Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Kraj: Voličina v Slovenskih goricah

Odgovor Če jul 12, 2012 8:54 pm

Re: Daj si duška

Jep. :) To je ta, ja. :)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 8:55 pm

No, tole je pa še moj sosed, ki me je peljal po muca, napisal maloprej g. Strnadu:

"G. Strnad, na FB strani Justice for Mičo, sem zasledil vaš komentar v zvezi z muco, da naj bi bila zdravljena, ter s tem posledično tudi ozdravljena zahrbtne bolezni. Napisali ste, da je muca jedla, pila ter opravljala biološke funkcije normalno. Vendar vam moram sporočiti, da ste v zmoti. Mičo namreč ni želel piti vode in tudi jedel je zelo malo, oziroma skoraj nič (kolikor sem opazil jaz osebno). Kako to vem? Namreč jaz sem oseba, ki je, muco peljal do novega doma. G. Grandovec, je kljub moji zahtevi, da se muci, naj ne da jesti med potjo (razen vode), to na Trojanah storil. Najprej ji je dal piti vode, kar je muca zavrnila in nato razložil, da muca ne želi piti vode brez primešane hrane. G. Grandovec je sel kupt hrano, ter jo primešat v vodo, kot edini možni način, da bo muca dobila tekočino (muca je mogoče samo malo, zelo malo, popila). Prav tako, pa vam moram sporočit, da g.Grandovec odkrito rečeno, muco ukradel (kar je potrdil sam), kar pomeni, da ni bil lastnik te muce in z kakšnim dovoljenjem jo lahko preda naprej. Razumem, da je g. Grandovec, želel muci pomagat, vendar so za to v naši državi odgovorne določene pristojne službe. Prav tako, pa sprašujete kje je truplo. Zgodba ki jo je povedal Miroslav, je odkrita, ter vam lahko potrdim, da je resnična. Kolikor je meni znano je muca pokopana in zgodba zaključena.Moram pa odkrito napisat, da prihajajo iz različnih strani zgodbe o ljudeh, ki so imeli opravka z g. Grandovcem, in nekateri so na koncu morali tudi zamenjati telefonske številke,....itd. Odkrito povedano, delati amulet iz mačjih dlak, vonjati mačje dlake,...itd...groziti Mirotu, oziroma lahko napišem kar preprosto biti obseden z muco (katero si imel v lasti en
mesec)..., kot je očitno g. Grandovec, bi mu osebno (če ga poznate, mu lahko to predlagate v mojem imenu), svetoval obisk pri zdravniku. Namreč vse skupaj je šlo predaleč in čas da se konča. Imam pa vprašanje, se opravičjuem vendar sem laik na tem področju...kako lahko muca še živi, ko preneha jesti, piti...in je seveda še bolana, ter ne dobiva antibiotikov (kot mičo), živi še celoten mesec? G. Strnad nihče ne laže!!!, še posebej ne MIroslav, ki skrbi za tri muce, ki je oseba katera nebi muci naredila popolnoma nič hudega, temveč mu je samo želela dati dom, ter poskrbeti za njegovo zdravljenje.

Želel sem vam samo prikazati celotno zgodbo o tej muci, ker sem namreč iz napisanega zasledil, da je ne poznate.

Želim vam lepo večer..."

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:00 pm

g. Grandovec je domnevno ukradel mačka, ga imel 1 mesec in ga dal v posvojitev. Maček je pri posvojitelju poginil in sedaj G. dela dramo? Približno razumem kaj se dogaja?
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 9:08 pm

Jep, tip mi je zatrdil, da maček ni njegov, da je živel s tropom še nekaj mačk pred bližnjo gostilno, da se še pogaja z lastnico (ki je sicer bila mnenja, da levkotična mačka na prostosti ni nevarna drugim mačkam) in da se do sobote, ko mi je mačka predal, z njo ni uspel zmenit glede lastništva... ker mu kao ni odgovarjala na sms sporočila in njegove klice (glede slednjega se zdaj niti malo ne čudim, zakaj ne).

Da ima maček levkozo, so ugotovili (mislim, da je rekel tako) prejšnji teden, ko ga je nesel kastrirat. Maček je prejemal tudi antibiotike (sta še dve tabletki bili še v vrečki, ki mi jo je predal, ter še neko homeopatsko zdravilo). Omenil je tudi, da je maček preživel nesrečo - obesil se je na oknu, ki je bilo "na oberliht" in si pri tem potrgal nekaj mišičnih vezi. Za mačka je z donacijami drugih prejel okrog 300 eurov. Mačkove poškodbe so med drugim zdravili tudi z reikijem, svetoval mi je tudi uporabo nekih alg, ki bi mu jih naj mešal v hrano, ker le-te bojda zavirajo razvoj bolezni... Ko sem mu ob posvojitvi dal 50 eurov (vem, da ni veliko), pa se jih tudi ni branil... pa mi ni za ta denar, da ne bo kdo mislil...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:11 pm

In sedaj misli da si mačka namerno ubil ali pa da se lažeš o njegovi smrti? (vem da Duško ni mesto za debato o tem, ampak če smo že začeli, je dobro da smo si na jasnem kaj in kako).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:13 pm

sleepy je napisal/-a:Se mi je zdela mateja vedno malo sumljiva in dojemljiva za kulte. No, zdej vem kam na skrivaj hodi. K tebi na sestanke Kulta pečene mačke :D

Itak. Zakaj pa misliš, da sem začela prostoživečke lovit? :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 9:14 pm

Sam je mačka hranil z whiskas hrano, vodo je maček užival dejansko le tako, če je bila primešana hrani, sam je ni pil. Tudi to, da je maček samostojno opravljal potrebo, ne drži v celoti. Opravljal jo je že, vendar je revežu malo uhajalo, tako da izločanja blata glih revček ni nadzoroval.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 9:16 pm

Ja, nekaj v tem smislu... Po mačka sem šel v Grosuplje, ker sam ni uspel zrihtat prevoza, dal tipu 50 eurov in še sosedu 40 eurov za bencin, da bom revčka potem fental...? Ni nekak najbolj logično, ne? Zakaj potem Pepe, Caleb in Repek še živijo?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jul 12, 2012 9:23 pm

Ja a zdej nej ti pa verjamemo, da mateja praznih rok na sestanke hodi al kaj? :O
:P
mateja je napisal/-a:
sleepy je napisal/-a:Se mi je zdela mateja vedno malo sumljiva in dojemljiva za kulte. No, zdej vem kam na skrivaj hodi. K tebi na sestanke Kulta pečene mačke :D

Itak. Zakaj pa misliš, da sem začela prostoživečke lovit? :lol:

V bistvu mi pavza bolj ni bla jasna, no pa mi je zdej jasno, da je bila samo navidezna :lol: :lol: :lol:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:26 pm

Pavza? Mačke sem vlagala. Saj veš, zdaj je čas za ozimnico. :lol:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 9:26 pm

Hja, tapravi se vedno vkup najdemo. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jul 12, 2012 9:27 pm

Zdej mi je jasno, ja! rofl
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:30 pm

Zanimivo. MMauko če lahko dam svoj predlog. 1. OK, človeka je skrbelo za mačka, maček je mrtev in on prepričan da si ga ubil. Diplomatsko! črno na belem napišeš in razložiš kaj se je zgodilo (trenutno so odgovori na stotih mestih), z razlago o poteku bolezni vred, ter po možnosti kje lahko preveri da je maček res mrtev (pri vet.?), pa čeprav se to sliši glupo. Objaviš na FB, da bo vsem jasno kaj se dogaja (da ne bo spet "en od MH je fental mačka itd."). 2.ČE G. dejansko ve kaj se je zgodilo in je namen vsega samo dobiti pozornost, je edino preverjeno zdravilo ignoriranje (po fazi 1, tako se ne more zgovarjati da ne ve kaj se je zgodilo z mačkom). Seveda se bo še nekaj časa metal po trepalnicah, ko bo ugotovil da ne dobi pozornosti, pa bo počasi nehal. Žal imam tak primer osebe doma, tako da ne govorim na pamet....

No, upam da se totalno motim in se bo dalo vse veliko lažje rešiti....

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:35 pm

jeda je napisal/-a:Džizs, prav sram me je, da imam tako dolgo lajtungo, ampak priznam, da sem šla šele zdaj vse print screene brat :blush: Da te srh spreleti, po vseh fb skupinah ga je polno, pa tistih, ki štango držijo tudi :dash:
Celo peticija se obeta :fool:

Kakšno imam potem šele jaz, ki nisem te debate še nikjer zasledila :S :) No, razen to "justice" stran sem vidla ravnokar...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:36 pm

lubčki, temo ste sfalili. To ni una kuharska z recepti. :P
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:37 pm

Pa...kdo ve kakšno moč ima Duško. Mogoče pa komu zbistri možgane. :lol:
Zadnjič spremenil rozika, dne Če jul 12, 2012 9:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 9:38 pm

Mah, ne da se mi ukvarjati več z njim, res ne. Je sam hotel še mojemu veterinarju pamet solit, kako ga naj zdravi. Mačka, mislim. In me napadel, zakaj bi mačka morala veterinarska služba odpeljati, ker bi on mačka sam pokopal. In da se poserje na naše zakone. Maček je pokopan in on enostavno hoče že nekaj dni pokopanega mačka izkopavati in si ga peljati nazaj v Grosuplje... To je potem normalno?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:39 pm

Seveda ni, ampak če boš padel na njegov način obnašanja, ne bo nič boljše. Žal.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če jul 12, 2012 9:42 pm

No, Rozika, niti ne mislim. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 9:46 pm

A se ti zdi, da je kdo padel na njegov način obnašanja? Zaspamal FB strani, nadlegoval ljudi, pripravil peticijo (za kaj že?) in zmerjal vsepovprek? Čisto iskreno, kakšen odgovor naj bi se pa napisalo, če ga noče slišati (ker so zgodbe v njegovi glavi pač bolj domiselne od resnice)?
Me res zanima, kakšno metodo (ki ni ignoriranje) priporočaš pri ravnanju s psihopati, ker predlog št. 1 več kot očitno ni deloval.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov