Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 5:49 am

Re: Daj si duška

tudi ne-sosedje se pridružujemo držanju pesti in tačk!
Toby :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 5:59 am

pa saj ni prvič, ampak me zmeraj znova razkuri, da higienska služba ni sposobna pobrati
povoženega mačka niti v 24 urah. "aja, je še zmeraj tam? to je pa čudno".
Hja, ne vem, a je čudno, mogoče imam pa jaz privide :rolleyes:
:dash: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 6:54 am

Čudno je najbrž zato ker bi po vseh pravilih moral vstat pa se sam pospravit, al kako? :fool:

Še 8 ur do dopusta :yahoo: :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 8:59 am

Iskrica, sej se sam pospravi. Pred kratkim so vrane kar med avti skakale po črnuški obvoznici, da so jedle povoženega čist malega mladička (ki je btw bil tok mejhen, da je lih učke odprl al pa še to ne in je sigurno čisto sam pricapljal na sredo fejst prometne ceste, kjer je najbližja stanovanjska hiša oddaljena najmanj 1km :dash: ). Higienike sem sicer poklicala, ampak dvomim, da so imeli kaj pospravljat. :girlsad:

Toby :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 12:27 pm

Vixen, tudi pri nas držimo pesti in tačke za Tobyja.

In seveda moram še malo poduškati: pri nas navadne klime ni možno montirati (vsaj ne brez tako ekstremno visokih stroškov, da je pač zadeva dokaj nesmiselna), zato imamo trenutno v zgornjem nadstropju samo 30 stopinj (v spodnjem je pa precej manj). Ampak naš muc je mnenja, da meni (in njemu) pri 30 stopinjah še ni dovolj vroče, zato se hodi stiskat k meni :dash: Oh, in danes je v bistvu že kar dober dan ;)
In, ja, gremo kupit prenosno klimo, ker je tudi to bolje od ničesar ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 12:40 pm

Meni se prenosna klima ni zdela bistveno boljša kot nič, samo stane več. :crazy:
Jaz mam v pritličju 21 stopinj, u mansardi smo po tudi že na 30 prilezli včeri. Mački pa sevede grejo u zgornji štuk direkt pod strešno okno, da jim pri 30 stopinjah še sonce nabija v butice, da loh jamrajo, kok je revčkom vroče. :teasing:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 12:49 pm

Mah, saj tole s prenosno klimo smo že lani obdelali :D Se zavedam vseh slabosti, ampak žal pri nas ni prav dosti drugih možnosti. V tem mesecu, kolikor jo rabimo, pa tudi ne bomo bankrotirali po moje :D Če bo pa čisto zanič, gre pa na bolho po dvojni ceni (kot je letos en poseben trend :lol: )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 1:08 pm

Ne vem, če smo se o tem že pogovarjali, ampa zdi se mi, da sem prec časom vidla tudi take prenosne, ki so dvokomponentne. Zunanja komponenta zgleda kokr en kufer, ki ga postaviš ven na okensko polico. Cev med zunanjo in notranjo enoto je ožja od une za izhod vročega zraka pri enokomponentni, mogoče je pa tudi kaj manj hrupna.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 3:11 pm

barabe mačje :devil: potem se pa še s črepinjami igrajo! itak, pod posteljo :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Obala

Odgovor Pe jun 22, 2012 4:06 pm

Kolk more bit pa butast človek, ki takorekoč nikoli ne kuha, se pa spravi to počet, ko je zunaj 30 stopinj??? :O :fool: :fool: :fool:
You dont know me, you just wish you did. :playboy:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 6:53 pm

ehm, a na lestvici od 1 do 10?
šestnajst :D
:P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 22, 2012 7:24 pm

:O A samo? Hvala, full si me potolažla. Sem se bala da več :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 23, 2012 6:29 am

Heh vidte k to tko pesimistično gledate...po mojem maš pa pač rajš večje izzive, se prav kuhanje + vročino kar je pravzaprav občudovanja vredno. :D

PS: jaz fuuuul rada kuham, sam kadar je tolke vroče še mene mine ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 9:23 am

Juhej?! :fool: Le kako ti trapast pes lahko boljše izrazi hvaležnost in lepše praznuje obletnico dne, ko mu nisi dovolil, "da se do konca namesti v grob", kot tako, da si v minuti al dveh do krvi zgrize rep? :fool: :dash:
Mislim... :fool: Sej bi šli še en krog al pa dva al kolkor jih pač bo tudi brez ponavljanja istih začetkov. Halo???? Slika

:S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 9:24 am

:kiss: Hvala za MH! :kitty:
:thanks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 9:33 am

IsKrIcA je napisal/-a:Heh vidte k to tko pesimistično gledate...po mojem maš pa pač rajš večje izzive, se prav kuhanje + vročino kar je pravzaprav občudovanja vredno. :D

PS: jaz fuuuul rada kuham, sam kadar je tolke vroče še mene mine ;)

:lol: :lol: :lol: poglej poglej kaj res vse piše med vrsticami, no. :lol: Običajne stvari in tiste, ki jih itak vsi počnejo, so mi res brez veze. Big deal je pozimi kuhat, ko itak paše za štedilnikom stat... Ampak poleti! Ko je 30+ stopinj!! Pa še soparno!!! To je neki za hrabre! :D

Majca, ki sem jo dobila fuuuuuul let nazaj in na njej piše when the going gets tough the tough get going je še vedno v moji omari in še vedno je eno mojih najljubših daril :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 1:08 pm

Duško jaz penim od besa zaradi podatka, da ima moj mož mnogo težje fizično in psihično delo pa zanj tukaj v Sloveniji zasluži 540 eurov, seveda tudi to z večno zamudo. Njegov sorodnik brez vsakršne izobrazbe pa na pol manj zahtevnem in nefizičnem delu z istim delovnikom v Nemčiji 2000 eurov. S tem, da so tam tudi stanovanjski stroški in prehrana cenejši . Sorodniku seveda privoščim, sem pa šokirana ob dejstvu kam nas je pahnila slov. mafija. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 4:21 pm

Mačke jedo melono :O . Okej, ne mačke - medvedek Rudi :D .
Iz roke mi je pajsnil kos melone, se skril pod mizo in celega pojedel. Ostali so se samo
zmrdovali in ga gledali, "ej stari, ti nisi normalen" :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 5:17 pm

Psi jedo čebulo, surovo in to celo.... In ta pes je Miško, saj če bi bila Aja, niti ne bi nič rekla. No, čebula je bila olupljena, vsaj to...in malo se mu je po tem celo popravil zadah...

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 24, 2012 6:40 pm

O, srček. :)

Kot naša Peggy, ki so ji všeč pomarančne ledene lučke (tiste, ki so samo vodene) in potem je prišla zadnjič, pa gledala to čudo in se je nežno s tačko dotikala. No zdaj je že bolj pogumna, pa jo upa kar takoj polizat (tko na pol polizato, se bolj pritisne zraven). :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov