KozmoPoly, se popolnoma strinjam s tabo. Poličke na oknu že imata ampak bi jih rada malo "omehčala". Sem te že spraševala, kako imaš ti gor dekice pritrjene, da ne padejo dol? Kaya je genialna in ne da samo dekica, ki je zataknjena pade dol...NE, Kaya z dekico vred pade dol. Res je ena štorasta mačkica.
Sonja, ti me pa strašiš!

Mislim, da ne bo samo meni pasalo, da si privoščim TADOLGE počitnice. Saj se morata tudi kosmatinca malo odpočit od mene.

Bo pa tudi T prišla na svoj račun, ker obožuje oba mačka, vsakega na svoj način.
Kaya se še vedno dela prestrašeno deklico ampak v glavnem se pusti mečkat, Cal pa...njegovo poslanstvo je itak mečkanje.
Kar se tiče dirkanja in norenja...pa jao, no! Še dobro, da imam parket in lahko kremplje zapičita, da jima ne drsi.

Pri tebi pa marmornate stopnice...hihi, si predstavljam drsalnice...
Nisi mi povedala, da ima Tomi nov praskalnik?!?!?!??! FOTKA!!!
Mimogrede....moja najlepša Yuca je šla na rehabilitacijo. Se že postavlja nazaj in preboleva dejstvo, da je bila objekt za praskanje, grizenje in brušenje krempljev.
Pa ta teden bodo narejene mreže za okno in vrata. Me nervira, ko moram kar naprej zapirat in pazit, da mi kdo ne uide na prepovedano področje.
Iskrica, HVALA! Si me razsvetlila ti, če me že mačka ne uspeta!