Meni se bo počasi vtrgalo!!!
1. Mačka mi je zbolela (je sicer že boljše, gremo danes še na drug pregled...)
2. že tri noči zapored ne spim zaradi prekletih komarjev kateri me pikajo ob 1-ih in 2 zjutraj
3. z dragim se že 1 teden kregava, ker si je gospod premislil in še ne želi enega mucka, res se mi bo zmešalo z njim, ker nevem več kaj naj mu rečem, ker on trdi, da Hana nikakor ne bi sprejela novega družinskega člana in se njemu že zdaj smili. Jaz sem pa kao tista grda katera ne pomislim na Hano

pa da popeniš kake strela ven, češ ona je bila prva v stanovanju in kaj bo ko pride nekdo na njen teritorij. Pa bolj mu pravim, da tega nemore v naprej vedet kaka bo reakcija bolj on meni, ja potem boš pa imela dva katera bosta žalostna ko bova šla od doma (Hana je namreč zadnje čase res fullll depresivna ko greva od doma in med drugim tudi zaradi tega želim družbo za njo)
Potem pa me je foter zabava kdaj pride nov družinski član in da sem čisto odpelana

in potem sta dva proti meni eh.... aja pa seveda, da bi raje kot o eni mački razmišljala o kakem otroku
4. pri mojem malem ferariju poteče registracija v četrtek in ker seveda tehničnega s tem avtom nikakor ne naredim ostajama pri enem avtu, za kazen ker je dragi tako super, bo pa kar njemu pripadala čast da se aktivira na kolo!
5. še dobro da so nam plačo prestavili iz 10-ega na 16-tega super res ful navdušena
tak še lahko gre kaj narobe??????