Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 7:10 am

Re: Daj si duška

Pismo, zakaj se vsakemu starčku v mojem naselju zdi, da se lahko vtakne vame in mojega psa (in to pred prvo jutranjo kavo in zajtrkom, ko sem še bolj morilsko razpoložena :threaten: )? Če je sredi travnika igrišče še ne pomeni, da pes ne sme povohati in polulati drevesa ob cesti. Pa če si še tako zelo želijo, da mi vržejo naprej nepospravljanje drekov, naj vsaj pogledajo, kaj moj pes dela. :fool: :P

Eh, taki incidenti me vedno opomnejo, kako je meni fajn, da sem v svoji koži, ne pa npr. v njihovi. :) Mora biti kar težko živeti s toliko slabe energije v sebi.
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jun 28, 2012 11:16 am

Jaz sem pa tok vesela, Ples z zmaji je doma! :D Sem si jo prva izposodila v knjiznici, disi se po novem, pa se skoraj malo topla je, ko je direktno iz tiska.. :lol: :lol:
Forever shall the wolf in me desire the sheep in you!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 2:00 pm

rabim psa z velik potrpežljivosti, ki ga seveda itak nimam kam dat. namreč malega knedla je povsod preveč, mački bojo pa tud lih kar kufre popokal in se odselil. še prej bo pa kermu film poču verjetn. in glih tega ne bi rada vidla bemti...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Če jun 28, 2012 2:10 pm

Dalmatinec z velikimi očmi.
Slika
20,41 €.
Baby center.
:teasing:
:bye:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:23 pm

Grrrrr, Duško, a mi lahko prosim razložiš, zakaj Toby (če je že moral) ni vsaj zbolel par dni kasneje, da bi šla lahko na veterino MH?
Zdaj je na 300k, vetka je zelooo mlada in ful prijazna, vse OK. Danes zjutraj me je klicala (od torka zjutraj je spet na kliniki), da je že brez urinskega katetra in je zjutraj sam lepo lulal, pa da gre jutri lahko domov. Pa vsakič ko govorim z njo mi pove, kako je priden in prijazen in potrpežljiv in fajn. 8)

Vse OK. Ampak potem kličem zdajle, naj mi povejo, kakšen bo račun. In ne vejo, naj pokličem zjutraj. No, super, ampak tukaj ne gre za 20 ali 50 € in je res fajn, če veš vsaj kakšen dan prej, KOLIKO moraš zbrat? Ali smo mi res taki posebneži in imate vsi ostali 200 ali več € doma v štumfu? :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:39 pm

Glej, nimamo. Imamo minus in hipotekarni kredit, pa preveč mačkov, pa prevelikega psa, pa
streha pušča, pa centralna bo riknila, pa še na kakšno operacijo bo verjetno treba, človeško in mačjo, pa...
Nimamo :girlsad: .
Ampak nekako že bo. Ko sem najbolj v k..rcu z denarjem in zdravjem, si mislim: nekako že bo.
Še zmeraj je tako bilo, da je nekako bilo in bo tudi tokrat.
Tudi pri tebi bo tako. Drži se.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:41 pm

Veš da ste posebneži :girlyes: ampak to nima veze s tem kolko (ni)maste doma v štumfu :praising:
Škoda, ki se z držanjem pesti ne da plačat nobenega računa :girlsad: Je pa vsaj Toby ok. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:43 pm

slavica je napisal/-a:Glej, nimamo. Imamo minus in hipotekarni kredit, pa preveč mačkov, pa prevelikega psa, pa
streha pušča, pa centralna bo riknila, pa še na kakšno operacijo bo verjetno treba, človeško in mačjo, pa...
Nimamo :girlsad: .
Ampak nekako že bo. Ko sem najbolj v k..rcu z denarjem in zdravjem, si mislim: nekako že bo.
Še zmeraj je tako bilo, da je nekako bilo in bo tudi tokrat.
Tudi pri tebi bo tako. Drži se.

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:49 pm

slavica, itako bo šlo (tudi s pomočjo :girlblush: :kiss: ). Mora, saj nimamo izbire. Duško je letel na to, da ti zvečer še ne znajo povedat, KOLIKO, čeprav ti rečejo, da lahko zjutraj kadarkoli prideš po mačka. Kako naj pridem? S 100€ v žepu? In potem? Bodo obdržali mačka ali mi zaupali, da prinesem razliko, ali...?

sleepy, itak smo posebneži, hvala za kompliment. 8) Pa držanje pesti ful pomaga, verjemi. 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:55 pm

Vixen, se lahko poskusiš zmeniti za odplačevanje računa na obroke? Ali pa vsaj da ti domov pošljejo račun in imaš čas zbrati/si sposoditi denar? Tako sem se enkrat jaz dogovorila prav na 300k.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 5:58 pm

Sem s tem namenom danes v bistvu klicala. Ampak mi tista zmedena bejba ni znala povedat prav nič, niti približne višine računa.

Bom klicala takoj zjutraj, pa bom videla, kaj bodo rekli...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 6:01 pm

P.S. Se že boljše počutim. Saj je vsem jasno, zakaj gnjavimo Duška, ne? Da damo piz...ije ven in se potem počutimo bolje, ne? 8)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 6:16 pm

Itak! Ker duško je Car! :good:
8)
Vixen je napisal/-a: Pa držanje pesti ful pomaga, verjemi. 8)

O ja, verjamem in vem. Samo škoda, ker veterinarji ne znajo tega ovrednotit v svojih računih...

Ej, kaj se je pa meni lihkar posvetilo Slika. Z Zakonom o UJF se veterinarjem na faksu zniža plača z 8 %. V ceni storitve, ki jo plača stranka (lastnik pacienta, če smo natančni), je zajet tudi strošek plač veterinarjev. A to zdej pomeni, da se bodo cene storitev na VF znižale za 8 % al bojo ostale enako visoke, veterinarji bodo dobili 8 % nižje plače in bo torej pravzapra pri vsem šparanju zaslužek VF večji? :scratch:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 8:24 pm

Okej, sej tisti epileptični napad vsake tolko pač preživim in toleriram, če so me že glih bogovi štrafali s to svinjarijo.
Ampak zakaj mi more zradirat 3 dni spominov? in to takih fajn, na dogodek na katerega sem čakala fuuuuul cajta, ki mi je res nekaj pomenil...? :'(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 8:33 pm

:praising: MM, pazi nase, to je res zoprna/nevarna stvar. :kitty:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 9:09 pm

Limonska trava dejansko odganja komarje, da vidite kako jih odnese ko jo zavohajo. :yahoo: :lol:

eNa

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jun 28, 2012 9:27 pm

rozika je napisal/-a:Limonska trava dejansko odganja komarje, da vidite kako jih odnese ko jo zavohajo. :yahoo: :lol:

V kaksni obliki pa?

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 9:58 pm

Uuu, prosim, če lahko kaj več napišeš o tem + če je škodljivo za muce? Bi imela v spalnicah, da bo mir pred komarji.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jun 28, 2012 10:05 pm

Za muce ne vem, se pa da kupiti v obliki eteričnega olja, svečk, palčk, dišečih vrečk pa še kaj bi se našlo. Drugače baje odganjajo komarje še evkaliptusovo olje (čez vikend grem h konjem in ga bom lahko sprobala maksimalno :D ), sivka in bazilika (se podrgnem z listi ko sem na vrtu in res pomaga). Moji starši pravijo da so se včasih ko so šli na njivo namazali s kisom in so jim dali obadi mir. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 29, 2012 8:56 am

Vixen je napisal/-a:Grrrrr, Duško, a mi lahko prosim razložiš, zakaj Toby (če je že moral) ni vsaj zbolel par dni kasneje, da bi šla lahko na veterino MH?
Zdaj je na 300k, vetka je zelooo mlada in ful prijazna, vse OK. Danes zjutraj me je klicala (od torka zjutraj je spet na kliniki), da je že brez urinskega katetra in je zjutraj sam lepo lulal, pa da gre jutri lahko domov. Pa vsakič ko govorim z njo mi pove, kako je priden in prijazen in potrpežljiv in fajn. 8)

Vse OK. Ampak potem kličem zdajle, naj mi povejo, kakšen bo račun. In ne vejo, naj pokličem zjutraj. No, super, ampak tukaj ne gre za 20 ali 50 € in je res fajn, če veš vsaj kakšen dan prej, KOLIKO moraš zbrat? Ali smo mi res taki posebneži in imate vsi ostali 200 ali več € doma v štumfu? :girlblush:

Jaz sem se pred 2.leti ful zafrknila, ker sem peljala tja. Moja mucka je imela zaradi poškodbe mrtev repek.Bil je neobčutljiv popolnoma, negibljiv in delno še v ranah, delno pa posušen. Naredili naj bi rentgen, ki naj ne bi pokazal zloma. Po 1.tednu so mi jo dali domov še s svežo rano in z repkom v popolnoma enakem stanju z besedami naj en teden še počakamo, da vidimo ali bo repek oživel. :O Račun je bil 150 eur. Takoj naslednji dan sem jo peljala drugam, kjer so zares naredili rentgen, ki je pokazal, da ima vse koščice v repku zdrobljene, zgroženi, da mi mačke niso že tam poštimali kakor bi morali so jo takoj operirali in plačat sem spet morala 150 eur, so jo pa vsaj poštimali kot je potrebno. Skupaj 300. Če bi jo odpeljala že takoj na začetku k "našemu" vetu, bi plačala vse skupaj, operacija z narkozo in antibiotiki 80 eur, pa brez rentgena bi ugotovil, da mora repek proč, že z otipom,ker ima dovolj izkušenj s tem. V tem primeru sem bila osel, ki gre samo enkrat na led, saj sem preplačala kar za 220 eurov. Od takrat se držimo našega veta kot klopki, je dober diagnostik, res dober, pa še prijazen in poceni v primerjavi z drugimi.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov