Pomurska psička Aika

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po jul 09, 2012 2:47 pm

Re: Pomurska psička Aika

Aika je bila prejšnji teden v sredo končno pri frizerju. :yahoo: 8) Slikce pa še čakamo ... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 15, 2012 8:49 pm

Najprej obljubljene fotografije, ki so nastale ob obisku pasjega salona Dogmania, kjer so Aiki podarili profesionalno
lepotičenje :)

Ehm, navdušen pes 8)
Slika

Podganca:
Slika

Šampon, balzam, nekaj striženja, veliko krtačenja in fenanje skoraj do suhega ... tadaaaa ...
Slika

Ker se je že temnilo, je zares popozirala za vas komaj naslednji dan:
Slika

Slika

Hvala vsem, ki ste sodelovali pri tej mali preobrazbi :dog:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 15, 2012 9:06 pm

Če pa primerjamo sliko s prve strani teme in tole zadnjo, gre pa kar za "popolno preobrazbo". Aika :good: , čudovita si! :kiss:
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jul 15, 2012 9:22 pm

Aika se je pravkar vrnila domov po razburljivem vikendu, tako da sedaj leži pri mojih novah
kot en čevap (vegi speaking :rolleyes: ).

V petek je v dobri družbi odtirila na štajerski konec, zelo vzorna popotnica je pa naj gre za avtobuse, vlake
taksije ali avtomobile, vse smo že vzeli 8) Z uporabo nagobčnika nima nobenih problemov, z njim hladokrvno spi
med vožnjo.

Na mini počitnicah se je dva dni valjala po preprogi pred kaminom, neumorno prenašala žogice sem in tja, pomagala pri kuhanju,
vrtnarila in, ehm, vmes malo tacala po gredah, se potepala po gozdu, sodelovala na družinskem praznovanju in spoznavala sosede
ovce.

Jutri odhaja k Jagi in Bitu in SunnyDay-inim na dvotedenski pasji dopust, ker smo ocenili, da bi bilo potepanje
po razgretih otokih z avtomobilom brez klime morda preveč zanjo. Tako da jo bo dva tedna SunnyDay razvajala :-*

Vesela je in razigrana, sicer še vedno pokašljuje, ampak j*** kot je bilo, njena dlaka se je popravila,
prhljaja je manj, klope in bolhe smo po večtedenskih mukah eliminirali, da je bila po glavi šivana se skoraj ne vidi. Ob briketih dobiva
lososovo olje zaradi prhljaja in dlake in Flexadin za sklepe. Njena kondicija je v zadnjem mesecu in pol napredovala,
se pa seveda še vedno kar hitro zadiha. Hujšam jo izjemno počasi, ker bi bil za telo v okrevanju in pri njeni starosti to prehud dodaten stres.

Žal pa moram priznati, da sem v mesecu in pol, kar je pri meni, uničila odličnega čuvaja in iz njega naredila navadnega kavč psa :-[ :-\ Skakala je na vsak šum, naznanjala tuje obiskovalce, me "čuvala" pred ostalimi sprehajalci, nadirala pse ... no, namesto tistega odličnega čuvaja od prej, imamo sedaj psa, ki ignorantsko prespi obiske, popolne tujce pozdravlja z mahajočim repom, ni konfliktna z ostalimi psi in vse bolj sliši na besedo. Seveda pa imava še mnogo za narediti do popolnoma vzgojenega urbanega psa :)

Od verigarke do bodoče kozmopolitke - in to s pomočjo vseh vas, ki ste pomagali zbrati denar za njeno zdravljenje ali kako drugače pomagali pri njeni oskrbi :-*

Še dve prismuknjeni:

Crazy dog :D
Slika

Popotnica:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne jul 15, 2012 9:52 pm

ah Aika <3 prelepa pasja dama si :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 9:31 am

Skuiki, v zmoti si, ustvarila si popolno manekenko :kiss: , prekrasna je, stajlirana do konca, zna pozirat, ima (vsaj zame) idealne mere, zapeljivo gleda, ni da ni :cupidgirl:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 10:52 am

Ah, te "alergije"... :girlblush: ;)

ps: za prvega psa ti (vama) gre neverjetno dobro! :D Kaj dobro - več kot odlično! :good:

pps: me prav zanima, če boš zdržala 2 tedna na dopustu?!? :rolleyes:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 11:28 am

Hm, še ena alergična :blush:
Srčica Aika, zelo sem vesela zate!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 2:35 pm

Alexx je napisal/-a:Ah, te "alergije"... :girlblush: ;)

ps: za prvega psa ti (vama) gre neverjetno dobro! :D Kaj dobro - več kot odlično! :good:

pps: me prav zanima, če boš zdržala 2 tedna na dopustu?!? :rolleyes:

Ja saj! :scare:

SemJoHotelaZravenVzeti :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jul 16, 2012 9:41 pm

Lepotička Aika je v nedeljo pozirala ... Tukaj je par bolj uspešno-ujetih trenutkov. 8)

"Sem lepa in brazgotina je že skoraj neopazna."
Slika

Navdušenje, ko pride v Skuiki v bližino. :D
Slika

"Jaz sem cisto plidna in vse ..."
Slika

"Tooo, ja, žogat se gremo ... Hitro, hitro, žogat se gremo!"
Slika

:bye:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jul 17, 2012 8:45 am

:kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 2:33 pm

ajvi je napisal/-a:Navdušenje, ko pride v Skuiki v bližino. :D
Slika

Nikoli, ampak RES NIKOLI se NE naveličam gledat take fotke!!! :good: :kiss:
Noro, kolk ma lepe oči!!! <3
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jul 17, 2012 4:20 pm

Vsa čast, če jo boš po TAKEM pogledu sploh še lahko oddala. Pri nas je to tisti odločilni moment, ko se začasnik spremeni v trajnik. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 18, 2012 9:57 am

Tole je prav tisti pogled, kot da vidi boga! :kiss: :kiss:
If you see me smiling, it`s because I`m thinkig of doing something evil or naughty. If you see me laughing, it`s because i`ve already done it!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jul 18, 2012 10:08 am

mateja je napisal/-a:Vsa čast, če jo boš po TAKEM pogledu sploh še lahko oddala. Pri nas je to tisti odločilni moment, ko se začasnik spremeni v trajnik. :D

A oddala jo bo???? :O

Ja, zihr... :lol: :girltruce:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 18, 2012 10:21 am

Aika je senca-pes. Skoz pod nogami ;). Če si jo umakneš v drug prostor, je pa tudi OK. Gre pač spat, niti ne čaka za vrati, kaj šele, da bi protestirala. ;) Pa k vsakemu prirepka, kot da se poznata od vedno in če bi mu dala povodec, bi šla tud z vsakim, no hard feelings :P. Njej je v lajfu res vse jasno :good:. Da se je treba grebst, če hočeš kaj imet, pa tudi. :rolleyes:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jul 18, 2012 10:24 am

Alexx je napisal/-a:A oddala jo bo???? :O

Sam grebli se pa bodo! :nyam:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor To jul 24, 2012 1:28 pm

Čudovita psička :kiss: :kiss: ta njen pogled pa zaobjema res vse; izžareva življenjsko energijo, pa navdušenje, haležnost, ljubezen in zadovoljstvo
Ni navadnih mačk

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 27, 2012 2:11 pm

Zadnjič smo z Aiko in mojo bando obiskali še tri Pomurce, a jim niti slučajno ni bilo do poziranja :S Z rojakoma Bindi in Jackom so objektivu pokazali zadnje plati, ostali so se pa sploh skrili, tako da z gasilsko (7 pasjih repov) ni bilo nič. :(

Slika

Aika je že čisto utečena kar se tiče njenega dopusta (ki se že nevarno bliža koncu, pravzaprav), tako da se je včeraj zvečer odločila, da bi spala takole ... 8) ;)

Slika

Do morja očitno ne bomo prišli :negative: , smo jo pa prejšnji teden, ko smo bili še v LJ, peljali vsaj do Save, in je rekla, da je kar fajn za ohladit tace. :)

Sicer pa je to najbolj prilagodljiv, skuliran, ubogljiv, potrpežljiv in flegmatičen začasnik/Pomurc/brezdomni pes ever. :good: Ljubosumno te hoče (samo) zase in špila prvo damo pri bajti, a hkrati upošteva "ne", pa če pride iz mojih ali pasjih ust :-*. Pa kak odpoklic ima! :pet: Srčica pasja :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe jul 27, 2012 2:13 pm

Slika

Slika

Če je kdo dvomil v prisotnost škotske krvi 8)

Slika

Pa nam je le uspela tudi gasilska ;)

Slika

Slika

Aika varuška :P

Slika

In še ena carta :angel:

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Pomurja Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov