Jaz sem moji poskušala dajati surovo meso nekaj časa in kaj sem imela od tega, posušeno in smrdljivo meso v posodici in dosti tanjšo denarnico in ja, sem nekaj časa vztrajala pa sem po nekaj tednih obupala in se več ne spuščam v to... Nevem očitno sem jo ko je bila mala toliko navadila na kvalitetne brikete in kvalitetno mehko hrano, da sedaj ne povaha popolnoma nič ostalega, razen kakšnih mačjih priboljškov. Tudi, če imava doma obiske in ji hoče kdo dat kakšen kos kake klobase se obrne vstran, medtem ko pa taščin muc poje vse kar vidi in mu je na dosegu.
Prav, pa je da vsi skrbimo za svoje muce in jih hranimo s kvalitetno hrano.
In ja moja mačka se mi zdi, da ima na trenutno kvalitetno hrano, še ko sem kupovala meso sem dala manj za meso za sebe in partnerja kot pa staneta dve njeni konzervi, in potem se človek vpraša kaj prodajajo (hvalabogu meso kupujem še samo za mačko in "izbirčne" obiske ob rojstnih dnevih)

Sem pa zadnjič glih kazala prijateljem te njene konzerve in se niso mogli načudit kaj konzerva vsebuje. Žal je samo eno firmo, pa če nevem kaj kupim bo ostalo se zasušilo.