Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 6:19 pm

Re: Daj si duška

helena je napisal/-a:orkadile, a to je rekla? :O
Reč ji, da imamo še ful prostih kapacitet, če hoče skrete pucat. :fool:

Ja, ampak ne meni direktno, temveč frendici. Kje si mi pa upa kaj takega v faco rečt. :devil:
Saj veš, da je ful fajn mačka poturiti MH namesto v pristojno zavetišče in misliti, kako fajn človek si, ker si "rešil" žival. :bad: (da se razumemo, pristojno zavetišče ni eno od tistih, kjer mačke gredo direktno v skrinjo).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Po avg 06, 2012 6:25 pm

A bejž :O Obala bi rekla da tudi ni... hm.... :scratch: Zakaj pa ne v pristojno zavetišče? A ga ne vzamejo? :devil:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 6:33 pm

Zato, ker pristojno zavetišče ni dovolj dobro. :girlsad: Kar se žal glede na smrtnost poleti tudi strinjam. In ker mačke oddajajo za ven, ona bi pa imela izključno notranji dom, čeprav ima sama zunanjo mačko. Ampak namestila pa ne bi, ker že ima mačko. Eno. :bad: Skratka, zakaj pa smo tu, če ne zato, da služimo kapricam ljudi?

Eh, v bistvu sem še vedno jezna zaradi ene, ki je klicala par dni nazaj za najdenega mladiča, ampak se je velika želja po pomagati živali končala, ko sem ji rekla, da naj mačko pripelje do Lj. Ker nima klime, je bilo ljubezni do pomoči živali konec. :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 6:53 pm

Itak. Ej pa to so kakšni obrazci al je kakšen standard spremljajočih komentarjev al kej? Včasih je res kar težko verjet kako stereotipni so kakšni. Eh ja.

Slika
:D
Sicer pa a ni uno zavetišče tudi polno? Se mi je zdelo, da sem nekje zasledila, da so polni, pa je lahko že tudi 2 mesca mimo, sej ne vem.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 6:56 pm

Aha, so polni. Še vedno pa sprejmejo, kar je premajhnega/bolnega/poškodovanega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 7:23 pm

Hja vsaj vzamejo. Eni so polni, pa se človek vpraša česa? :O Ker mačk ne sprejemajo že od kaj vem kdaj...

Sej v resnici je pa z mačkami res štala. Zna bit, da se malo pozna tale kriza, pa ni za s/k, malo neubijanje mladičev, malo dejstvo, da se jih lahko kam "poturi"... ni fajn situacije, ne. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 7:35 pm

:offtopic:
oh, the power of denial rofl
:* :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 7:47 pm

Dragi Duško, če so na svetu tako samozavestni ljudje, da oddajo iz rok pisanje, ki ga še sami niso prebrali, pa če se namesto s kakšnim slovarjem konzultirajo kvečjemu z Google translate, je tudi kul - naj cveti tisoč cvetov - ampak potem prosim ne pošiljaj meni takih tekstov v recenzijo, če lahko. Če pa grem vse uredit, da ima rep in glavo in, da je razumljivo, bom porabila toliko časa, da bi lahko sama napisala pet člankov. :fool:

Pa pito bi rada spekla (in jedla :angel: ), ampak prevroče je za pečico prižgat :crazy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 7:49 pm

glede pite in pečice - če imaš dobro napo, kar peci.
Nisem mogla verjeti, kako to sproti vleče vročino ven iz kuhinje, čisto res :O :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 7:52 pm

Napo imam bolj za okras, torej n-č od biznisa. Pa me srbijo prsti, kupila sam si novega kuhinjskega asistenta, zaenkrat se še vikava :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 7:57 pm

Cats je napisal/-a:Dragi Duško, če so na svetu tako samozavestni ljudje, da oddajo iz rok pisanje, ki ga še sami niso prebrali, pa če se namesto s kakšnim slovarjem konzultirajo kvečjemu z Google translate, je tudi kul - naj cveti tisoč cvetov - ampak potem prosim ne pošiljaj meni takih tekstov v recenzijo, če lahko. Če pa grem vse uredit, da ima rep in glavo in, da je razumljivo, bom porabila toliko časa, da bi lahko sama napisala pet člankov. :fool:

:O čaki malo. :S :scratch: :O A to dejansko še kdo prebere? :S To je ziher kakšna napaka v sistemu. Pisanje se menda v recenzijo pošlje takim, ki čim manj še rajši pa sploh ne komplicirajo. Halo? :fool: Če bi blo to treba prebrat, bi se spodoblo, da že avtor sam prebere... :fool:
:D
Vedno se najde kakšen rompi balle, ki ne šteka kakšna je njegova vloga, pa hoče nardit delo kot se ga nardi, pa jaaaaaoooo noooo. Kako naj pol sistemi štimajo? :S :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 8:04 pm

Prebere, prebere, pa še kako 8) Pa očitno premalo picajzliram, ker mi pošiljajo več in več robe :D Bom mogla začet kot moj veliki vzornik, profesor iz Londona, ki bi na polovici prve strani članka napisal s flomasterjem čez tekst "This man must be mad" in poslal nazaj :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 8:11 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po avg 06, 2012 8:20 pm

Cats je napisal/-a:Dragi Duško, če so na svetu tako samozavestni ljudje, da oddajo iz rok pisanje, ki ga še sami niso prebrali, pa če se namesto s kakšnim slovarjem konzultirajo kvečjemu z Google translate, je tudi kul - naj cveti tisoč cvetov - ampak potem prosim ne pošiljaj meni takih tekstov v recenzijo, če lahko. Če pa grem vse uredit, da ima rep in glavo in, da je razumljivo, bom porabila toliko časa, da bi lahko sama napisala pet člankov. :fool:

Te razumem, ker marsičesa ne razumem :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 07, 2012 6:52 am

Če gre človek zvečer popivat s prijatelji, tvega, da bo zjutraj imel mačka. Ampak zakaj hudiča mora ravno moj maček imeti 7 tednov, 4 noge in rep?! :devil: Duško, glavobol bi bil dovolj, hvala.

Morala zgodbe: prav mi je, kaj pa nisem ostala doma za knjigami, kar bi morala narediti. :dash:

Gipsy, tisočkrat hvala. :thanks:

Aja, pa še napotek za v bodoče: velike torbice so zakon, po novem lahko naštejem še eno stvar, ki se jo da spraviti v torbico. 8)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 07, 2012 6:56 am

Jaz sm pa ugotovila, da mi gre pri ljudeh na splošno precej na jetra brezhrbteničnost. Vsi samo kimajo, svojim familjam, svojim šefom, svojim kolegom in redki so taki k se sploh še za kej/koga postavijo. Vsi bi bili "nekonfliktni" kar je v današnjem svetu pozitivna točka pa čeprav so si jo spet narobe zinterpretiral...al sem si jo pa jaz. Zame pomeni bit konflikten iskat prepir in kr naprej neki žnarat, ne pa da se postaviš za to kar mislš da je prov in se ob tem mogoče s kom ne strinjaš. Al si pa jaz narobe razlagam vse skp, kdo bi vedu? :truce: :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To avg 07, 2012 8:08 am

mateja je napisal/-a:Če gre človek zvečer popivat s prijatelji, tvega, da bo zjutraj imel mačka. Ampak zakaj hudiča mora ravno moj maček imeti 7 tednov, 4 noge in rep?! :devil: Duško, glavobol bi bil dovolj, hvala.

Morala zgodbe: prav mi je, kaj pa nisem ostala doma za knjigami, kar bi morala narediti. :dash:

Gipsy, tisočkrat hvala. :thanks:

Aja, pa še napotek za v bodoče: velike torbice so zakon, po novem lahko naštejem še eno stvar, ki se jo da spraviti v torbico. 8)

et tu? :(
a je bilo zmeraj toliko mačk, prikazujejo se mi mačke, povsod same mačke :sos: :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To avg 07, 2012 8:44 am

Men se pa danes prikazuje rahlo nabrglana Šogunka na kolesu, sredi noči in z vpijočim mačkom v torbi. :D Mogoče sem pa samo sanjala. :O
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 07, 2012 9:32 am

Meni se bo počasi vtrgalo!!! :dash: :dash:

1. Mačka mi je zbolela (je sicer že boljše, gremo danes še na drug pregled...)
2. že tri noči zapored ne spim zaradi prekletih komarjev kateri me pikajo ob 1-ih in 2 zjutraj
3. z dragim se že 1 teden kregava, ker si je gospod premislil in še ne želi enega mucka, res se mi bo zmešalo z njim, ker nevem več kaj naj mu rečem, ker on trdi, da Hana nikakor ne bi sprejela novega družinskega člana in se njemu že zdaj smili. Jaz sem pa kao tista grda katera ne pomislim na Hano :dash: :devil: pa da popeniš kake strela ven, češ ona je bila prva v stanovanju in kaj bo ko pride nekdo na njen teritorij. Pa bolj mu pravim, da tega nemore v naprej vedet kaka bo reakcija bolj on meni, ja potem boš pa imela dva katera bosta žalostna ko bova šla od doma (Hana je namreč zadnje čase res fullll depresivna ko greva od doma in med drugim tudi zaradi tega želim družbo za njo)
Potem pa me je foter zabava kdaj pride nov družinski član in da sem čisto odpelana :dash: :devil: in potem sta dva proti meni eh.... aja pa seveda, da bi raje kot o eni mački razmišljala o kakem otroku :devil: :dash:
4. pri mojem malem ferariju poteče registracija v četrtek in ker seveda tehničnega s tem avtom nikakor ne naredim ostajama pri enem avtu, za kazen ker je dragi tako super, bo pa kar njemu pripadala čast da se aktivira na kolo!
5. še dobro da so nam plačo prestavili iz 10-ega na 16-tega super res ful navdušena :dash:

tak še lahko gre kaj narobe??????
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To avg 07, 2012 9:34 am

p.s. med tretjo točko sem seveda pozabila, da ima teorijo, da vzamema začasno za en mesec in potem vrnema, če ne bo ok. Ja seveda mačke tretirajmo kot predmet :dash: :dash: :dash: :dash: sej nevem od kot se mu jemljejo ti stavki :devil:
Kdor ne mara živali,ne mara ljudi!!!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 34 gostov