, je res prava crtljivka. Res je prekrasna psička in radi jo imamo. Pa naj še kdo reče, da je nemogoče posvojiti starega psa.Toby ima že 14 let, Torni 8 let in sta dokaz, da je to mogoče. V njenem imenu vam pošiljam pozdrave in zahvalo za vso dobroto, ki ste ji jo izkazali, brez vas bi bilo vse drugače."

Slika

Slika

Slika

Slika

(Poudarek sem sama dodala, zdaj pa me nekej alergija daje tako da... :'( :'( :yahoo: )
To err is human, but to get even? THAT is divine.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po jan 23, 2012 10:07 pm

Re: TORNI se javlja

Ja baba nora kaj pa pri teh letih po ograjah pleza? :fool:
:P
:clap: :clap: :clap:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 10:16 pm

Kakšne čudovite, prečudovite novice!!! Krasno se ima! Sem vesela, da ima tole temo, da jo bom še lahko spremljala :kiss: :clap: :yahoo:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jan 23, 2012 10:24 pm

če pa tole ni ena najlepših zgodb... :'( :drinks:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 23, 2012 10:49 pm

iiii <3 Torni izgleda čudovito, prav krasna je, njen cimer pa tudi. :) :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 24, 2012 5:15 pm

Spicy je napisal/-a:če pa tole ni ena najlepših zgodb... :'( :drinks:

Točno moje misli, ko sem brala, kako krasno se imata Torni in Toby s svojimi domačimi! Oh, pa te alergije... :D
Več kot zaslužiš si, lepotička zlata! :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 07, 2012 9:45 am

Sem jo danes sanjala... A se kaj javi? :girlblush:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 07, 2012 9:46 am

Valda :) Poglej na fb, tukaj sem jo pozabila prilepit. Bom tudi tukaj prilepila, samo da pridem do slikic spet :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 6:02 am

Kaj pa je to FB? :rolleyes:

(bom probala najti) ;)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr avg 08, 2012 8:05 am

Za vse, ki vas zanima kako se ima Torči te dni :).

KLIK

Vrni se na Lajka arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov