Daj si duška

Moderator: andreja

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 11:11 am

Re: Daj si duška

Hvala Moksa, sem nekaj našla. :)

Duško, a lahko sosedom hitro okna zamenjajo pa da potem nobenemu nekaj časa ne delajo nič?? Saj ne živim na gradbišču no!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 11:15 am

Hih, all, jaz tudi po moje ne živim na gradbišču - pa bo menda zdaj počasi po 5 mesecih končno mir pred bajto ... Upam.
Menjava oken pri enih sosedih pa ... priceless :lol: Menjajo jih že vsaj 14 dni, čarajo tako z motorkami kot dvigali pa kaj vem, kaj vse se še najde. :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 11:39 am

Leia je napisal/-a:Mene tudi. Pa imam baje tule v pisarni enih 26 stopinj :fool:

pri nas je celih 17.

Pa pri vas vsaj veš zakaj ruži. Tu pri nas pa samo domnevamo .... :S ko me zbudijo ob pol dveh ponoči, ker zgoraj nad nami dela v taktu bum bum v steno :fool: , kaj neki lahko predvidevaš :shout:

Pa ziher ne mesijo testa :witchy:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 11:46 am

Hahaha, ja, res, teh tezav pa pri nas ni :) Je pa sosed svoje case okrog treh ponoci zagal (samo ne z motorko, ampak z rocno zago) :D Ta, ki zdaj menja okna, je pa pred kaksnima dvema letoma razzagal z motorko popolnoma vse pohistvo v stanovanju :) Ampak to je bilo pa podnevi :) Po moje je kupil motorko na razprodaji pa mu je zena najedala, kaj jo bo rabil, zdaj pa vse pocne z njo :)

17 stopinj, hm? Po moje bom takrat rabila zimski plasc :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 12:06 pm

rofl rofl rofl
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jul 12, 2012 12:10 pm

fiorina je napisal/-a:mene pa zebee :girlcry: :girlcry:

Probaj se pogret z upoštevanjem kakšnega svojega nasveta:
fiorina je napisal/-a:pa Samozavestni Emancipirani Xaver poleg pira tudi :D

:teasing: :bye:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 12:23 pm

ne pijem piva :lol:

Xaver pa je na dopustu :negative:, :D o samozavesti in emancipaciji pa ni ne duha ne sluha :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 12:33 pm

andreja je napisal/-a:Dragi duško, prosim lopni me po glavi. Bi ti rekla, da lopni koga drugega (oz. še boljše več drugih), pa se baje to kar želiš drugemu, prej zgodi tebi, tak da raje daj kar mene. Samo, da se mi ne bo treba z butci ukvarjat :dash: :dash: :dash:

Podpis.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 12:42 pm

Leia je napisal/-a:Hih, all, jaz tudi po moje ne živim na gradbišču - pa bo menda zdaj počasi po 5 mesecih končno mir pred bajto ... Upam.
Menjava oken pri enih sosedih pa ... priceless :lol: Menjajo jih že vsaj 14 dni, čarajo tako z motorkami kot dvigali pa kaj vem, kaj vse se še najde. :lol:

Jaz tudi upam, da bo kmalu mir, pa mislim da ne bo. Naslednje leto je baje v planu fasada, se pravi bo folk do takrat norel... Saj mene bi hrup motil manj, če mačke ne bi bile napsihirane. Mi je pa zaradi njih toliko huje. Pa svinarija me moti. Od enih cepcev in sosedov naročnikov, ki so dovolili, da so žagali vse pred našim stanovanjem, je en kup svinarije po stenah ostalo in sem še dolgo hodila domov z osvinjano jakno, ker sem jo ponesreči podrgnila v steno, ko sem jo v roki nosila.

Ampak bo že, so hujše stvari od tega hrupa.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:11 pm

fiorina je napisal/-a:ne pijem piva :lol:

Xaver pa je na dopustu :negative:, :D o samozavesti in emancipaciji pa ni ne duha ne sluha :S

Ja pol ti pa ne preostane drugega kot da poiščeš teme, ki jih omenjajo tiste z akutno povišanim pritiskom :P Baje tam dobiš vpogled tudi v to kako zgleda samozavest serijsko, pa mogoče lahko kej ponucaš :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:16 pm

all, jasno, da so hujše stvari od hrupa. ampak a ni duško tu ravno zato, da se mu lahko pritožiš zaradi vseh malih bedarij, ki te spravljajo ob živce? ;)

meni gre že nekaj dni recimo strašno na živce, da v naši lokalni trgovini tako rado zmanjka kisle smetane. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:17 pm

Eh, jaz rabim en meteo-namig. Že cel dan kaže na dež, ampak dežuje pa ne. Nekako pa se mi dozdeva, da se bo usulo tisti trenutek, ko bom na kolesu in dovolj daleč od doma. Recimo v Medvodah. Ker bom potem prisiljena klicati prevoz bicikla in mene domov in vedrila pod kakšnim drevesom. Bi tvegala ali ne? :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:24 pm

Joj, dreves ne tvegaj, pri nas sta dve umrli in ena hudo poškodovana, ker so bile v utici pod drevesom, pa je tresnila strela v drevo. Raje pojdi teč 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:28 pm

Jaz ti lahko dam 100% zanesljivo napoved. Če boš ostala doma, ne bo padalo spljoh. Če boš šla kamorkoli, se bo ulilo točno takrat, ko boš najdlje od doma in ne bo nobene strehe blizu. Sprobano.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:31 pm

rofl rofl rofl

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 2:57 pm

Leia je napisal/-a:all, jasno, da so hujše stvari od hrupa. ampak a ni duško tu ravno zato, da se mu lahko pritožiš zaradi vseh malih bedarij, ki te spravljajo ob živce? ;)

meni gre že nekaj dni recimo strašno na živce, da v naši lokalni trgovini tako rado zmanjka kisle smetane. :fool:

Aja, da ne boš narobe vzela... ta komentar o hujših stvareh je v bistvu bilo duškanje iz moje strani, opomnik ki sem ga napisala sama sebi, da vem da naj se ne obremenjujem s hrupom, ki trenutno ni pomemben...

Ti se pa kar duškaj o hrupu, je res da je duško zato :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 3:00 pm

Mateja, ta teden je bilo vse dni ful vroče in vse, ampak je 2 ali 3x padal dež v LJ točno okoli 16-17. ure, potem je bilo pa ob šestih spet vroče kot svinja... :rolleyes: Tako da jaz nevremenarka napovedujem, da bo danes tudi tako. :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 3:23 pm

pomaga tudi, če vzameš marelo sabo. potem sigurno ne bo deževalo! ampak mora bit una tavelika, ta štorasta, če ne, tvegaš :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 6:20 pm

norost nekaterih ne pozna meja, 5 minut slave in trkanje po prsih (brez osnove) je cilj, ne pa dobrobit živali :bad:
O ti golazen, še bolj si nor, kakor sem mislila :fool:
Pa nehaj glumit z različnimi jeziki, mogoče ti pisanje v slovenščini res ne gre, razumevanje ti gre pa precej dobro :rolleyes:
To je vse, česa več od tega niti vreden nisi.

Pa še en bolj "normalen" duško: 2 dni na leto sem brez spodnje majice in takoj me morajo ledvice boleti, ha?! :devil:

Duško, tole so ti zadnje šanse - zadnje dni vse nekaj skup mešaš in če ga ne nehaš biksat, ne bom več tvoja prijateljica
in se ne bom več igrala s tabo :P :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jul 12, 2012 6:22 pm

A bi lahko že kdo nam neposvečenim namignil komu ali čemu je namenjeno tole bruhanje in zgražanje zadnje par dni?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov